- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 91 to 92 of 92
Thread: Ομορφια και οψεις
-
10-11-2007, 08:33 PM #91
Re: Ομορφια και οψεις
Να ρωτησω κατι? Τα προτυπα της ομορφιας δεν αλλαζουν απο καιρο σε καιρο? Βλεπε Μεριλυν Μονροε Καραγιαννη κτλ καμμια σχεση με τα γυμνασμενα σωματα των αρχαιων Ελληνων ή τα ανορεξικα, οπως λενε μερικες, της σημερινης εποχης(που μαλλον και εμενα εκει θα με κατατασσαν καποιες παρ ολο που τρωω ολο το φαι μου και εχω αδυναμια στο επιδορπιο!). Η αποψη μου ειναι οτι ομορφος ή ομορφη μπορει να ειναι ειτε ειναι λεπτος ειτε ειναι πιο γεματος αυτο εξαρταται απο τα ματια που τα κοιτανε οσον αφορα την αντικειμενικοτητα. Για μενα υπαρχει και αντικειμενικη ομορφια αλλα ως επι το πλειστον ειναι υποκειμενικη. Να φανταστεις οτι ξερω 2 κοπελες που δεν τους αρεσει ο Μαρτακης!!! Και κατι τελευταιο ως διευκρινηση, οταν γνωρισεις εναν ανθρωπο φανταζομαι οτι η εξωτερικη ομορφια δεν ειναι το μονο που μετραει μπορει να σε κερδισουν αλλα πραγματα, η προσωπικοτητα ή η εσωτερικη ομορφια και γενικοτερα αυτο που καποιοι λενε χημεια και το οποιο δε μπορεις να εξηγησεις. Αν ηταν αντικειμενικη η ομορφια τοτε σ ολους θα μας αρεσαν οι ιδιοι ανθρωποι.
Δε μπορω να καταλαβω ομως γιατι το τραβηξατε τοσο πολυ και αρχισατε να μαλωνετε :blink:οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
10-11-2007, 08:50 PM #92
Re: Ομορφια και οψεις
Εδώ επίσης βλέπουμε κάτι που ΔΕΝ θα συναντήσει κάποιος σε greek forum.
Να κρατάει ο διαχειριστής τις συζητήσεις σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Και εφόσον απαξιώνεται Αστρολογία για όλους - View Single Post - Ομορφια και οψεις
αναγκάζεται να κλειδώσει το θέμα...De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.