- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 92
Thread: Ομορφια και οψεις
-
04-11-2007, 01:38 AM #21
Re: Ομορφια και οψεις
ισχυει λεει?!και εγω το ιδιο,εχω παρατηρησει πολλα ατομα,οσο για τον Δια,ναι θεωρητικα στον 1 οικο δινει ομορφια αφου θεωρειται πλανητης τυχης,σε οποιον οικο εμφανιζεται δινει το "δωρο " του...βεβαια στον 1 δινει και επιπλεον κιλα η υψος
-
04-11-2007, 03:04 PM #22
Ήλιος σε σύνοδο/ τρίγωνο με Αφροδίτη κάνει τα άτομα πολύ ελκυστικά και με έντονο αισθησιαμό.
Ήλιος σε σύνοδο/ τρίγωνο με ¶ρη: άτομα που μαγνητίζουν τους άλλους και τραβάνε την προσοχή
Ήλιος σε σύνοδο με Ποσειδώνα: άτομα μυστηριώδη, που μαγνητίζουν και με ελκυστική εμφάνιση.
Σελήνη σε τρίγωνο με Αφροδίτη ή ¶ρη: μαγνητίζουν, με έντονο ερωτισμό και βρίσκουν πολύ εύκολα σύντροφο.
Αφροδίτη σε σύνοδο, τρίγωνο, εξάγωνο με ¶ρη: διαθέτουν μαγνητισμό και έντονη σεξουαλικότητα και είναι αρκετά ελκυστικά άτομα.
όπως επίσης και Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα.
Οι όψεις με τον Δία, πιστεύω, ότι χαρίζουν στα άτομα εξυπνάδα και τσαχπινιά αλλά και μια γλυκύτητα, άσχετα αν είναι όμορφα ή όχι.
Αλλά, για το θέμα ομορφιάς πιστεύω ότι σημαντικό ρόλο παίζει η Αφροδίτη, ο ¶ρης και ο Πλούτωνας.I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
04-11-2007, 04:58 PM #23
αν εχουμε παραλληλια αντι για συνοδο Αφροδιτης/Ηλιου?
-
04-11-2007, 05:13 PM #24
Αν έχουμε τι? Α κατάλαβα τι εννοείς.
Αυτές οι όψεις που ανέφερα βασίζονται στη μέτρηση των σωμάτων του Ουράνιου Ορίζοντα που δίνει απόκλιση 0-10 μοίρες και όχι με το Ουράνιο Πλάτος που δίνει αν θυμάμαι καλά 1 βαθμό απόκλιση. Επίσης, γνωρίζω ότι η παραλληλία χρησιμοποιείται κυρίως για θέματα εκλείψεων και οι αστρολόγοι βασίζονται κυρίως στον Ουράνιο Ορίζοντα και όχι στην Εκλειπτική.I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
04-11-2007, 05:32 PM #25
και η απαντηση?!τελικα εχει το ιδιο αποτελεσμα?ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΥΝΟΔΟΣ Αφροδιτης-σεληνης?εχει την ιδια ισχυ με το τριγωνο?
-
04-11-2007, 05:35 PM #26
-
05-11-2007, 10:42 AM #27
Ο Δίας στον ωροσκόπο επειδή δίνει τάση για επέκταση αν και ευνοϊκή αυτή η σύνοδος δίνει και επιπλέον κιλά.Ο Πλούτωνας στον 1ο μας δίνει ατομα με έντονο μαγνητισμό καθώς και η ύπαρξη πλανητών στον 8ο οίκο που είναι ο οίκος του Σκορπιού
-
05-11-2007, 07:19 PM #28
Κι εγώ για τον δία στον πρώτο αυτό έχω ακούσει οτι δηλ. δίνει επιπλέον κιλά...Και κάνει τον άνθρωπο καλοσυνάτο χαρούμενο(τουλάχιστον έτσι τον βλέπουν οι αλλοι) κάτι σαν τον Αη Βασίλη!!!
Εγώ που έχω δια στον πρωτο και μαλιστα σε συνοδο με τον ωροσκόπο μου είμαι πολυ λεπτη εως κοκαλιάρα... Ισως φταίει ο έντονος κρόνος στον χάρτη μου...Αν και είμαι πολύ ψηλή (1.82...).. οι πλανήτες στον 8ο πρέπει να δίνουν αυτό το κάτι του σκορπιού λογικά οπότε σίγουρα κάνουν το άτομο πιο μυστηριώδες...
Πάντως από ότι βλέπουμε υπάρχουν πολλές όψεις και θέσεις πλανητών που επηρεάζουν...
-
05-11-2007, 07:30 PM #29
Ααα.. επίσης έχω διαβάσει οτι αυτοί με τον ήλιο στον 8ο εκμεταλλεύονται τους αλλους χρησιμοποιώντας τη σεξουαλικότητα τους... Τώρα αν και τυχαινει και αυτή τη θέση να την έχω, δεν ξέρω αν συμφωνώ...
Πάντως η αντίθεση του δία με τον ωροσκόπο ίσως να δίνει περισσότερα κιλά τώρα που το σκέφτομαι...αλλά και πάλι αυτό δεν είναι απόλυτο...γιατ'ι φέρνοντας το παραδειγμα μιας φίλης μου στο μυαλό μου είναι υπερβολικά λεπτή και αυτή...
Δεν ξέρω... εγώ πάντως πιστεύω σε τάσεις που δίνουν οι πλανήτες... και αυτές οι τάσεις-στοιχεία δεν πιστεύω οτι είναι τόσο απόλυτα-καθοριστικά... Από την αποψη οτι τόσο η ευφυία όσο και η ομορφιά κατά την δική μου γνώμη καλλιεργούνται... Γενικά δεν πιστεύω τόσο στα εκ γενετής χαρακτηριστικά.. Ναι, σίγουρα υπαρχουν κάποιες τάσεις αλλά αυτές εξελλίσσονται και μεταβαλλονται αναλογα με το περιβάλλον και τις προσωπικές προσπάθειες του ατόμου...Και γενικά όταν ακούω για φυσική ομορφιά γελάω!!! Ούτε στις μέρες ούτε καν παλιότερα υπηρχε κάτι τετοιο κατα τη γνώμη μου.. Ομορφοι είναι αυτοί που το επιδιώκουν.. Οπως ακριβώς και έξυπνοι ειναι αυτοί που προσπαθούν...
-
05-11-2007, 07:53 PM #30
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.