- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 2 of 2
Thread: Συναισθηματική Καταστροφή...?
-
09-12-2007, 01:45 AM #1
Συναισθηματική Καταστροφή...?
Αγαπητό MyHoroscope,
Έχω γεννηθεί στις 2/3/1982. Είμαι ιχθείς με ωροσκόπο Τάυρο, Ο 5ος οίκος μου βρίσκεται στην Παρθένο και η Αφροδίτη μου βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Τώρα που ο Κρόνος είναι στην Παρθένο δηλαδή στον 5ο οίκο μου και επηρεάζει αρνητικά και το ζώδιο μου, να περιμένω συναισθηματική καταστροφή? Διαβάζω στα περιοδικά για τον Κρόνο πως επήρεζει αρνητικά το ζώδιο μου σε ότι αφορά τα αισθηματικά μου και έχω απογοητευτεί...
-
09-12-2007, 05:37 PM #2
Re: Συναισθηματική Καταστροφή...?
Αγαπητή Έμα
Θα ήταν άδικο να φοβάστε, αφού έχετε την Αφροδίτη σε ζώδιο της Γης και ο Κρόνος θα σχηματίσει θετική όψη, αλλά όχι σύντομα, προς το τέλος της πορείας του στη Παρθένο. Θα γίνετε πιο συνετή, πιο συγκεκριμένη και ίσως πιο επιλεκτική με τις σχέσεις σας, αλλά δεν πρόκειται να μειωθεί η χαρά σας. Ούτως ή άλλως με την Παρθένο στον 5ο είστε σχολαστική ή αρκετά κριτική. Ο Κρόνος θα σας προσφέρει σοβαρότητα στα ερωτικά.
Αφού διαβάζετε τις γενικές προβλέψεις των περιοδικών, που δεν έχουν βέβαια την ακρίβεια της γενέθλιας ανάλυσης και πρόβλεψης, λόγω του ότι δεν συμπεριλαμβάνουν όλα τα στοιχεία του χάρτη σας, θα ήταν καλό να διαβάσετε και το άρθρο μας με τον Κρόνο στη Παρθένο.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.