s
Ας μιλήσουμε για Ιχθύς - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 10 of 16 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 91 to 100 of 152

Re: Ας μιλήσουμε για Ιχθύς

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Ότι έχεις, έχεις...
    Δεν έχει και την κατάλληλη φάτσα εδώ τώρα... αλλά έχε χάρη :blink:

Quote Originally Posted by kia View Post
    Η αλήθεια να λέγεται... Τώρα που το θυμήθηκα, στο σχολείο-μεχρι Γυμνάσιο- είχα μια φίλη (ο Θεός να την κάνει... όλο την αποφευγα και δεν ήμουν η μοναδική :embarrest), Ιχθύ στο ζώδιο, η οποία ήταν και πολύ ανακατώστρα ταυτόχρονα, ήθελε να μπαίνει ανάμεσα σε φίλους-κολλητούς και να τους χαλάει τη σχέση που είχαν. Αλλά δεν είναι όλοι έτσι σίγουρα... Οι άλλοι Ιχθύς που γνωρίζω, ευτυχώς δεν είναι ψεύτες.... και πιστέψτε με εγώ τους πιάνω! Έχω μύυυυυυτη εγώ :toung:
    Να φανταστείς ότι έχω τέτοιο κόλημα με τους Ιχθείς που ακόμα και ο πρώτος μου παιδικός έρωτας στο σχολείο με Ιχθύ ήταν. Βρε μπας και ήταν αυτή η συμμαθήτριά σου ; Μου έλεγε ότι τα μάτια μου έχουν ένα πικρό χρώμα, από τότε ποιήτρια, δεν έχω ακούσει ποτέ ένα τέτοιο κοπλιμέντο. Λες από τότε να το κόλλησα αυτό με τους Ιχθείς ; laugh: Eίναι χαρακτηριστικά όμορφα τα μάτια τους συνήθως και έχουν κάτι που με μαγεύει και με ηρεμεί. Είναι αγχολυτικές. Αντί ταβόρ παίρνεις μια Ιχθύ μετά το γεύμα και ηρεμείς. :bigsmile:

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    Να φανταστείς ότι έχω τέτοιο κόλημα με τους Ιχθείς που ακόμα και ο πρώτος μου παιδικός έρωτας στο σχολείο με Ιχθύ ήταν.
    ¶χου το :bigsmile:

Βρε μπας και ήταν αυτή η συμμαθήτριά σου ;
    Αποκλείεται.... εκτός και αν είσαι 25 χρονώνΕ και μένεις στην περιοχή που έχω κάτω από το αβατάρι μου :toung:

Μου έλεγε ότι τα μάτια μου έχουν ένα πικρό χρώμα, από τότε ποιήτρια, δεν έχω ακούσει ποτέ ένα τέτοιο κοπλιμέντο. Λες από τότε να το κόλλησα αυτό με τους Ιχθείς ; laugh: Eίναι χαρακτηριστικά όμορφα τα μάτια τους συνήθως και έχουν κάτι που με μαγεύει και με ηρεμεί.
    Χμ, αλήθεια τι χρώμα θα μπορούσε να είναι το πικρό; Ωραία περιγραφή πάντως,... το έχουν στη φύση τους παιδί μου... Καλλιτέχνες τα άτομα :bigsmile: Διπολάκι σου είναι, είναι δυνατόν να μην τους έχεις αδυναμία;

Είναι αγχολυτικές. Αντί ταβόρ παίρνεις μια Ιχθύ μετά το γεύμα και ηρεμείς. :bigsmile:
    Καλύτερα μια βαλεριάνα

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Μέλος Κωνσταντίνος ετοιμάζεται να τοποθετηθεί..........
    Όλοι συμφωνούμε ότι εσείς οι δυο διαφωνείτε. Το ερώτημα όμως εάν ο ωορσκόπος δείχνει εμφάνιση, δείχνει χαρακτήρα ή και τα δυο πώς αλλιώς θα μπορούσε να απαντηθεί.
    • Έχουμε στατιστικό δείγμα;
    • Εάν όχι, από συμπεριφορές οικείων προσώπων ή γενικότερα ατόμων του περιβάλλοντός μας μπορούμε να εξάγουμε αν όχι ασφαλή, τουλάχιστον κάποια συμπεράσματα;
    • Ποιός καθορίζει αν η αστρολογία είναι μεταφυσική, τέχνη, ψευδοεπιστήμη ή επιστήμη;
    • Ποια βιβλία πρέπει να διαβάσουμε και με ποιο κριτήριο αμφισβητούμε ή δεχόμαστε τους συγγραφείς;
    • Σε ποιο γνωσιακό μετροπρόγραμμα καθορίζονται οι γενικότερες ή οι ειδικότερες τοποθετήσεις μας;
    • Υπάρχουν οίκοι είναι δημιούργημα της φαντασίας μας;
    • Να παίρνουμε αναφορά συνδυαστικά κάποιους πλανήτες ή μόνο τους μικρούς και προσωπικούς;
    • Τι πρέπει τελικά να κοιτάω για να συμβουλεύω την πελατεία μου για την ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ; (άσχετο) :toung:

Κάποια ουσιαστική απάντηση με 1. 2. 3. μπορώ να έχω εγώ ο νεαρός αναγνώστης των ζωδίων πλανητών και όψεων; Διότι από μερικά ποστ που διάβασα έστω και σπαρμένα μέσα στο φόρουμ (και ακόμη δεν κατάλαβα γιατί τα σπείραμε) μάλλον θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω από τον Πύρινο Κόσμο.
    Ευχαριστούμε για την τοποθέτηση. :bigsmile: Ιδιαίτερα η εισαγωγή της λίστας ταξινόμησης ομολογώ ότι ικανοποίησε την Παρθένο που κρύβω μέσα μου.

1. Επί της ουσίας, όχι, δεν έχουμε δείγμα.
    2. Τα συμπεράσματα που εξάγει ο καθένας από τη μελέτη χαρακτήρων του περιβάλλοντός του, ποικίλουν.
    3. Κανείς δεν το καθορίζει, προς το παρόν, διότι δεν υπάρχουν στοιχεία ούτε για το ένα, ούτε για το άλλο. Εντούτοις όμως η παλάντζα γέρνει υπερ της μεταφυσικής. Το "γιατί" ακόμη παραμένει αναπάντητο.
    4. Διαβάζουμε όλα τα βιβλία. Δεν κάνουμε εξαίρεση στις πηγές. Το αν αποτελούν πραγματικά πηγές και βάσει ποιου κριτηρίου παραμένει ακόμη αδιευκρίνηστο.
    5. Το γνωσιακό μετροπρόγραμμα επιλέγεται από τον καθένα κατόπιν επιλογής γενικότερης φιλοσοφίας και στάσης ζωής.
    6. Εν τέλει, όχι μόνο οι οίκοι, αλλά τα πάντα είναι αποτέλεσμα της φαντασίας μας. Εκτός αν έχει δει ποτέ κανείς σας κανέναν άρρητο αριθμό να κόβει βόλτες έξω από το σπίτι σας. Εμένα δεν μου έχει τύχει.
    7. Μικροί και προσωπικοί ή μεγάλοι και σίγουροι; Ιδού το ερώτημα. Προσωπικά προτιμώ τους πρώτους.
    8. Επανασύνδεση; Δεν ξέρω, δεν πιστεύω στα θαύματα.

Τα λεφτά μας πίσω λοιπόν; :bigsmile:

Όνομα:
    Κωστής

E ναι για. Τα λεφτά μας πίσω γιαβρί μου. ΗΜΑΝΕ σχεδόν βέβαιος γι' αυτή την απάντηση τζιέρι μου :toung:

Με πολύ στις Παρθένους

Κωνσταντίνος ο αφυπνιστής!
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Πόσους έχεις προλάβει να γνωρίσεις σε μια ζωή ; 'Ισως υπάρχουν και ψεύτες αλλά δεν είναι όλοι. :bigsmile:

(που να βλεπες τι σου σέρνουν ...)

Δεν είμαι η ΜRB για να πρέπει κάνω γκάλοπ με δείγμα άνω των 1000 ατόμων. Αλλά, μου φτάνουν οι 4-5 άνδρες ιχθύς που έχω γνωρίσει στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή. Δεν ξέρουν τι θέλουν, ακόμα κι αν καταλάβουν τι θέλουν δεν ξέρουν πως να το ζητήσουν κλπ., κλπ. Είναι κυκλοθυμικοί, μονίμως τους φταίνε οι άλλοι και η κουκούργα η καινωνία και όταν κάνουν αυτοκριτική καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το μόνο τους ελάττωμα είναι ότι αγαπούν όλο τον κόσμο και ότι είναι πολύ καλοί και ευαίσθητοι. "Το μόνο μου λάθος είναι ότι σ' αγάπησα πολύ" και τέτοιες φιλολογικές αρλούμπες.
    Οι γυναίκες Ιχθεις, όταν δεν ψυχοπλακώνονται από μόνες τους είναι μια χαρά.

Όνομα:
    Κωστής

Μια χαρά παιδιά είναι οι Ιχθύς μακριά από μας βέβαια. Μαζί με τους καρκίνους παρείτσα και ας μας αφήσουν στην ησυχία μας.

Έχω έγκυρες πληροφορίες ότι ο ωροσκόπος Ιχθύς είναι πολύ κακός ανΤρωπος
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Δήμητρα

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Μια χαρά παιδιά είναι οι Ιχθύς μακριά από μας βέβαια. Μαζί με τους καρκίνους παρείτσα και ας μας αφήσουν στην ησυχία μας.

Έχω έγκυρες πληροφορίες ότι ο ωροσκόπος Ιχθύς είναι πολύ κακός ανΤρωπος
    ΣΥΜΦΩΝΩ!
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!!! Φτου φτου πίσω μου να τους έχω!!!!
    Επίσης μακρία από από Ιχθύ με ωροσκόπο Υδροχόο!! Γκρρρρρρ
    Παναγίτσα μου.....ζωντανό θρίλερ....:blink::scared:
    Αν εμποδίζαμε τις ανεμοθύελλες να περνούν μέσα από τα φαράγγια, δεν θα είχαμε ποτέ την ευκαιρία να θαυμάσουμε την ομορφιά των σμιλευμάτων τους. (Elisabeth K. Ross)

Ευαισθητοι αλλα και ...απροβλεπτοι!

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Αυτο που ειπατε με κεντρισε,εχω γνωστη που εχει ωροσκοπο ιχθυ και δεν ειναι και το καλυτερο ατομο...κατι ακομα οι ιχθυς φευγουν οταν νιωσουν ανασφαλεια..ποτε??

Page 10 of 16 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)