s
Δουλειά το ΣΚ - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 47

Re: Δουλειά το ΣΚ

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Τον έχω και σχετίζεται και με την οικολογία σε συνδυασμό με την ανάγκη μου να σπάσω το κεφάλι μερικών που μου σπάνε τα νεύρα με τις αντιοικολογικές πρακτικές τους :nuts:
    Aρχίζεις να μου ακούγεσαι σαν τον Βεργή ή είναι ιδέα μου;:blink:

Ποιες όψεις θα ευνοούσαν εναν εργασιομανή Κρόνο στον 6ο οίκο και με ποιούς πλανήτες;
    Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: Πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

Ταδε έφη Ζαρατούστρα

Quote Originally Posted by Basilakis View Post
    Aρχίζεις να μου ακούγεσαι σαν τον Βεργή ή είναι ιδέα μου;:blink:

Ποιες όψεις θα ευνοούσαν εναν εργασιομανή Κρόνο στον 6ο οίκο και με ποιούς πλανήτες;
    Για το πρώτο μάλλον η δεν ξέρεις καλά τον Βεργή η δεν έχεις ολοκληρωμένη άποψη για τα τεκταινόμενα :nuts:
    Για το δεύτερο ρώτα τον Παπαδολιά. Αυτός ξέρει καλύτερα :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Basilakis View Post
    Χμ, τι σημαίνει ακριβώς "θα ευνοούσαν";
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Εννοώ ότι θα βοηθούσαν να αναδειχθεί το εργατικό και οργανωτικό πνεύμα ενός Κρόνου τοποθετημένου στον 6ο οίκο
    Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: Πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

Ταδε έφη Ζαρατούστρα

Όνομα:
    Βασίλης

Βασικά δουλειές που απαιτούν πολλή λεπτομέρεια και κάποια απομόνωση... Όχι πολύ κόσμο πάνω από το κεφάλι... Επίσης τα deadlines δεν είναι καλή ιδέα... Αγχώνουν πολύ... Αρκεί το άγχος που φέρνει ο ίδιος ο Κρόνος από μόνος του...

Δε λύσαμε όμως το πρόβλημα του Μητσάκου...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Βασικά δουλειές που απαιτούν πολλή λεπτομέρεια και κάποια απομόνωση... Όχι πολύ κόσμο πάνω από το κεφάλι... Επίσης τα deadlines δεν είναι καλή ιδέα... Αγχώνουν πολύ... Αρκεί το άγχος που φέρνει ο ίδιος ο Κρόνος από μόνος του...

Δε λύσαμε όμως το πρόβλημα του Μητσάκου...
    Ναι, να μου το λύσετε :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Κάθε Κυριακή και τις μισές από τις αργίες του χρόνου εργάζομαι. Πόσο σοβαρό είναι γιατρέ μου;

Ωχ τετοια χουνερια μου επιφυλασσει ο κρονος στον 6ο? Απα πα πα πα!
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Βασίλης

Μπορεί και άλλα... μην κάνεις έτσι... κάθε ερμηνεία έχει δυο πλευρές...

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Ναι, να μου το λύσετε :nuts:
    ...Εγω καπου το εχασα το προβλημα του Μητσακου! :nuts::nuts:
    Μπορουμε να του ξαναδωσουμε προσωπο, παρακαλω;
    Ο Μητσακος ειναι εργασιομανης αλλα του την σπαει; Δουλευει υποχρεωτικα τα ΣΚ και γι αυτο εχει φριξει; Ποσο καιρο του συμβαινει αυτο; [Μπορει δλδ να εχει σχεση με διελευσεις κλπ. ή ειναι γενεθλιο "ελαττωμα";:toung:]
    Και πως παιζουν μεσα σ ολα αυτα οι οικολογικες ανησυχιες; Ανηκει στην Greenpeace και τρεχει ανα την Ελλαδα για ακτιβιστικη δραση; Η ειναι αρχιτεκτονας με αποψη περι της εξοικονομησης ενεργειας των κτιριων και δεν βρισκει ωτα ευηκοα; :toung::toung: [Ξεφυγα λιγο....]
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)