s
Επιρροή Κρόνου σε σύνοδο με μεσουράνημα; - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 36
    Όνομα:
    Ιουλία

Re: Επιρροή Κρόνου σε σύνοδο με μεσουράνημα;

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Λίγο καταδικαστικά δεν είναι όλα αυτά...;
    Τόσος κόσμος έχει τετράγωνο αφροδίτης - κρόνου.Αυτό σημαίνει ότι όλες αυτές οι ψυχές μένουν μόνες τους και θα πρέπει να βρίσκονται συνεχώς σε μια κατάσταση εμπέδωσης αυτού του γεγονότος,ότι θα μείνουν μόνες και αισθηματικά νεκρωμένες για μια ζωή;Λίγο υπερβολικό μου ακούγεται.Και για το πως λειτουργεί μια όψη,έχει να κάνει και με το πως τη χειρίζεται -εν γνώση ή εν αγνοία του-ο ενδιαφερόμενος.Δεν λέω ότι είναι ευχάριστη όψη,αλλά σίγουρα δημιουργεί μια σοβαρότητα στα αισθηματικά -πράγμα που είναι μεγάλο προσόν στις μέρες μας-και βέβαια το πως θα ενεργοποιηθεί εξαρτάται απ το σύνολο του ωροσκοπίου.Το ότι συγκεντρώνει γύρω του άτομα πληκτικά και πιεστικά δεν το καταλαβαίνω.¶λλος με αυτό το τετράγωνο μπορεί να το "χειρίζεται" ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό.¶λλος όμως μπορεί να το εκτονώνει απλώς σε μια πιο προσεχτική επιλογή συντρόφων-χωρίς επιπόλαια φλερτ πχ που δίνουν πρόσκαιρη ικανοποίηση.
    Όπως και να χει,δεν είναι τόσο τρομακτικός ο Κρόνος.Αν κάποιος ωστόσο ΄χει τις αμφιβολίες του,μπορεί να διαβάσει και την άποψη της θεοδώρας ντάκου για την όψη αφροδίτης κρόνου.Μετά ας διαβάσει και για τις όψεις της αφροδίτης με τους υπόλοιπους πλανήτες.Νομίζω πως θα διαπιστώσει ότι τα καλύτερα τα γράφει για τη σχέση αφροδίτης κρόνου-ναι,ακόμα και για την δυσαρμονική.Όπως και να χει,νιώθει κανείς καλύτερα όταν βλέπει ότι δεν είναι καταδικασμένος απόλους,δεν είναι έτσι ;

Νομίζω ότι ο Βασίλης θέλει να πει ότι ο Κρόνος σε μαθαίνει να δέχεσαι τη μοναξιά για παράδειγμα: υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να είναι συνέχεια με άτομα γιατί δεν τους αρέσει η μοναξιά. Απλά, αυτή η όψη σε βοηθάει να τα βρεις με τον εαυτό και να μην φοβάσαι να μείνεις μόνος/η για 2 ώρες. Αυτό νομίζω ότι εννοεί.
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Αυτό δεν ταιριάζει και πολύ με την τάση του να συγκετρώνεις γύρω σου πρόσωπα πληκτικά και πιεστικά. Μάλλον δημιουργεί συνειρμούς πως αναπτύσσεται αυτή η τάση γιατί ακριβώς οι πιθανότητες να βρεί κανείς αυτό που του ταιριάζει πραγματικά είναι ελάχιστες.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by panther View Post
    Νομίζω ότι ο Βασίλης θέλει να πει ότι ο Κρόνος σε μαθαίνει να δέχεσαι τη μοναξιά για παράδειγμα: υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να είναι συνέχεια με άτομα γιατί δεν τους αρέσει η μοναξιά. Απλά, αυτή η όψη σε βοηθάει να τα βρεις με τον εαυτό και να μην φοβάσαι να μείνεις μόνος/η για 2 ώρες. Αυτό νομίζω ότι εννοεί.
    Μπορεί όντως να μην το αντιλήφθηκα όπως το εννοούσε.Παρόλα αυτά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω την απόλυτη σύνδεση κρόνου μοναξιάς.Νομίζω πως είναι λίγο παρερμηνευμένο.Επίσης,η "ένστασή" μου δεν ήταν μόνο εκεί:embarrest

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Ιουλία

Μπορεί όντως να μην το αντιλήφθηκα όπως το εννοούσε.Παρόλα αυτά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω την απόλυτη σύνδεση κρόνου μοναξιάς.Νομίζω πως είναι λίγο παρερμηνευμένο.Επίσης,η "ένστασή" μου δεν ήταν μόνο εκεί:embarrest

Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν είπα ότι ο Κρόνος είναι τρομακτικός ή κακός, αλλά μέσα από αυτό το τετράγωνο έρχεται να βοηθήσει.
    Ανέφερα το παράδειγμα αυτό γιατί αυτή η όψη (προσωπικά ) με εκφράζει, τουλάχιστον μέχρι πρότεινος:bigsmile:

Ο Κρόνος γενικά περιορίζει την έκφραση της Αφροδίτης. Μέχρι εδώ σωστά?
    ¶λλος για να μην πληγωθεί είτε είναι προσεκτικός στις επιλογές του ως προς τους συντρόφους (όπως αναφέρθηκε παραπάνω - δεν θυμάμαι από ποιον/α). ¶λλος είναι τόσο επιφυλακτικός και φοβάται μήπως μείνει μόνος/η, που πέφτει σε λάθος άτομα. Επιλέγει (ίσως ασυναίσθητα αυτά τα πχ. πληκτικά, βαρετά, αδιάφορα άτομα), μέχρι που ενεργοποιήτε (με κάποιο τρόπο) αυτή η όψη και σε φέρνει αντιμέτωπο με αυτό. Σε κάνει να μη φοβάσαι τη μοναξιά. Δλδ, να μην κάνεις βιαστικές επιλογές αλλά το "σωστό" άτομο.
    Αυτό νομίζω ότι θέλει να πει ο Βασίλης.
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Μαρία

Εντάξει,από προσωπική εμπειρία δεν μπορώ να ξέρω,δεν έχω κανένα τετράγωνο του κρόνου στο χάρτη μου.Επειδή όμως απασχολεί πολύ κόσμο αυτό το θέμα και επειδή καλώς ή κακώς όσοι διαβάζουν όσα γράφουμε δεν έχουν το επίπεδο το δικό σου,το δικό μου και του Βασίλη,ίσως είναι λίγο δύσκολο κάθε φορά να προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τους γρίφους του καθενός από μας.Ο μη γνωρίζων θα σκεφτεί α νατο,έχω αυτό το τετραγωνο,άρα μια ζωή θα έλκω άτομα πληκτικά,τετέλεσθε.Ή θα πρέπει να μάθω να αποδέχομαι τη μοναξιά,γιατί άραγε εγώ κι όχι κάποιος άλλος;;Είναι του κάρμα μου να μείνω μόνος;;;Μια ματιά κάθε μέρα στο φόρουμ αρκεί για να το διαπιστώσεις,και δεν μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο τετράγωνο...

Ότι περιορίζει την έκφραση της αφροδίτης,καμια αμφιβολία.Δεν είναι απαραίτητο όμως να είναι μόνο σ αυτόν τον τομέα.Μπορεί να είναι και στα οικονομικά,ή στις όποιες ευχάριστες ασχολίες ενός ανθρώπου.Μπορεί να είναι και αυτό που αναφέρει ο Βασίλης.Εκατομμύρια μπορεί,κανένα οπωσδήποτε όμως.

Μην ανησυχείς,δε σε κατηγόρησα για κάτι που δεν είπες

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Ιουλία

Εντάξει,από προσωπική εμπειρία δεν μπορώ να ξέρω,δεν έχω κανένα τετράγωνο του κρόνου στο χάρτη μου.Επειδή όμως απασχολεί πολύ κόσμο αυτό το θέμα και επειδή καλώς ή κακώς όσοι διαβάζουν όσα γράφουμε δεν έχουν το επίπεδο το δικό σου,το δικό μου και του Βασίλη,ίσως είναι λίγο δύσκολο κάθε φορά να προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τους γρίφους του καθενός από μας.Ο μη γνωρίζων θα σκεφτεί α νατο,έχω αυτό το τετραγωνο,άρα μια ζωή θα έλκω άτομα πληκτικά,τετέλεσθε.Ή θα πρέπει να μάθω να αποδέχομαι τη μοναξιά,γιατί άραγε εγώ κι όχι κάποιος άλλος;;Είναι του κάρμα μου να μείνω μόνος;;;Μια ματιά κάθε μέρα στο φόρουμ αρκεί για να το διαπιστώσεις,και δεν μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο τετράγωνο...

Ότι περιορίζει την έκφραση της αφροδίτης,καμια αμφιβολία.Δεν είναι απαραίτητο όμως να είναι μόνο σ αυτόν τον τομέα.Μπορεί να είναι και στα οικονομικά,ή στις όποιες ευχάριστες ασχολίες ενός ανθρώπου.Μπορεί να είναι και αυτό που αναφέρει ο Βασίλης.Εκατομμύρια μπορεί,κανένα οπωσδήποτε όμως.

Μην ανησυχείς,δε σε κατηγόρησα για κάτι που δεν είπες

Μα αναφέρουμε μόνο μια όψη. Παίζει ρόλο και οι υπόλοιποι πλανήτες, οι οίκοι και οι όψεις.:bigsmile: Ναι, φυσικά, θα μπορούσε να υπάρχει ένας περιορισμός και σε οικονομικό επίπεδο π.χ. σε χρήματα (απολαβές) που βγάζουμε οι ίδιοι.
    Voltaire

Η οικοθεσία λέει πολλά... μα πάρα πολλά! Αν είναι δυνατόν να εξετάζαμε έτσι απλά κάθε όψη

Όνομα:
    Μάντεψε...

Πάντως, διαβάζοντας τα παραπάνω ήθελα απλώς να πω ότι συμφωνώ με την άποψη του κυρίου Παπαδολιά ως προς το ότι εδώ μιλαμε για τετράγωνο αφροδίτης κρόνου...Σε μια πιο ευνοική όψη(τρίγωνο πχ) λογικό είναι να έχουμε πιο θετικές επηροές του κρόνου... Όσο για το βιβλίο της κυρίας Ντάκου που τυχαίνει να έχω διαβάσει, είναι αλήθεια οτι για τη συγκεκριμένη όψη δε μιλά με τραγικούς χαρακτηρισμούς, άλλα όπως και να το κάνεις δεν είναι και ότι καλύτερο για να βαραίνει τον χαρτη καποιου...! Αυτό που πιστεύω είναι οτι οι επηροές των πλανητών είναι απλώς επηροές, το πως θα τις χειριστεί κάποιος είναι δικό του θέμα !!!
    ¶λλωστε σε ένα χαρτη βρίσκεις (ευτυχώς) παραπάνω απο μια σημαντικές όψεις, κάποιες καλές,κάποιες άλλες όχι και τόσο καλές... Διαβάζοντας το χάρτη σου στόχο εχεις (τουλαχιστον αυτον το στόχο έχω εγώ) να καταλάβεις λιγο καλύτερα τον εαυτό σου, τα θετικά και τα αρνητικά και να προσπαθήσεις να βελτιωθείς στα σημεία όπου υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Ας μην ξεχνάμε οτι εμείς είμαστε αυτή που χαράζουμε την πορεία που θα ακολουθήσουμε και άρα είμαστε υπεύθυνοι κατα κάποιο τρόπο των πράξεων μας, που είναι απόρροια των επιλογών μας.

Αυτά...

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by panther View Post
    Μα αναφέρουμε μόνο μια όψη. Παίζει ρόλο και οι υπόλοιποι πλανήτες, οι οίκοι και οι όψεις.:bigsmile:
    Ακριβώς γι αυτό!Ένας λόγος παραπάνω να μη καταφεύγουμε σε βιαστικά συμπεράσματα.Μια όψη ποτέ δεν είναι μόνη της.Τέλος πάντων,η κοπέλα ρώτησε γενικά για τον κρόνο και εμείς...:toung:

Όνομα:
    Ιουλία

Ακριβώς γι αυτό!Ένας λόγος παραπάνω να μη καταφεύγουμε σε βιαστικά συμπεράσματα.Μια όψη ποτέ δεν είναι μόνη της.Τέλος πάντων,η κοπέλα ρώτησε γενικά για τον κρόνο και εμείς...:toung:

Όπως πάντα εμείς ... μια ερώτηση μας κάνουν ... 15 απαντάμε
    Voltaire

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)