- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 91 to 100 of 159
Thread: Ας μιλησουμε για Υδροχοους..
-
01-10-2007, 10:32 PM #91
Re: Ας μιλησουμε για Υδροχοους..
leila ευχαριστούμε!κι εμείς αγαπάμε πολύ τα τοξοτάκια :bigsmile:
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
01-10-2007, 11:13 PM #92
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
01-10-2007, 11:15 PM #93
-
01-10-2007, 11:25 PM #94
Τότε μάλλον τη γωνία χιαστί εννοείς...Βγαίνουν αρκετοί συνδυασμοί έτσι,με πιο "διάσημο"μάλλον αυτόν του Κριού - Σκορπιού.Τι ν σου πω.Δεδομένου κιόλας ότι εκτός απ τον Καρκίνο μ αυτόν τον τρόπο συνδέομαι και με τον Παρθένο,δε μου κάνει καμία μα καμία αίσθηση.Αν το δούμε από άποψη ωροσκόπου και 8ου οίκου,τότε μπορεί ίσως να βρεθεί μια άκρη.
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
01-10-2007, 11:32 PM #95
:bigsmile:Κοιτα θα βγουμε εκτος θεματος εδω..ισως σε καποιο αλλο θεμα να τα αναλυσουμε ολα αυτα γιατι εχει ενδιαφερον τελικα..:bigsmile:τι μας ελκυει ερωτικα σε κατι με το οποιο δεν μοιαζουμε(φαινομενικα)καθο λου?:bigsmile:
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
01-10-2007, 11:38 PM #96
Πολλές όψεις. Αφροδίτη σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με ¶ρη, είναι από τις κυριότερες ως προς αυτό.
-
01-10-2007, 11:38 PM #97
Ε ναι το θέμα είμαστε οι υδροχόοι και μιλάμε για τους καρκίνους :blink:ΔΕ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!:toung::toung:
-
01-10-2007, 11:42 PM #98
-
01-10-2007, 11:44 PM #99
Όχι βρε παιδιά...οκ είμαστε, εφόσον προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι υπάρχει και η πιθανότητα ένας Υδροχόος να ταιριάζει με έναν Καρκίνο :toung: είμαστε εντός θέματος. Πάντως αρκετά ενδιαφέρον αυτό που είπε η emmalene... δεν το χα σκεφτεί ποτέ μέχρι τώρα!
Βέβαια, δεδομένου των βιωμάτων μου, ούτε με Καρκίνους, ούτε με Παρθένους θα μπορούσα να συνυπάρξω :bigsmile: Τελικά πρέπει να αρχίζω να αναθεωρώ το ζώδιο μου και να δεκτώ ότι μπορεί να είμαι και περίεργη
-
01-10-2007, 11:47 PM #100
αααααα..εχουμε θεμα εδω ε?κασσιοπη μου εχεις δικιο.ειναι πολλες οι οψεις που δηλωνουν ερωτικη ελξη...:bigsmile:Απλα εγω ανεφερα τον 8ο οικο για να αρχισουμε συζητηση!
Oscar Wilde
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.