s
Πλούτων στον 12ο σε σύνοδο με ωροσκόπο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Πλούτων στον 12ο σε σύνοδο με ωροσκόπο

Μέχρι τώρα γνώριζα οτι στον πρώτο οίκο, του ωροσκόπου μου (Ζυγός 26ο), κατοικοεδρεύουν η Αφροδήτη και ο Ουρανός, και οι δύο στον Σκορπιό,7ο27' και 18ο04' αντίστοιχα...καμία όψη μεταξύ τους και καμία με την ακμή του πρώτου οίκου. Πρίν απο μερικές μέρες και χωρίς συστηματική μελέτη...παρατήρησα ότι ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο 12ο σπίτι, κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο με ανοχή 7ο30' (18ο30 Ζυγού). Μέχρι τώρα δεν είχα δώσει σημασία σε αυτήν την όψη...αν θέλετε απο έλλειψη γνώσεων...έχοντας δώσει περισσότερη σημασία στους πλανήτες που βρίσκονται εντός του οίκου και όχι σε αυτούς που μπορούν να τον επιρεάσουν απ'έξω...

Ο Πλούτωνας εκτός απο την σύνοδο με τον ωροσκόπο, κάνει και:
    εξάγωνο με Σελήνη (Τοξότης στον 2ο)
    εξάγωνο με Ερμή (Τοξότης)
    εξάγωνο με ¶ρη (Τοξότης)
    εξάγωνο με Ποσειδώνα (Τοξότης)
    τετράγωνο με Λίλιθ (Λέων στον 10ο)

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι, ποιά η διαφορά του να βρίσκεται ένας πλανήτης στον πρώτο απο το να έρχεται απο τον 12ο και να επιρεάζει τον ωροσκόπο και πολύ πρισσότερο αν αυτός ο πλανήτης είναι ο σκοτεινός Πλούτων. Ποιές ιδιότητες προσφέρει στην προσωπικότητα (συνειδητά ή και ασυνείδητα) σε αυτή τη θέση??!!! (Διάβασα πολλά καλά και πολλά ασχημα,αλλά δεν ξέρω τι να πιστέψω, έχω μία διαίσθηση μόνο...)

Ευχαριστώ όποιον διατίθεται να καταθέσει γνώσεις, απλές σκέψεις, ή και να έχει την ίδια απορία...

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Re: Πλούτων στον 12ο σε σύνοδο με ωροσκόπο

πατα εδω και εδω γενικα ο Πλουτωνας συμβολιζει τον θανατο,την αναγεννηση,το σεξ γενικα την αλλαγη.σε συνοδο με ωροσκοπο κανουν τα ατομα να εχουν σκορπισια χαρακτηριστικα,ατομα που μαγνητιζουν τα βλεμματα.προσωπικα γνωριζω δυο και μπορω να το επαληθευσω!!ειναι τα ατομα που μπορουν και "αναγεννιουνται" ελπιζω να βοηθησα:bigsmile:

Re: Πλούτων στον 12ο σε σύνοδο με ωροσκόπο

Καλημέρα Τοξοτάκι,
    σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου, απλά αναρωτιώμουν περισσότερο για την δράση του σε εσωτερικό επίπεδο και κατά πόσο, και εφόσον είναι συνηφασμένος με το εγώ, χρωματίζει την προσωπικότητα συνειδητά (1ος οίκος) ή υποσυνείδητα (12ος) χωρίς το άτομο να έχει πλήρη αντίληψη των φάσεων που περνά (διότι πρόκειται περι "θανάτου" και "αναγεννήσεως")...

Όσο για:

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    σε συνοδο με ωροσκοπο κανουν τα ατομα να εχουν σκορπισια χαρακτηριστικα,ατομα που μαγνητιζουν τα βλεμματα
    Δέν ξέρω...είμαι λίγο στον κόσμο μου...Ουρανός γάρ...:nuts::nuts:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)