- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 500
Thread: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
-
26-06-2007, 03:21 PM #11
Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση παντα πολυ ευστοχη!κανοντας ισως καταχρηση να ρωτησω οταν η αστρολογια δειχνει γαμο εννοειται σημαντικη σχεση, συμβιωση η πραγματικη νομικη δεσμευση.και αυτο γιατι γαμος θεωρειται οτι δειχνεται και απο τον 10ο οικο η οχι?
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
26-06-2007, 08:05 PM #12
Κ.Σίμου σας ευχαριστώ για την απάντηση.Η αλήθεια είναι ότι με 7ο οίκο στον υδροχόο έλκω άτομα ανεξάρτητα,με επαναστατικό κ ελεύθερο πνεύμα όπως υδροχόους και τοξότες.Μάλλον έχει σχέση τελικά.
ΦΕΡΣΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ
-
27-06-2007, 04:37 PM #13
Αγαπητή φίλη
Στην σημερινή εποχή, ο 7ος οίκος μπορεί να δείξει μόνιμη σοβαρή σχέση και ειδικά συμβίωση. Δεν είναι απαραίτητη η νομική πλευρά.
Αυτό που λένε τα βιβλία, ισχύει επειδή κάποτε δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου η συγκατοίκηση χωρίς γάμο.
Ο 10ος δηλώνει ένα κοινωνικό γεγονός, στη χρονιά του γάμου. Όχι ακριβώς την κατάσταση του γάμου. Φαίνεται αυτό που θεωρούμε ως κοινωνική καταξίωση. Αν τον βλέπουμε έτσι, θα συνδυαστεί και η πλευρά του 10ου. Όμως ο 7ος είναι το σοβαρότερο σημείο των σχέσεών μας.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
27-06-2007, 10:15 PM #14
Για να βρω λοιπόν τι γίνεται σ αυτόν τον τομέα (στον 7ο οίκο που είναι στον υδροχόο)πρέπει να δω τι όψεις κάνει ο ουρανός με τους άλλους πλανήτες;
ΦΕΡΣΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ
-
07-12-2007, 12:52 AM #15
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ 7Ο ΟΙΚΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο 70Σ ΟΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 1 ΓΑΜΟ.
-
07-12-2007, 01:29 PM #16
ΧΟΥ, ένας οίκος κενός απο Πλανήτες, δεν σημαίνει πως δεν θα συμβαίνουν γεγονότα στη ζωή μας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα θέματα του κενού Οίκου, δείνει ο Κυβερνήτης Πλανήτης. Στην δική σας περίπτωση που έχετε ακμή 7ου στον Ταύρο, κοιτάτε την θέση και τις όψεις της γενέθλιας Αφροδίτης σας.
Γενικά, ο Ταύρος στην ακμή του 7ου, δείχνει οτι προσελκύετε, αλλά και επιθυμείτε για συντρόφους σας άτομα τα οποία σας προσφέρουν ασφάλεια.
-
07-12-2007, 02:24 PM #17
Είχα κι εγώ τις ίδιες απορίες και είναι πολύ ενδιαφέροντα αυτά που λέτε! Έχω κι εγώ μια απορία που πηγάζει από τον δικό μου 7ο οίκο...βρίσκεται στους ιχθείς και ο μοναδικός πλανήτης που βρίσκεται εκεί είναι η lilith..αυτό τί μπορεί να σημαίνει???Ξέρει κανείς? Ευχαριστώ πολύ...
-
07-12-2007, 02:56 PM #18
έχω 7ο οίκο στο κριό, σελήνη στον τοξότη. ας με διαφωτίσει κάποιος σχετικα με το θέμα.
-
08-12-2007, 03:41 AM #19
-
08-12-2007, 03:46 AM #20
Θα πρέπει να δείτε τον κυβερνήτη του οίκου σας για σωστή εικόνα και να γνωρίζετε για την Λίλιθ πως μπορεί να σας κάνει να κολλήσετε σε μία σχέση γάμου που αντί να σας ανυψώνει, να σας παρασύρει. Γενικά, εκεί πρέπει να διατηρείτε ποιότητα και αξίες, ώστε να μην παρασύρεστε από τα πάθη.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.