s
ΒΑΡΥΣ ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΙΚΟΣ...
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

ΒΑΡΥΣ ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΙΚΟΣ...

Καλησπέρα. θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με τον 7 οίκο μου. έχω Δία , Ερμή, Ήλιο και κλήρο της τύχης στον 7, στους Διδύμους και φυσικά οι σχέσεις και η επικοινωνία είναι ο πιο σημαντικός τομέας της ζωης μου. Η ερώτηση είναι τι θα πρέπει να κοιτάξω για να δω αν παρόλο που έχω καλούς πλανήτες στον 7 τελικά υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσω να έχω την σχέση των ονείρων μου και να μην δημοιυργήσω οικογένεια. Θα πρέπει να κοιτάξω τις οψεις των πλανητών του οίκου? να κοιτάξω τις προόδους? διάβασα το άρθρο περί γάμου και απογοητεύτηκα....ίσως εγω΄δεν ήξερα να διαβάσω σωστά τον χάρτη αλλά τουλάχιστον για τα επόμενα 5 χρόνια δεν βλέπω φως..μήπως δεν τα διαβάζω σωστά??? γέννηση 20-06-1978 19:45 Αθήνα . ευχαριστώ πολύ. ελπίζω να μην ρωτάω σε λάθος σημείο...αν ναι διορθώστε με...
    Θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: ΒΑΡΥΣ ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΙΚΟΣ...

Αγαπητή CHRISTINAKI

Αν και εδώ δεν απαντώνται προσωπικές ερωτήσεις για γενέθλια ωροσκόπια, κάτι που συμβαίνει στη στήλη των "εραστών της αστρολογίας' σας απαντώ γιατί θα ήθελα να περάσω ένα μήνυμα και σε σας που ανησυχείτε τόσο και στους άλλους φίλους μας.
    Η αστρολογία δίνει τάσεις αλλά δεν υποχρεώνει και δεν δρα μοιρολατρικά. Θα ήταν λάθος να πάρετε κατά γράμμα ό,τι λε΄γεται ή γράφεται σε βιβλία, ή από εμάς. Είναι ενδείξεις και ο άνθρωπος έχει τη θέληση να ξεπεράσει τις ενδείξεις του, αν το επιθυμεί και έχει αυτογνωσία.
    Ο μεγάλος γιόγκι Γιογκανάντα, αν τον γνωρίζετε, είχε αποδείξει με το παράδειγμά του, τη δύναμη της θέλησης πάνω στο πεπρωμένο μας, καθώς του είχαν προβλεφθεί τρεις γάμοι και εκείνος, παρά τις αντίστοιχες ευκαιρίες, απέρριψε την οικογένεια, γιατί ήθελε να γίνει γιόγκι.

Δεν υπάρχει περίπτωση να επιθυμείτε κάτι και να μη συμβεί. Ο χάρτης σας έχει πολλά θετικά στοιχεία για γάμο, μάλιστα οι δυνατότητες είναι πιο τονισμένες από τον μέσο όρο. Μπορεί λόγω απειρίας να βλέπετε κάποιες ενδείξεις σχολαστικά, αλλά δεν μπορείτε να δείτε συνθετικά τον χάρτη σας. Το συνολο των προοδευτικών και των επιστροφών των πλανητών θα δώσει το τελικό συμπέρασμα. Πιστεύω πως δεν θα χρειαστεί να περιμένετε τόσα χρόνια, αλλά θα κάνετε την επιλογή σας όταν κρίνετε πως ο σύντροφος αξίζει. Είναι καλό που δεν παντρευτήκατε πολύ νωρίς, κάτι που θα σας εγκλώβιζε πιθανώς σε μία κατάσταση όχι τόσο ευχάριστη.

Και μία συμβουλή εκτός αστρολογίας: Σημασία δεν έχει να γίνει οπωσδήποτε ή άμεσα ένας γάμος, γιατί δεν μας λύνει προβλήματα, αντίθετα προσθέτει. Σημασία είναι να γίνει με τον κατάλληλο άνθρωπο και όταν είμαστε ώριμοι να κάνουμε τις αμοιβαίες υποχωρήσεις κατανόησης, ώστε ο γάμος να ευημερήσει. Οι περισσότεροι που παντρεύονται δεν ξέρουν να διατηρήσουν την ευτυχία τους, άλλοτε χωρίζουν και μάλιστα άσχημα, άλλοτε ζουν σε ένα νεκρό γάμο.
    Η αστρολογία συμβουλεύει πώς να αποκτήσουμε αυτογνωσία, ιδιαίτερα με το ψυχολογικό της κομμάτι. Αυτό μας κάνει ικανούς για την σωστή επιλογή και τη σωστή στιγμή.

Σας εύχομαι τα καλύτερα και να είστε αισιόδοξη. Ποτέ η αστρολογία δεν καταδίκασε κάποιον. Αυτό είναι κοντόφθαλμο και μοιρολατρικό, αντανακλά δε ανθρώπινες αδυναμίες, όχι την συμπαντική σοφία και αρμονία. Ας είμαστε με την πλευρά της σοφίας!

("Ο σοφός κυβερνά τα άστρα, ενώ ο ανόητος υποκύπτει σ' αυτά")

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Quote Originally Posted by CHRISTINAKI View Post
    Καλησπέρα. θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με τον 7 οίκο μου. έχω Δία , Ερμή, Ήλιο και κλήρο της τύχης στον 7, στους Διδύμους και φυσικά οι σχέσεις και η επικοινωνία είναι ο πιο σημαντικός τομέας της ζωης μου. Η ερώτηση είναι τι θα πρέπει να κοιτάξω για να δω αν παρόλο που έχω καλούς πλανήτες στον 7 τελικά υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσω να έχω την σχέση των ονείρων μου και να μην δημοιυργήσω οικογένεια. Θα πρέπει να κοιτάξω τις οψεις των πλανητών του οίκου? να κοιτάξω τις προόδους? διάβασα το άρθρο περί γάμου και απογοητεύτηκα....ίσως εγω΄δεν ήξερα να διαβάσω σωστά τον χάρτη αλλά τουλάχιστον για τα επόμενα 5 χρόνια δεν βλέπω φως..μήπως δεν τα διαβάζω σωστά??? γέννηση 20-06-1978 19:45 Αθήνα . ευχαριστώ πολύ. ελπίζω να μην ρωτάω σε λάθος σημείο...αν ναι διορθώστε με...
    Αγαπητή φίλη,
    η κα Σίμου έχει απόλυτο δίκιο σε όλα τα παραπάνω και απλά θα ήθελα να προσθέσω πως κακά τα ψέματα αλλά η Αστρολογία είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο αντικείμενο και πως μοιάζει αρκρτά με την ιατρική...
    Δεν μπορείτε να δώσετε ασφαλή γνωμάτευση αν δεν είστε πλήρως κατατοπισμένη για ένα θέμα και πολύ έμπειρη.Το Ωροσκόπιο σας πχ.είναι εξαιρετικό για το πολύ άμεσο μέλλον και δείχνει μια σχέση ζωής μάξιμουμ μέχρι τον Απρίλιο του 2008!!!Μπορεί να μην πάτε σε γάμο μέσα στο 2008 αλλά και στην συνέχεια διαφαίνονται πολλές όψεις που το δείχνουν.Παρόλο που δεν κάνουμε προσωπικές προβλέψεις σας τα γράφω αυτά για να καταλάβετε πως δεν μπορείτε μόνη σας να διαβάσετε κάτι το οποίο δεν το έχετε σπουδάσει όπως ακριβώς δεν θα δίνατε γνωμάτευση εγκεφαλικού αν δεν είσασταν Γιατρός και μάλιστα όχι στο πτυχίο αλλά τουλάχιστον στην ειδικότητα.Μην απογοητεύεστε είναι μακρύς ο δρόμος προς τη γνώση ,έτσι νιώθουμε όλοι τα πρώτα χρόνια της ενασχόλησης μας με κάτι καινούργιο.
    Βασιλική Κόντη
    Αστρολόγος

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ και εσάς κυρία Σίμου και εσάς κυρία Κόντη γιατί δεν περιοριστήκατε σε μια τυπική απάντηση αλλά προχωρήσατε παραπάνω και ασχοληθήκατε με αυτά που κρύβονται πίσω απο την ερώτηση. Έχετε δίκιο, δεν ειναι δυνατόν να μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη!!! αυτό είναι όμορφο όμως γιατί δείχνει ότι είναι μια επιστήμη με βάθος και καθόλου τυχαία ή επιφανειακή...μου αρέσει πολύ και προσπαθώ και με μαγεύει που είναι τόσο σύνθετη. Όσον αφορά στον γάμο είναι πολύ εύστοχες οι παρατηρήσεις σας...με δύο γονείς ουσιαστίκά ξένους μεταξύ τους πιστέψτε με το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να τους μοιάσω....η αληθεια είναι ότι με βασανίζει όχι το να κάνω γάμο (γιατί όντως από μόνο του δεν έχει την παραμικρή άξία) αλλά να μπορέσω να βρω έναν άνθρωπο να με αγγίξει στην καρδιά και να του προσφέρω όλη μου την αγάπη. Όσο για τις τάσεις που μου αναφέρατε κυρία Σίμου. το έχω διαβάσει σε αρκετά άρθρα εδώ στο site ότι η αστρολογία δείχνει και δεν ορίζει αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν είχα δώσει και τόση σημασία δυστυχώς.......Σας ευχαριστώ ειλικρινά και τις δύο!!! Πάω να διαβάααααασω:bigsmile:
    Θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)