- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 15 of 15
Thread: Έρχεται ο Ουρανός...
-
02-12-2007, 07:10 AM #11
-
03-12-2007, 03:06 AM #12
Re: Έρχεται ο Ουρανός...
ουρανος, πλουτωνας, κρονος, αναδρομος αρης Τι γινεται? απο που να πρωτοφυλαχτεις?
Εχουμε που χουμε πολυ ουρανο στο χαρτη, μας τι βγηκε τωρα και με διελευση τετραγωνακια και εχει αρχισει να μου σπαει τα νευρα! Αντε ουρανε καλος εισαι αλλα να φευγεις σιγα σιγαοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
05-12-2007, 10:22 AM #13
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
22-12-2007, 03:02 PM #14
Να ρωτησω κατι? Η διελευση του Ουρανου απο τον 5ο μου σημαινει οτι θα ελκομαι και απο ατομα που ειναι Υδροχοοι ή εχουν πολλα στοιχεια στον Υδροχοο? Ευχαριστω!:bigsmile:
-
25-12-2007, 10:22 PM #15
Η αλήθεια είναι πως ο Ουρανός δεν είναι και εύκολος ως προς την ερμηνεία. Παραδοσιακά σχετίζεται με τα "αναπάντεχα" και με ζητήματα αυξημένης έντασης αλλά μειωμένης διάρκειας. Ωστόσο δεν είμαι σίγουρη κατά πόσον ισχύει όντως αυτό. Νομίζω πως δρα περισσότερο ψυχολογικά, φέρνει περισσότερη αναστάτωση στο άτομο αναφορικά με καταστάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα τις αντιμετώπιζε πιο ψύχραιμα.
Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.