- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 14
Thread: κρονος στην παρθένο
-
09-11-2007, 08:01 PM #1
κρονος στην παρθένο
καλησπέρα σας. Δεν έχω ξαναεπικοινωνήσει μαζί σας και έχω λίγο άγχος. Ασχολούμαι τώρα τελευταία με τα άστρα και εχω να κάνω μια τόση δα ερωτησούλα.Εχω κρόνο στην Παρθένο (γεννήθηκα 26 Δεκ 1979). Όταν με το καλό (ή το κακό πιθανότατα) μετακινηθεί ο Κρόνος τον Σεπτέμβρη στην Παρθένο... τι θα πάθω;;;Έχω τρομάξει κάπως με αυτά που ακούγονται
-
09-11-2007, 09:03 PM #2
-
09-11-2007, 09:09 PM #3
Re: κρονος στην παρθένο
Με μια μικρή αναζήτηση θα βρεις πολλά παρόμοια θεματα απο άλλα μέλη... χρησιμοποιησε την αναζήτηση με λέξεις κλειδιά!
-
09-11-2007, 09:38 PM #4
Δεν πρόκειται να πάθεις κάτι απλώς στον οικο που διελαύνει ο Κρονος θα έχεις αλλαγές που θα σου φέρουν κάποια πίεση. Ο Κρονος σε διελευση απο τον Ηλιο σε κανει πιο δυνατο και σου φερνει σταθερά πραγματα
-
10-11-2007, 08:20 PM #5
Κε Μητσάκο,
κάθε φορά που κάνετε κάποιο σχόλιο, ομολογώ πως σκάω στα γέλια...Τι να πω ; μπράβο, μπράβο
-
11-11-2007, 02:42 PM #6
Αν έχεις Κρόνο στην Παρθένο και ο Κρόνος αυτή την εποχή περνάει από το ίδιο ζώδιο, τότε είναι η ώρα για την πρώτη σου επιστροφή Κρόνου.. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά, για να μην το μεγαλοποιούμε... Είναι η πρώτη φορά που αρχίζει κανείς να σκέφτεται ότι μεγαλώνει, ότι δεν θα είναι εδώ για πάντα και πρέπει να κάνει κάτι ουσιαστικό με τη ζωή του. Παράλληλα συνειδητοποιεί οριστικά κάποιους περιορισμούς που έχει (υλικούς, περιβάλλον, κλπ) και τους οποίους ενδεχομένως τόσα χρόνια ήθελε να αγνοεί. Τώρα ξέρει ότι με αυτούς θα προχωρήσει και θα πρέπει να τους λαμβάνει υπόψη του καλώς ή κακώς...
Γενικά είναι δηλαδή επιστροφή συμπερασμάτων και ωριμότητας...
Η συγκεκριμένη θέση στην Παρθένο μπορεί να αναλυθεί... Ο Κρόνος φέρνει γενικά δυσκολίες αλλά και ανάγκη να γειώνει κανείς τα πράγματα, όχι να ξοδεύεται σε θεωρίες... Η Παρθένος έχει δικά της αιτήματα, την υλική ασφάλεια, την αυτάρκεια, την ηρεμία, την τάξη... Αυτά μπορούν να συνδυαστούν με τρόπους που καθένας βιώνει διαφορετικά. Μπορεί να είναι αγωνίες επαγγελματικής αποκατάστασης, δυσκολίες στην εξασφάλιση, αλλά και πολλά άλλα... Αν δει κανείς ήρεμα το τι σημαίνουν τα σύμβολα, μπορεί να αναρωτηθεί και σε τι τον αγγίζουν τον ίδιο...
ΥΓ: Πάντως αν ο Κρόνος σου είναι μετά τις 12 μοίρες όλα αυτά θα έρθουν μάλλον από του χρόνου τέτοια εποχή περισσότερο και τώρα παίρνεις ίσως μία μικρή πρόγευση...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
11-11-2007, 07:12 PM #7
-
12-11-2007, 06:27 PM #8
-
12-11-2007, 06:32 PM #9
-
14-11-2007, 05:49 PM #10
O ηλιος 13 μοιρες στους ιχθυς(ακμη 11 οικου) ο Κρονος στον Υδροχοο 13,07 στην ακμη 10 Υδροχοος...Ο ηλιος κανει αντιθεση με Δια,ημιτετραγωνο με Κρονο,εξαγωνο με ουρανο,τριγωνο με νοτιο δεσμο,ενναμιση τετραγωνο με VX,κατι ακομα οταν εχουμε μια εικονα-αρχειο στο pc πως την μεταφερουμε εδω...ειχα τον χαρτη του ατομου αποθηκευμενη αλλα δεν τα καταφερα!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.