s
Με πόνο ψυχής... - Page 17
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 17 of 17 FirstFirst ... 7 13 14 15 16 17
Results 161 to 168 of 168

Re: Με πόνο ψυχής...

κανω προπονηση να δω ανμπορω να ανταπεξελθω

πηρα νεα φουστα
    αλλα σε μια σουστα
    σκιστηκε η ρημαδα
    απο σκετη αφηρημαδα
    τωρα θελει νεο γαΖΙ
    ή θα παει παλιατζη
    I've gone to look for myself...
    If i should return before i get back... keep me here !!!

θα κανω ακομα μια προσπαθεια αισθανομαι δυνατη αυτη την φορα:blink:

δεν ματαβρηκα το χαζο
    εκεινο το στραβαδι
    ηταν φιλος μου το ζαβο
    σκετο απολιφαδι
    I've gone to look for myself...
    If i should return before i get back... keep me here !!!

εγω χωρις να τον ξερω καν, αρχισα να θελω να τον υπερασπιστω με τοσα που του χετε σουρει.... only love can save us
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    εγω χωρις να τον ξερω καν, αρχισα να θελω να τον υπερασπιστω με τοσα που του χετε σουρει.... only love can save us
    Ναι καλά, μέχρι να σε περιλάβει και σένα και να σου σούρει οτιδήποτε :toung:
    Παιδί μου αυτός έχει τον ανθρωποδιώχτη και σίγουρα από ότι διάβασα και καμένο Ποσειδώνα. Εσύ μόνο επαγγελματικά μπορείς να ασχοληθείς μαζί του
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Αντε καλε τοσο καλο κοριτσι τι να βρει να μου σουρει! τωρα ομως με το τελευταιο που μου ειπες μου κινησες την περιεργια γιατι κατι πονηρο υποψιαζομαι οτι κρυβεται πισω απο αυτη τη φραση... Γιατι εγω μονο επαγγελματικα θα μπορουσα να συνεργαστω μαζι του και το γελακι στο τελος εεε???:toung::toung::toung:

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Αντε καλε τοσο καλο κοριτσι τι να βρει να μου σουρει! τωρα ομως με το τελευταιο που μου ειπες μου κινησες την περιεργια γιατι κατι πονηρο υποψιαζομαι οτι κρυβεται πισω απο αυτη τη φραση... Γιατι εγω μονο επαγγελματικα θα μπορουσα να συνεργαστω μαζι του και το γελακι στο τελος εεε???:toung::toung::toung:
    Κληρονομικό χάρισμα έχεις;
    Παιδί μου σου είπα έχει καμένο Ποσειδώνα. Αλλά και το τοστ του καμένο είναι και το στιφάδο του και τα μπατζάκια του:nuts: Τώρα σε λίγο θα καεί κι κεφαλή του Επίκειται από τον Αρη ενεργοποίηση Ουρανού Πλούτωνα στον 8ο
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Α και γι αυτο θα μπορουσα να συνεργαστω μαζι του????

8. Re: Με πόνο ψυχής...

Πάει, έληξε και η προθεσμία και χάσαμε την ευκαιρία να δούμε αν τα καβούρια στην τσέπη δαγκώνουν :toung:
    Η ...επίσημη δικαιολογία είναι ότι κανείς δεν ενδιαφέρθηκε γιατί κανείς δεν παράγει πρωτότυπο έργο, παρά μόνο αντιγραφές.
    Η ...ανεπίσημη η δική μου όμως είναι ότι πέρα από εμάς (που για άλλους λόγους παρακολουθούσαμε το θέμα και ήμασταν γνώστες) και τις ...αράχνες κανείς δεν γνώριζε τίποτε :toung: Οπότε πώς να υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος;
    (¶λλες απόψεις που αναφέρουν ότι αντί για την επίδοση του χρηματικού επάθλου θα ζητούταν από τον νικητή να καταβάλει αυτός το χρήμα στον ...διοργανωτή, ελέγχονται ως ανακριβείς και κακόβουλες και δεν συμβάλλουν στην δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης :bigsmile: )
    Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...

Page 17 of 17 FirstFirst ... 7 13 14 15 16 17

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)