s
Με πόνο ψυχής... - Page 16
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 16 of 17 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16 17 LastLast
Results 151 to 160 of 168

Re: Με πόνο ψυχής...

Quote Originally Posted by laziali View Post
    Πότε ξεκινούν τα μαθηματα;
    Nα συμπληρώσω , έχει και θερινά εντατικά τμήματα ή ραντεβού το Σεπτέμβρη???

2. Re: Με πόνο ψυχής...

Quote Originally Posted by august-10 View Post
    Nα συμπληρώσω , έχει και θερινά εντατικά τμήματα ή ραντεβού το Σεπτέμβρη???
    Θερινά και εντατικά; Μπα, δεν το νομίζω. Αυτήν την περίοδο κυριαρχεί η τάση της ενδοσκόπισης με σκοπό την αυτο-βελτίωση και τον αυτο-έλεγχο, για να επέλθουν η αυτο-κάθαρση και η αυτο-εξέλιξη. Πιο απλά, τώρα είμαστε σε φάση αυτο-περιορισμού γιατί δεν μας παίρνει, οπότε κάνουμε τον κινέζο μέχρι να περάσει η μπόρα (καύσωνας)
    Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...

Πάρε το αυτο-κίνητο τότε και πήγαινε στην πιο κοντινή παραλία και αυτό-ματα θα περάσεις στο πρώτο στάδιο του αυτο-σκοπού σου.:toung:

4. Re: Με πόνο ψυχής...

Quote Originally Posted by kia View Post
    Πάρε το αυτο-κίνητο τότε και πήγαινε στην πιο κοντινή παραλία και αυτό-ματα θα περάσεις στο πρώτο στάδιο του αυτο-σκοπού σου.:toung:
    Η πιο κοντινή παραλία είναι στα 150 χλμ. Αυτο-περιορίζομαι και ετερο-περιορίζομαι λιγουλάκι

και.. μειναμε με την απορια ... το αυτοπεριορισες ή το αφησες να τρεμοπαιξει στην αμμουδια ?

σημ. χαιρετω τους υπολοιπους , καλο μηνα ...
    I've gone to look for myself...
    If i should return before i get back... keep me here !!!

6. Re: Με πόνο ψυχής...

Προβληματίστηκα αρκετά πριν γράψω για το συγκεκριμένο θέμα :unsure:
    Σκεφτόμουν πώς θα μπορούσα αν είχα έναν ιστοτόπο (sic) που παράπαιε να τον κάνω να αποκτήσει περισσότερα μέλη. Ως επιφοίτηση μου ήρθε μια φοβερή :idea:
    Αφού οι Έλληνες με έχουνε γραμμένο, γιατί μάλλον δεν το λέω καλά το ποίημα (και δεν σκέφτομαι ο καημένος ότι μπορεί και κάπου να κάνω εγώ λάθος και να μην είναι όλοι οι άλλοι λάθος), εγώ θα απευθυνθώ σε ...άλλους. Οπότε, αρχίζω όχι με αγγλικά ή γαλλικά που είναι τετριμμένα, αλλά στα σουαχίλι και στα βιετναμέζικα!

Πού να ξέρουν τώρα αυτοί ποιος είμαι και τι κάνω. Θα δηλώσω μελετητής και συγγραφέας, αστρολόγος επιστήμονας με ειδίκευση στην μεσαιωνική αστρολογία, θα τσιμπήσουν τα αφρικανάκια και τα βιετναμεζάκια με το κλέος που περιβάλλει τον τόπο καταγωγής μου, θα κάνω εγγραφές και θα σας μπω στην μούρη :nuts:

(μετά ...ξύπνησα )

καταπληκτικη ιδεα και εγω που ειμαι σκουλικι και θα ειμαι στο φυσικο μου περιβαλλον θα με εχετε σαν δολωμα να ψαρευω πελατακια-σουαχιλακια..

σημ .λες να κοιμαμαι και εγω και να πρεπει να ξυπνησω ?:weird:
    I've gone to look for myself...
    If i should return before i get back... keep me here !!!

Βάζει ο Μέλος τη στολή του
    και στην τσέπη το βιολί του
    γιΆ άλλη μια φορά
    και τραβάει για το κανάλι
    σΆ όλα μια σειρά να βάλει
    ως μια προσφορά.

Ωωωωωχ,
    ωχ πονάει η ψυχή του γιατί μια φορά
    σένα μα-γαζί πιο πέρα σπέρνει συφορά

Αχ piero, θα τρελαθώ piero
    αχ που την βρήκα τέτοια διάθεση δε ξέρω..
    αχ piero, θα τρελαθώ piero
    πια δεν κοιμάμαι
    έχω τύψεις και ¨ιππο¨ φέρω.

Είχε πιάσει το βιολί του
    και την πένα την καλή του
    κΆ έγραφε καλά
    και με κυβερνήτη ¶ρη
    το α-μα-γαζί τριπλάρει
    μάλλον σταθερά.

Ωωωωωχ,
    ο α-μα-γαζής κοντράρει τον επροκαλεί,
    μα του τράβηξε απΆ τα πόδια όλο το χαλί.

Αχ τσιάνο
    θα τρελαθώ τσιάνο
    με τους dell Μέλους τι μου ήρθε να τα βάνω?

Βάζει το ψηλό καπέλο
    και αρπάζει το σκαρπέλο
    αντε και εξωρμά
    την καημένη αρθρογαλία
    έκανε παπαγαλία
    και την κυβερνά.

Ωωωωωχ,
    της τα βγάλανε τα μάτια και την τυραννούν
    την εκάνανε κομμάτια και την ξεπουλούν.

Αχ τσιάνο
    θα τρελαθώ τσιάνο..
    με τους dell Μέλους τι μου ήρθε να τα βάνω?

Ωωωωωωχ,
    στα πανέρια και στους πάγκους και στη λαϊκή
    καμιά διάκριση δεν κάνουν πια φυλετική.

Αχ τσιάνο
    θα τρελαθώ τσιάνο
    ωαίο τρόπο βρε που βρήκα
    να τα πιάνωωωωωωω…

Αφιερωμένο εξαιρετικά στο φίλο Δ. Μ.
    το αστέρι τις tv.
    για το ωαίο χιούμορ που διαθέτει και
    για την επέτειο της ονομαστικής του εορτής.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :bigsmile:

9. Re: Με πόνο ψυχής...

Είναι καταπληκτικό αυτό που μου συμβαίνει: Μου έρχονται οι ιδέες η μία πίσω από την άλλη :idea: Θα πρέπει βέβαια να το προσέξω, γιατί είμαι και σε ηλικία κρίσιμη

Που λέτε, σκέφτηκα το εξής: όλοι (όχι και όλοι βέβαια, αλλά αρκετοί) μου προσάπτουν τον επιθετικό προσδιορισμό του τσίπη, γιατί ενώ έχω ουσιαστικά δωρεάν φιλοξενία στο διαδίκτυο, κλαίγομαι ότι πληρώνω για αυτήν (περίπου 15 ευρώ το μήνα και αν).

Έτσι λοιπόν, για να αποδείξω ότι δεν είμαι τσίπης, αλλά και να κάνω το κομμάτι μου στον χώρο και να δείξω ότι εγώ άμα λάχει είμαι και Μαικήνας, θα διοργανώσω έναν διαγωνισμό με έπαθλο ένα χιλιαρικάκι κάθε μήνα για αυτόν που θα μου απαγγείλει το καλύτερο ποίημα μέσω της φωνητικής υπηρεσίας που παρέχει το msn.

Κριτική επιτροπή θα βάλω τον κουμπάρο μου και την κουνιάδα μου και εμένα, φυσικά, θα μαγνητοφωνώ 3-4 απαγγελίες και από τους 3-4 διαφορετικούς λογαριασμούς που έχω στο διαδίκτυο και θα τις στέλνω και θα κερδίζω το βραβείο! Για το ξεκάρφωμα ενίοτε θα κερδίζει και ο αδελφός του κουμπάρου μου ή η ανιψιά μου η Χάιδω!

Βέβαια αυτές τις φαεινές ιδέες μου σας τις λέω εμπιστευτικά και δεν θα ήθελα να βγούνε παραέξω, μην και εκτεθούμε. Τώρα, αν κάποιοι εξακολουθήσουν να με θεωρούν κλουβιοκέφαλο και να μην μπορούν να καταλάβουν το γιατί ενώ μπορώ να διαθέτω ένα χιλιαρικάκι τον μήνα για μόστρα δεν δίνω ούτε το 1/10 για να έχω έναν ιστοτόπο της προκοπής ε, τόσο το χειρότερο για αυτούς

Όνομα:
    Κωστής

Ο μαΓΑΖΗΣ έχει καλύτερες ιδέες αλλά και η δικιά σου δεν είναι άσχημη.

Ρίχνω άλλη μια στην στρογγυλή τράπεζα. Το πιο επιστημονικό SMS θα βραβεύεται σε όλα τα ηλιοστάσια και με τα διπλά χρήματα.

Θέλει να εκδόσει βιβλιαράκι μάλλον ΤΟ άτομο και χρειάζεται κάποιον να του το δώσει έτοιμο.

Αστρο σουρεάλ ΠΡΟΒΛΕΨΗ
    Αν γράψει κάποιος εμένα να με χε..... Έχει να πέσει μεταφρασούλα και αλλοιωσούλα που θα την ποστάρει με τους άλλους 50 λογαριασμούς του που θα πάει σύννεφο.

Και για το αδιάβλητο της διαδικασίας ας κατεβάσει πρώτα όσα κείμενα έκλεψε από εδώ

ΤΟ ΚΛΟΥ όμως το αστρο-σουρεαλ-ποστ είναι η σύσταση επιστημονικής επιτροπής που θα αξιολογεί τα θέματα........ ΑΤΣΑ ΤΟΜΑΣ.

Πάω να αναχαιτίσω την επίθεση
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Page 16 of 17 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16 17 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)