- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 159
Thread: Ας μιλησουμε για Υδροχοους..
-
01-10-2007, 04:07 PM #41
-
01-10-2007, 04:11 PM #42
-
01-10-2007, 04:23 PM #43
Re: Ας μιλησουμε για Υδροχοους..
Το πιστεύω αυτό γιατί πολλές φορές καταλάβαινα ότι τελικά ήθελα να δώσει πάρα πολλά αλλά κάτι σαν να τον κρατούσε πίσω..
Εγώ ως καρκίνος φρίκαρα βέβαια κ καταλαβαίνετε τι έγινε μετα..
Το παράδοξο είναι ότι τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να του κρατήσω κακία με τίποτα..Ακόμα όταν τόν βλέπω χαίρομαι τόσο πολύ κ ακόμα περνάμε πολλές ώρες συζητώντας όταν βρισκόμαστε τυχαία πιά μόνο...
Αχ..τρελό υδροχοάκι..!!when there is a will..there is a way...
-
01-10-2007, 04:28 PM #44
-
01-10-2007, 04:31 PM #45
Έλα μου ντε!! Δεν ήξερα δε ρώταγα..??
Η συναστρία μας είναι γενικά καλή πέρα από πλάκα, έγώ έχω 7 στον Υδροχόο κ αυτός στον Λέων που εμένα μου είναι ωροσκόπος, και διάφορα άλλα τέλος πάντων που δεν χρειάζετε να τα αναφέρω τώρα..Απλά με πέτυχε σε πολύ περίεργη φάση της ζωής μου..Δε πειράζει, τα καλύτερα έρχονται!!when there is a will..there is a way...
-
01-10-2007, 04:35 PM #46
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
01-10-2007, 04:42 PM #47
-
01-10-2007, 04:53 PM #48
Αγαπητη Mariamilo, εσυ Καρκινος πηγες κι εμπλεξες με Υδροχοο???
Καλυτερα να περπατουσες ξυπολητη σε αναμμενα καρβουνα...
Το ιδιο λεω στον εαυτο μου κι εγω που εχω μπλεξει με καρκινο!
Αλλα τωρα που θα του την κανω με ελαφρα, θα με ψαχνει οπως κι εσυ τον Υδροχοο σου...
Τι να κανουμε παιδι μου, δε ξεχνιομαστε με τιποτα...
-
01-10-2007, 04:53 PM #49
Κάθε άνθρωπος θα πρέπει να είναι περήφανος για την όποια σχέση του μ έναν Υδροχόο!:toung:Είτε γιατί θα τον κάνει να πάρει μάστερ στην ψυχολογία για να τον καταλάβει(και εν συνεχεία να το σκίσει:bigsmile: ),είτε γιατί θα τον βγάλει απ την απάθεια με την οποία αντιμετωπίζει τα κοινωνικά θέματα,είτε γιατί γενικώς θα τον παρασύρει σ ένα συνοθύλευμα ακαταλαβίστικης ψυχοσύνθεσης και ιδεολογικής αντιπαράθεσης.Δε μπορεί παρά να είναι συναρπαστική σχέση:toung:
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
01-10-2007, 04:58 PM #50
Ναί αλλά ξέρεις ποιό είναι το αστείο..Ότι ούτε εμάς μας ξεχνάτε εσεις οι Υδροχόοι..απλά ξέρουμε κ οι 2 ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να κρατήσουμε μία σχέση και να είμαστε κ οι δύο πραγματικά ευτυχισμένοι όσο ωραία κ αν περνάμε..Πάντα θα υπάρχει ένα κενό κυρίως από τη μεριά του καρκίνου το οποίο κάποια στιγμή ξεσπάει..
when there is a will..there is a way...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.