s
Δουλειά το ΣΚ - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 41 to 47 of 47
    Όνομα:
    ΧΡΥΣΑ

Re: Δουλειά το ΣΚ

Quote Originally Posted by starfish View Post
    ...Εγω καπου το εχασα το προβλημα του Μητσακου! :nuts::nuts:
    Μπορουμε να του ξαναδωσουμε προσωπο, παρακαλω;
    Ο Μητσακος ειναι εργασιομανης αλλα του την σπαει; Δουλευει υποχρεωτικα τα ΣΚ και γι αυτο εχει φριξει; Ποσο καιρο του συμβαινει αυτο; [Μπορει δλδ να εχει σχεση με διελευσεις κλπ. ή ειναι γενεθλιο "ελαττωμα";:toung:]
    Και πως παιζουν μεσα σ ολα αυτα οι οικολογικες ανησυχιες; Ανηκει στην Greenpeace και τρεχει ανα την Ελλαδα για ακτιβιστικη δραση; Η ειναι αρχιτεκτονας με αποψη περι της εξοικονομησης ενεργειας των κτιριων και δεν βρισκει ωτα ευηκοα; :toung::toung: [Ξεφυγα λιγο....]
    Απ' ότι κατάλαβα ο Μητσάκος δουλεύει πολύ μα πάρα πολύ ακόμα και τα ΣΚ και αυτό τον εμποδίζει να εκφράσει συν τοις άλλοις και τις οικολογικές του ανησυχίες που είναι να πάει το ΣΚ π.χ. στην Κερκίνη να σώσει τα απειλούμενα πτηνά ή να δεθεί σε ένα δέντρο για να μην το κόψουνε κτλ.. Τώρα δεν ξέρω αν φταίει ο Κρόνος στον 6ο ή η κακή του η τύχη που δεν γεννήθηκε πλούσιος και με λυμένο γενικότερα και ειδικότερα το οικονομικό του πρόβλημα, αλλά αυτό δεν αναρωτιόμαστε όλοι μας ώρες ώρες?? :weird:
    Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά

Όνομα:
    Βασίλης

Πέραν την όποιας πλάκας πάντως παιδιά η συστηματική δουλειά και το ΣΚ σκοτώνει... Σας μιλάω εκ πείρας... Δε μένει ούτε προσωπική ζωή, τα νεύρα είναι σμπαράλια και δε μιλιέσαι... μαλώνεις στη δουλειά, κ.ά. τινά...

Μητσάκο, είναι τόσο σκούρα τα πράγματα; Δεν μπορείς να κόψεις το ΣΚ;
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

3. Re: Δουλειά το ΣΚ

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Πέραν την όποιας πλάκας πάντως παιδιά η συστηματική δουλειά και το ΣΚ σκοτώνει... Σας μιλάω εκ πείρας... Δε μένει ούτε προσωπική ζωή, τα νεύρα είναι σμπαράλια και δε μιλιέσαι... μαλώνεις στη δουλειά, κ.ά. τινά...
    Όντως, "η πολλή δουλειά, τρώει τον αφέντη" (και εγώ εκ πείρας ομιλώ ). Μήπως όμως θα έπρεπε να υπάρχει διαχωρισμός της διάθεσης για συνεχή εργασία από την επιβαλλόμενη και καταναγκαστική συνεχή εργασία; Ο Μητσάκος δουλεύει με το ...ζόρι τα σαββατοκύριακα ή ακόμα και να μην τον υποχρέωναν αυτός κάτι θα έκανε;
    Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...

Όνομα:
    Βασίλης

Σωστή η παραπάνω τοποθέτηση...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Δ.Μέλλος View Post
    Όντως, "η πολλή δουλειά, τρώει τον αφέντη" (και εγώ εκ πείρας ομιλώ ). Μήπως όμως θα έπρεπε να υπάρχει διαχωρισμός της διάθεσης για συνεχή εργασία από την επιβαλλόμενη και καταναγκαστική συνεχή εργασία; Ο Μητσάκος δουλεύει με το ...ζόρι τα σαββατοκύριακα ή ακόμα και να μην τον υποχρέωναν αυτός κάτι θα έκανε;
    Αυτό μόνο ο Μητσάκος μπορεί να μας το πει...

Μητσάκοοοοο, έχεις ερώτηξη προς απάντηση!

Φίλοι μου αγαπημένοι :nuts:
    Πολλά τα όσα λέτε και θα μπερδευτώ Θα σας πιάσω έναν ένα αλλά θα σταθώ περισσότερο στις οικολογικές μου ανησυχίες :bigsmile:
    ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Αυτό μόνο ο Μητσάκος μπορεί να μας το πει...

Μητσάκοοοοο, έχεις ερώτηξη προς απάντηση!
    Μάλλον τραβάτε με κιας κλαίω είμαι. Θα ξανακοιτάξω το ωροσκόπιο μου και θα σας πω
    Πάντως και χωρίς πλάκα Ουρανός και Πλούτωνας παίζουν σε αυτό. Παίζουν και κάτι αντιθέσεις, θα δούμε.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)