s
κρονος στην παρθένο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14

κρονος στην παρθένο

καλησπέρα σας. Δεν έχω ξαναεπικοινωνήσει μαζί σας και έχω λίγο άγχος. Ασχολούμαι τώρα τελευταία με τα άστρα και εχω να κάνω μια τόση δα ερωτησούλα.Εχω κρόνο στην Παρθένο (γεννήθηκα 26 Δεκ 1979). Όταν με το καλό (ή το κακό πιθανότατα) μετακινηθεί ο Κρόνος τον Σεπτέμβρη στην Παρθένο... τι θα πάθω;;;Έχω τρομάξει κάπως με αυτά που ακούγονται

Re: κρονος στην παρθένο

Quote Originally Posted by arially View Post
    καλησπέρα σας. Δεν έχω ξαναεπικοινωνήσει μαζί σας και έχω λίγο άγχος. Ασχολούμαι τώρα τελευταία με τα άστρα και εχω να κάνω μια τόση δα ερωτησούλα.Εχω κρόνο στην Παρθένο (γεννήθηκα 26 Δεκ 1979). Όταν με το καλό (ή το κακό πιθανότατα) μετακινηθεί ο Κρόνος τον Σεπτέμβρη στην Παρθένο... τι θα πάθω;;;Έχω τρομάξει κάπως με αυτά που ακούγονται
    Γιατί τώρα τι μήνα νομίζεις ότι έχουμε? :weird:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Με μια μικρή αναζήτηση θα βρεις πολλά παρόμοια θεματα απο άλλα μέλη... χρησιμοποιησε την αναζήτηση με λέξεις κλειδιά!

Δεν πρόκειται να πάθεις κάτι απλώς στον οικο που διελαύνει ο Κρονος θα έχεις αλλαγές που θα σου φέρουν κάποια πίεση. Ο Κρονος σε διελευση απο τον Ηλιο σε κανει πιο δυνατο και σου φερνει σταθερά πραγματα

Όνομα:
    κατερινα

Κε Μητσάκο,
    κάθε φορά που κάνετε κάποιο σχόλιο, ομολογώ πως σκάω στα γέλια...Τι να πω ; μπράβο, μπράβο

Όνομα:
    Βασίλης

Αν έχεις Κρόνο στην Παρθένο και ο Κρόνος αυτή την εποχή περνάει από το ίδιο ζώδιο, τότε είναι η ώρα για την πρώτη σου επιστροφή Κρόνου.. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά, για να μην το μεγαλοποιούμε... Είναι η πρώτη φορά που αρχίζει κανείς να σκέφτεται ότι μεγαλώνει, ότι δεν θα είναι εδώ για πάντα και πρέπει να κάνει κάτι ουσιαστικό με τη ζωή του. Παράλληλα συνειδητοποιεί οριστικά κάποιους περιορισμούς που έχει (υλικούς, περιβάλλον, κλπ) και τους οποίους ενδεχομένως τόσα χρόνια ήθελε να αγνοεί. Τώρα ξέρει ότι με αυτούς θα προχωρήσει και θα πρέπει να τους λαμβάνει υπόψη του καλώς ή κακώς...

Γενικά είναι δηλαδή επιστροφή συμπερασμάτων και ωριμότητας...

Η συγκεκριμένη θέση στην Παρθένο μπορεί να αναλυθεί... Ο Κρόνος φέρνει γενικά δυσκολίες αλλά και ανάγκη να γειώνει κανείς τα πράγματα, όχι να ξοδεύεται σε θεωρίες... Η Παρθένος έχει δικά της αιτήματα, την υλική ασφάλεια, την αυτάρκεια, την ηρεμία, την τάξη... Αυτά μπορούν να συνδυαστούν με τρόπους που καθένας βιώνει διαφορετικά. Μπορεί να είναι αγωνίες επαγγελματικής αποκατάστασης, δυσκολίες στην εξασφάλιση, αλλά και πολλά άλλα... Αν δει κανείς ήρεμα το τι σημαίνουν τα σύμβολα, μπορεί να αναρωτηθεί και σε τι τον αγγίζουν τον ίδιο...

ΥΓ: Πάντως αν ο Κρόνος σου είναι μετά τις 12 μοίρες όλα αυτά θα έρθουν μάλλον από του χρόνου τέτοια εποχή περισσότερο και τώρα παίρνεις ίσως μία μικρή πρόγευση...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by chandramani View Post
    Κε Μητσάκο,
    κάθε φορά που κάνετε κάποιο σχόλιο, ομολογώ πως σκάω στα γέλια...Τι να πω ; μπράβο, μπράβο
    Κυρία chandramani με σκλαβώνετε
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Κυρία chandramani με σκλαβώνετε
    Ασχετο αλλα το καινουργιο avatar σας εχει σκλαβωσει εμενα:toung:

Οταν ο κρονος,σε διευλευση,κανει αντιθεση με Ηλιο(στους ιχθυς)μοιρικα ακριβης...εχουμε σταθεροποιηση στα θεματα του οικου που αντιστοιχει ή "καταρευση?":unsure:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Ασχετο αλλα το καινουργιο avatar σας εχει σκλαβωσει εμενα:toung:

Οταν ο κρονος,σε διευλευση,κανει αντιθεση με Ηλιο(στους ιχθυς)μοιρικα ακριβης...εχουμε σταθεροποιηση στα θεματα του οικου που αντιστοιχει ή "καταρευση?":unsure:
    Ο γενέθλιος Κρόνος που βρίσκεται; Επίσης τί όψεις σχηματίζει ο Ήλιος; Για δώσε και οικοθεσία...

Όνομα:
    Μαργαρίτα

O ηλιος 13 μοιρες στους ιχθυς(ακμη 11 οικου) ο Κρονος στον Υδροχοο 13,07 στην ακμη 10 Υδροχοος...Ο ηλιος κανει αντιθεση με Δια,ημιτετραγωνο με Κρονο,εξαγωνο με ουρανο,τριγωνο με νοτιο δεσμο,ενναμιση τετραγωνο με VX,κατι ακομα οταν εχουμε μια εικονα-αρχειο στο pc πως την μεταφερουμε εδω...ειχα τον χαρτη του ατομου αποθηκευμενη αλλα δεν τα καταφερα!

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)