s
Ο μεγάλος Έρωτας - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 10 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 LastLast
Results 51 to 60 of 91

Re: Ο μεγάλος Έρωτας

Μέσα στην συζήτηση αναφέρθηκε ότι μπορεί να έρθει ένας μεγάλος έρωτας από διέλευση Ποσειδώνα.
    Σχετικά μ'αυτό θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις:

Καταρχήν θέλω να ρωτήσω αν στις διελεύσεις παίζουν ρόλο μόνο οι σύνοδοι ή και οι άλλες όψεις.Αν λαμβάνουμε όλες τις όψεις υπ'όψιν μας, οι σύνοδοι παραμένουν να είναι μεγαλύτερης βαρύτητας;

Ύστερα, η διέλευση με ποιά σημεία ή πλανήτες θα πρέπει να σχετίζεται;

Και τέλος, όταν ο διελαύνων Ποσειδώνας πλησιάζει να κάνει σύνοδο με την γεν.αφροδίτη μπορεί να είναι ένδειξη αρχής ενός έρωτα;Αυτό αρκεί ως ένδειξη ενός τέτοιου γεγονότος ή θα πρέπει να υποστηρίζεται και με άλλα προγν.συστήματα;
    Εεευχαριστωωωωώ!:bigsmile:

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή hatmir

Ο Ποσειδώνας μπορεί να φέρει το όνειρο ενός έρωτα, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα γίνει υλοποίηση του ονείρου. Είναι ασαφής και μας παρασύρει.

Αν συμβεί όμως, θα πρέπει να έχει κατ' εξοχήν σύνοδο, ως προς τη διέλευση γιατί η σύνοδος βασικά μετρά. Αλλά θα το επιβεβαιώνουν προοδευτικά και ετήσιο ωροσκόπιο. Οι πλανήτες που μπορεί να παίξουν ρόλο είναι ο ¶ρης και ο Ήλιος για τη γυναίκα ή η Αφροδίτη και η Σελήνη για τον άντρα. Αλλά παράλληλα, η Αφροδίτη μπορεί να σημαίνει αγάπη και για τους δύο.
    Σημασία μπορεί να έχει ο κυβερνήτης του 5ου οίκου.

Πάλι όμως σας σημειώνω πως μία σημαντική γνωριμία τη βρίσκουμε από τις ετήσιες προγνωστικές προδιαγραφές και οι διελεύσεις έρχονται μετά. Τότε είναι πιο σίγουρο.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Κα.Σίμου,ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας!:bigsmile:

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Αγαπητά μέλη

Αν εννοούμε το πάθος που δεν ελέγχουμε συχνά, χρειάζεται Πλούτωνας ή Μαύρη Σελήνη στους συνδυασμούς. Αν εννοούμε τον ιδεατό ¨Ερωτα, τότε σίγουρα αφορά τον Ποσειδώνα, ενώ αν εννοούμε τον Έρωτα με την κεραυνοβόλα έλξη, πρέπει να συμμετέχει ο Ουρανός.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Aν παιζουν όλα τα παραπάνω που περιγράφεται στην συναστρία... και υπάρχει και ένας ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟ που ΤΡΙΓΩΝΙΖΕΙ ξεχωριστά Ηλίο και Σελήνη ενώ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΖΕΙ την συνοδό Αφροδίτης-Πλούτωνα στο 12ο οίκο υπάρχει περίπτωση η σχέση αυτή να μην πραγματοποιήθει ποτέ ενώ μοιάζει μοιραία για τα μέλη της...:unsure:

fftopic:Μεγάλο έρωτα θα μπορούσαν να δώσουν οι δεσμοί σε όψεις με τους προσωοικούς πλανήτες δίνοντας έτσι και ένα καρμικό τόνο στη σχέση των ατόμων.Ο Πλούτωνας επίσης θα έδειχνε ολοκληρωτικές καταστάσεις και σίγουρα μια μεταμόρφωση στα μέλη μετά από την γνωριμία τους, ο Ποσειδώνας χρειάζεται για το ρομαντισμό και την εξιδανίκευση και θα φέρει στη σχέση την εφαρμογή του ρητού ότι ο έρωτας είναι τυφλός, Ο Κρόνος θα δείξει την σταθερότητα και την ανθεκτικότητα με καλές όψεις και πάγωμα όπως και κάποια υπωχρέωση με ασχημες όψεις, ο Ουρανός θα δώσει τον ξαφνικό ,κεραυνοβόλο έρωτα χωρίς όμως να εγγυάτε διάρκεια και σταθερότητα . Για τους προσωπικούς πλανήτες η σελήνη του άνδρα και ο ήλιος της γυναίκας σε συμβατά ζωδια θα βοηθήσουν πολύ τη σχέση.Η σύνοδος δε, σελήνη άνδρα και ήλιος γυναίκας είναι ιδανικός συνδιασμός μια που θα βοηθήσει στην επίλυση κάποιων άλλων΄αρνητικών όψεων. Ο Δίας χρειάζεται σε όψεις με τη σελήνη για νομιμοποίηση της σχέσης και για να υπάρξουν παιδιά μια που είναι όψη γονημότητας.Δίας και Αφροδίτη θα δώσουν χαρά και συγχώρεση και μην ξεχνάμε τον ¶ρη που θα δώσει φυσική έλξη και θα βοηθήσει στο ξεκίνημα της σχέσης , ο ¶ρης σε όψεις με προσωπικούς πλανήτες θα δώσει σεξουαλική επιθυμία όπως και ο εξουσιαστής του 8ου οίκου σε όψεις θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Αστεροειδής Έρως και Ψυχή σε σύνοδο με προσωπικούς κυρίως πλανήτες δίνουν τους αιώνιους εραστές ,οι Δεσμοί Σελήνης κυρίως ο Βόρειος την αδελφή ψυχή και ο Νότιος κάτι που θα επιλυθεί σε αυτή τη ζωή και μάλλον θα τελειώσει , ο νότιος σε όψη με πλανήτη δίνει την αίσθηση στο άτομο με το δεσμό ότι αυτός που έχει τον πλανήτη του εκεί του ρουφά ενέργεια.Ένα άλλο σημάδι είναι στο mp Ήλιου/Σελήνης του ενός να βάζει προσωπικό κυρίως πλανήτη ο άλλος ,όπως και Asc ή Mc.Αρκετά σημαντική είναι η αμοιβαία οικοθέτηση δηλ. που βάζουν στο ωροσκοπιο ο ένας του άλλου τους πλανήτες του Σημαντική είναι η Γωνιακή οικοθέτηση (1-4-7-10) και επιθυμητή είναι η αμοιβαία παραχώρηση θετικών κυρίως πλανητών στον 5ο οίκο.Να μην ξεχνάμε την αντίθεση Ήλιου -Asc ,Mc- Ήλιου ισχύουν και για τη Σελήνη οι παραπάνω συνδιασμοί. Επίσης τα αντίστροφα ωροσκόπια δείχνουν αλληλοσυμπλήρωση. Για τη θεραπευτική ή τραυματική συμμετοχή του Χείρωνα δεν τολμώ να πω γιατί θα μας τα εξηγήσει η Κα Σίμου που έχει κάνει απίστευτη έρευνα στο συγκεκριμένο θέμα ,εισάγοντας στην Ελληνική αστρολογία 2 άριστα βιβλία για τους Κενταύρους .Λοιπόν αυτά για τώρα ήταν που ήμουν διστακτική και ντρεπόμουνα να συμμετάσχω στις συζητήσεις σας. Συγχωρέστε τα ορθογραφικά είμαι δυσλεκτική και με ¶ρη Ουρανό αντίθεση στο γεννέθλιο χάρτη πολύ βιαστική για να αντιληφθώ τα λάθη μου.
    10-
    Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος είναι δύο μήνες με αφιέρωμα στις ερωτικές σχέσεις. Θα υπάρξουν κείμενα και μελέτες πάνω σε θέματα σχετικά. Σκέφθηκα να προτείνω ένα προβληματισμό για τους φίλους του φόρουμ που με αγάπη μας διαβάζουν εδώ και τρία χρόνια.

«Ποιοι συνδυασμοί θα μπορούσαν να δείξουν ένα μεγάλο έρωτα;»

Θα περιμένουμε τις ιδέες σας, την ανταλλαγή ιδεών μεταξύ σας και πιστεύουμε πως θα προκύψει ένας γόνιμος διάλογος. Η ενότητα αυτή ανήκει σε σας και το μόνο που μπορώ να κάνω εγώ, είναι να διατηρώ διακριτική παρουσία, με κάποιες παρατηρήσεις μία φορά την εβδομάδα.
    Ας δούμε την συμμετοχή όλων!

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    DR WHO

Μπαχ δεν βγαινει

Ετσι και αλλιως εχω σταματησει να πιστευω σε μεγαλους ερωτες κλπ

Ειναι μεγαλες φουσκες τουλαχιστον με τα δεδομενα του σημερα και δεν περιμενω τιποτα απο το αντιθετο φυλλο πλεον...

Αμα τυχη κατι καλο ετυχε και σιγουρα θα το δεχτω με ευχαριστηση
    αλλα και αμα δεν τυχη χε***** θα δεχτω την μοιρα μου ακομα και αν δεν ειναι ροδινη οπως θα θελα

Δεν προκειται να παρακαλεσω αλλα ουτε να κυνηγαω φουστανια που ο κοσμος να χαλασει.
    Ας τα κανουν αλλοι αμα θελουν που τους αρεσει να το παιζουν Δον ζουαν της πενταρας...

Εξαλλου μια χαρα τρεχουν απο μονες τους καποιες πισω απο κατι αλλους σαν τον Ρουβα και φωναζουν περι κουκλου και μεγαλου ερωτα και τα ρεστα................

Εγω τι ειμαι κοροιδο να τρεχω και να παρακαλαω και να διακινδυνευω??
    Βρε δεν σφαξανε...

Το εμαθα πλεον το μαθημα μου...Τελος

Ο έρωτας είναι μια εξιδανίκευση ΠΑΝΤΑ και μια αυταπάτη ΠΑΝΤΑ ότι αυτός που έχεις απέναντί σου είναι ο τέλειος άνθρωπος και τότε αρχίζουν και οι όρκοι και οι υποσχέσεις και όλα αυτά, και τότε είναι που δεν βλέπεις μπροστά σου και δεν βλέπεις την τύφλα σου, και σου φαίνονται όλοι καλοί και ξεχνάς τα επαγγελματικά σου ραντεβού και ζεις σε ένα σύννεφο.
    Σωστος !!

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Arcturos View Post
    Λοιπόν αυτά για τώρα ήταν που ήμουν διστακτική και ντρεπόμουνα να συμμετάσχω στις συζητήσεις σας.
    Καλωσήλθες... και συγχαρητήρια για το δυναμικό ξεκίνημα...

Θα επικροτήσω την αναφορά στους δεσμούς που έκανες και στους βαρείς πλανήτες. Και γενικότερα πολύ καλή και συνοπτική καταγραφή..
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

8. Re: Ο μεγάλος Έρωτας

δεν ξέρω πολλά από αστρολογία και ίσως ακουστώ άσχετη και γραφική...αρχικά πέρα από συναστρία λοιπόν πιστεύω ακράδαντα στον ουράνιο έρωτα και στην ολοκλήρωση που έρχεται αν ακολουθείς το καθαρό φως (όχι όπως εγώ το εννοώ αλλά όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε..σκοτάδι, εν είναι φως,αρρωστημένα παιχνίδια εξουσίας δεν είναι φως...)..Πιστεύω πως το λάθος κρύβεται στο"άλλο μισό"...πως γίνεται ένας μισός να δώσει κάτι τόσο ολοκληρωμένο σε έναν άλλον μισό και αφού κι οι δυο είναι μισοί πού θα χωρέσει το ολόκληρο?Μόνο δύο ολοκληροι μπορούν να παράγουν καθαρό φως..Μόνο τότε...Πριν λοιπόν βιαστούμε να καταδικάσουμε τον ίδιο τον έρωτα ας αναλογιστούμε πως τον χειριζόμαστε...
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

Όνομα:
    ΧΡΥΣΑ

Ο Ποσειδώνας μπορεί να φέρει το όνειρο ενός έρωτα, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα γίνει υλοποίηση του ονείρου. Είναι ασαφής και μας παρασύρει.
    Πραγματικά κα Σίμου αυτό που αναφέρετε μου συνέβη πραγματικά από τον Φεβρουάριο. Σε όλη τη διάρκεια του 2007 κάπου διάβασα τώρα τελευταία (δυστυχώς) ότι ο Ποσειδώνας θα μας παρασύρει εμάς τους Ζυγούς και θα μας δημιουργήσει αυταπάτες σχετικά με μια γνωριμία η οποία θα αποδειχθεί μπανανόφλουδα στην πορεία. Σίγουρα συντελούν σε όλη αυτή την επιρροή και άλλες όψεις στο προσωπικό ωροσκόπιο, κάτι που μάλλον εγώ προσωπικά είχα ώστε να ολοκληρωθεί η αυταπάτη.
    Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά

Μια ερώτηση: Η "αδερφή ψυχή" είναι διαφορετική σε κάθε ενσάρκωση;
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Page 6 of 10 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)