s
συμπτωση?
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15

συμπτωση?

ειμαι γυναίκα ταυρος με ωροσκόπο καρκίνο και ήθελα να ρωτήσω για κάτι που με προβληματίζει αρκετα.Απο όσα διαβάζω σε σχέση με τα ζώδια δεν ταιριάζω τόσο πολύ με Υδροχόους.Το θέμα είναι οτι δύο σημαντικές σχέσεις που έκανα και που υπήρχε απίστευτη χημεία ήταν υδροχόοι και μαλιστα γεννημένοι την ίδια ακριβώς μέρα.Δε νομιζω να είναι σύμπτωση.Επίσης όσοι άντρες ενδιαφέρονται για μένα είναι υδροχόοι ΠΟΤΕ κανένα άλλο Ζώδιο.Υπάρχει κάποια εξήγηση γι αυτό??:embarrest

Όνομα:
    Μαρία

Re: συμπτωση?

Βασικά αυτό ταιριάζει μάλλον σε άλλη θεματική ενότητα αλλά δε πειράζει...:bigsmile:

Γενικά απ ό,τι έω καταλάβει,καθείς έχει ένα κόλλημα με κάποιο ζώδιο,είτε ταιριάζει μ αυτό είτε όχι,είτε ασχολείται με αστρολογία είτε όχι...Στις συμπτώσεις προσωπικά δεν πιστεύω ,πιστεύω όμως στην αστρολογία.Μια μελέτη συναστρίας ίσως θα σου έδινε τις απαντήσεις που ζητάς :bigsmile:Αν τα παληκάρια εκτός από ίδια μέρα είναι και ίδια χρονιά,νομίζω αξίζει ιδιαίτερα τον κόπο να το ψάξεις :bigsmile:

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Επίσης, άλλη μια περίπτωση είναι να έλκει Υδροχόους λόγω θέσης του ¶ρη της.

taurus_24, μήπως έχεις ¶ρη στον Υδροχόο;

Quote Originally Posted by kia View Post
    Επίσης, άλλη μια περίπτωση είναι να έλκει Υδροχόους λόγω θέσης του ¶ρη της.

taurus_24, μήπως έχεις ¶ρη στον Υδροχόο;
    ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας.Δεν εχω άρη στον υδροχόο.Απο ότι ειδα η λίλιθ μου είναι στον υδροχόο. Τον Αρη τον έχω στους διδύμους.Τι να πω ανεξήγητο.Ειναι και ιδια μερα και ιδια χρονιά και γεννημένοι στην ίδια πόλη.:weird:

μηπως ειναι και διδυμοι? :toung:
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

E εντάξει, πιστεύω πως η ημερομηνία είναι συμπτωση. Διαφορετικά θα έπρεπε να μας ελκύουν όσοι είναι γεννημένοι την ίδια ημερομηνά με μας και κανένας άλλος :toung:
    Ε και η λίλιθ κάτι λέει.... Πάθος και crash test στα συναισθήματα, όπως και ενα άρθρο που υπάρχει στο φόρουμ. :bigsmile:

Όνομα:
    Ιουλία

Για δείτε και την ακμή του 7ου σε ποιό ζώδιο είναι?
    Πάντως ο ¶ρης και στους Διδύμους αλλά και στον Υδροχόο σε ζώδια του Αέρα βρίσκεται:bigsmile:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by panther View Post
    Πάντως ο ¶ρης και στους Διδύμους αλλά και στον Υδροχόο σε ζώδια του Αέρα βρίσκεται:bigsmile:
    Είπε πως έχει ωροσκόπο καρκίνο,άρα ο έβδομος είναι αιγόκερως.Αν οι νεαροί είναι στις αρχές του υδροχόου ,πολύ πιθανόν να της πέφτουν όντως στον έβδομο οι...ήλιοι τους:bigsmile:

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Είπε πως έχει ωροσκόπο καρκίνο,άρα ο έβδομος είναι αιγόκερως.Αν οι νεαροί είναι στις αρχές του υδροχόου ,πολύ πιθανόν να της πέφτουν όντως στον έβδομο οι...ήλιοι τους:bigsmile:
    Α ναι! σωστά!!!
    Ένα μυαλό χειμώνα - καλοκαίρι, τι να σου κάνει?
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Quote Originally Posted by panther View Post
    συγγνώμη που ρωτάω αλλα επειδή δε ξέρω πολλα και τώρα αρχισα να διαβάζω, η ακμή του 7ου τι σημαίνει??:embarrestκαι την έχω στον Αιγόκερο?
    εκανα τον χάρτη μου αλλα θολωσα στην ανάλυση:weird:

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)