- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 47
Thread: Δουλειά το ΣΚ
-
17-11-2007, 10:22 PM #11
Re: Δουλειά το ΣΚ
Τα Σαββατοκύριακα θα μπορούσαμε να σε εντάξουμε στους Editors για κανένα μεροκαματάκι. Μπορείς να ασχοληθείς με μεταφράσεις φαταλιστικών κειμένων, αλλά αν σε ενδιαφέρει το ελεύθερο ρεπορτάζ ο επικεφαλής μπορεί να σε εντάξει στην κατάλληλη ομάδα.
Από την άλλη, το προφίλ που περιγράφεις δεν έχει ζήτηση και θα μπορούσαμε ίσως να βελτιώσουμε την εικόνα του/σου με πολλαπλούς τρόπους.
Αναβάθμηση από Μητσάκος σε κ. Μητσάρας.
Στήριξη και διαφημιστική προβολή στο myHoroscope, αλλά και εισήγηση στο "ζωή & ζώδια" για ολοσέλιδη -σε πρώτη φάση- καταχώρηση για πιθανή δημιουργία Λέσχης Φίλων του Μητσάκου με δραστηριότητες που εσύ θα καθορίσεις.
Τέλος, επειδή βλέπω στο προφίλ σου ότι είσαι ζώδιο Τοξότης και έχοντας τη δυνατότητα να διαβάσω τις θαυμάσιες ετήσιες προβλέψεις που έγραψε η Λίλιαν Σίμου για το "ζωή & ζώδια" παραθέτω μια μικρή παράγραφο που ίσως σε βοηθήσει στην απόφαση - αποδοχή της πρότασης.
Μετά από μία περίοδο αρκετά δυναμική, άστατη και με εναλλαγές, μεγάλη δραστηριότητα, αλλά και ασάφεια ή υπερβολές, έρχεστε τώρα να δείτε διαφορετικά τη ζωή.
Δείτε πιο πρακτικά τη ζωή. Όχι εγωιστικά και ατομοκεντρικά. Μην βρίσκετε προβλήματα και επικοινωνείτε επιπόλαια με τους γύρω σας. Δώστε την κατάλληλη προσοχή και αφήστε την περιέργεια κατά μέρος.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
17-11-2007, 10:39 PM #12
Me χάλια τα οικονομικά, σπίτι παίζει μόνο ένα μηχάνημα για τρία άτομα. Θα πάρετε την απάντηση σας και εσύ και αυτή σε κανα μισάωρο :nuts:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
17-11-2007, 10:43 PM #13
Α δε γινεται αν ειναι να γινεις editor βαλ τους να σου αγορασουν ακομα εναν!:nuts:
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
18-11-2007, 12:13 AM #14
Μικρή μου Σκορπιοδιδυμίνα... Πόσο λίγα ξέρεις. Εδώ μιλάμε για δουλειά. Εγώ τα παίρνω που δουλεύω και σαββατοκύριακα και οι άλλοι μου προτείνουν να κάνω και περισσότερα :weird:
Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο περιοδικό και myhoroscope μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις της αποζημίωσης μου :unsure: Αυτά είναι θέματα που θέλουν κουβένταΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
18-11-2007, 12:16 AM #15
Καλό κι αυτό.
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? :nuts:
Μπες στη σειρά κι εσύ, με φόρα όμως, για περάσεις αυτους που θα είναι μπροστά σου :toung:
-
18-11-2007, 12:28 AM #16
Ευχομαι να σε αποζημιωσουν καταλληλως και να πας και τη γιαγια να φτιαξει τον καταρρακτη με λειζερ...:bigsmile: Οσο για τη δουλεια το ΣΚ σε καταλαβαινω ασ τους αλλους να λενε:worried:
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
19-11-2007, 11:57 AM #17
Ολο για ΣΚ λετε, εγω ολα τα Σ δουλεω μενουν μονο τα Κ και αυτα ολο και κατι θα γινει πλυσιμο,σκουπισμα μαγειρεμα κτλ. Α ρε ζωη αδικη
-
19-11-2007, 02:43 PM #18
-
19-11-2007, 03:01 PM #19
-
19-11-2007, 03:03 PM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.