s
Καρκίνος - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 50

Re: Καρκίνος

Quote Originally Posted by panther View Post
    Έτσι για να μην βαριέστε ... οι υπόλοιποι!!!
    Ναι... όταν επιτέλους καταλήξετε τι θέλετε, πείτε μας και μας... :toung:

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by kia View Post
    Ναι... όταν επιτέλους καταλήξετε τι θέλετε, πείτε μας και μας... :toung:
    Οταν καταληγεις σε κατι και παραμενεις σταθερος σ αυτο, γινεσαι δεμενος γαϊδαρος! Οσο πιο πολλοι γνωριζουν για την σταθεροτητα σου, τοσο περισσοτερο αορατος γινεσαι ή εκμεταλλευσιμος [ακομη και με την "καλη" εννοια] :toung::toung::toung:
    Αφηστε τα Καρκινακια ν αναπνεουν ελευθερα!!! Να μην ειναι σιγουρα για το τι θελουν! Να θελουν τωρα, το αντιθετο απ αυτο που ηθελαν χθες!!:toung::toung:
    [Μια αγκαλια αρκει για να συνελθουν....:bigsmile:]
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Οταν καταληγεις σε κατι και παραμενεις σταθερος σ αυτο, γινεσαι δεμενος γαϊδαρος! Οσο πιο πολλοι γνωριζουν για την σταθεροτητα σου, τοσο περισσοτερο αορατος γινεσαι ή εκμεταλλευσιμος [ακομη και με την "καλη" εννοια] :toung::toung::toung:
    Αφηστε τα Καρκινακια ν αναπνεουν ελευθερα!!! Να μην ειναι σιγουρα για το τι θελουν! Να θελουν τωρα, το αντιθετο απ αυτο που ηθελαν χθες!!:toung::toung:
    Συμφωνώ και επαυξάνω!! Καλό είναι οι άλλοι να μην ξέρουν πάντα το πως αντιδράς γιατί γίνεσαι δεδομένος.:toung: ΄Καλό είναι βέβαια να τα έχεις βρεί με τον εαυτό σου γιατί μπορεί απλά να αλλάζεις στάση επειδή είσαι κυκλοθυμικός και παρορμητικός! Ακούστε αυτή τη συμβουλή αγαπημένα μου καρκινάκια!!!:toung:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Ιουλία

ΑΑΑΑΑΑΑ!!!! εσύ μαρτυράς και χωρίς ξύλο:bigsmile:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by panther View Post
    ΑΑΑΑΑΑΑ!!!! εσύ μαρτυράς και χωρίς ξύλο:bigsmile:
    Πληροφορω αγαπητη μου!!! Και χωρις να δερνω!!!:toung::toung:

Όνομα:
    Ιουλία

Πληροφορω αγαπητη μου!!! Και χωρις να δερνω!!!:toung::toung:
    Κρύβε λόγια .... κοπελιά.... κρύβε:toung:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

και καλα η συχνή αλλαγή των διαθέσεων...που έχει γίνει πια πολύ προβλέψιμη!! Με εκείνη την κατάθλιψη, τη μελαγχολία, του "όλο κάτι έχω αλλά κανένας δεν είναι ικανός να με καταλάβει!! Γιατί ββέβαια ΜΟΝΟ ΕΓΩ το νιώθω με τέτοια ένταση και κανένας αλλος σε συτό τον κόσμο!!"..με αυτά πώς τα βγάζεις πέρα?? Καλά λένε ότι οι καρκίνοι είναι η χαρά των ψυχαναλυτών τελικά...........ουφφφ!!:dizzy:

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by maer8 View Post
    και καλα η συχνή αλλαγή των διαθέσεων...που έχει γίνει πια πολύ προβλέψιμη!! Με εκείνη την κατάθλιψη, τη μελαγχολία, του "όλο κάτι έχω αλλά κανένας δεν είναι ικανός να με καταλάβει!! Γιατί ββέβαια ΜΟΝΟ ΕΓΩ το νιώθω με τέτοια ένταση και κανένας αλλος σε συτό τον κόσμο!!"..με αυτά πώς τα βγάζεις πέρα?? Καλά λένε ότι οι καρκίνοι είναι η χαρά των ψυχαναλυτών τελικά...........ουφφφ!!:dizzy:
    Και που να εχεις τον Ηλιο στην Παρθενο!!!
    Φυσικα και κανεις δεν μπορει να τους/μας καταλαβει!! Δεν θελουμε κατανοηση, συναισθηση θελουμε!

Όλοι συναίσθηση χρειαζόμαστε αλλά αυτή η-και καλά- μοναδικότητα των συναισθημάτων τους/σας είναι απίστευτη!! Δε προκειται ποτέ να πειστούν ότι κι εσύ μπορείς να νιώθεις το ίδιο..ότι είναι λογικό..ότι θα ξεπεραστεί..μακάρι να αφήναν χώρο για ενσυναίσθηση αλλά μάλλον η καλύτερη λύση είναι να κλειστούν σπιτάκι με τη μαμάκα..ωραίο φαγητό..και καμια καλή ταινία!! Έχω άδικο?? Και αν επηρεάζονται και πολύ από παρθένο..τότε σίγουρα η βαρύτητα θα είναι και μεγαλύτερη!!Η παροιμία..πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό..είναι σίγουρα πολύ γνωστή!!
    Από προσωπική εμπειρία τοποθετούμαι κι εγώ..μην με παρεξηγείτε!! :worried:

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by maer8 View Post
    Όλοι συναίσθηση χρειαζόμαστε αλλά αυτή η-και καλά- μοναδικότητα των συναισθημάτων τους/σας είναι απίστευτη!! Δε προκειται ποτέ να πειστούν ότι κι εσύ μπορείς να νιώθεις το ίδιο..ότι είναι λογικό..ότι θα ξεπεραστεί..μακάρι να αφήναν χώρο για ενσυναίσθηση αλλά μάλλον η καλύτερη λύση είναι να κλειστούν σπιτάκι με τη μαμάκα..ωραίο φαγητό..και καμια καλή ταινία!! Έχω άδικο?? Και αν επηρεάζονται και πολύ από παρθένο..τότε σίγουρα η βαρύτητα θα είναι και μεγαλύτερη!!Η παροιμία..πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό..είναι σίγουρα πολύ γνωστή!!
    Από προσωπική εμπειρία τοποθετούμαι κι εγώ..μην με παρεξηγείτε!! :worried:
    Ε ναι!! Ολοι πιστευουμε οτι ειμαστε -και ειμαστε- μοναδικοι!! Ο καθενας το επιδεικνυει με την τετραπλοτητα που "κανει κουμαντο" στον χαρτη του.
    Η κλαψα βεβαιως μπορει να τρελανει κοσμο, δεν αντιλεγω...
    Γι αυτο ή τους/μας αγαπας ως εχουν/με κι ας σου σπανε/με τα νευρα κατα καιρους, ή αλλαζεις δρομο και ησυχαζεις!
    Εχω ωροσκοπο Καρκινο. Η Παρθενος μου, με βοηθαει καποιες φορες να με βλεπω με τα ματια καποιου προσγειωμενου. Να συνειδητοποιω την κλαψα [μου] οταν αρχιζει να γινεται ανυποφορη και να κλεινομαι στο σπιτακι [χωρις την μαμα] μεχρι να με νιωσω υποφερτη και ικανη να με αντεξουν οι αλλοι! :bigsmile:

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)