s
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5
    Όνομα:
    Αλεξάνδρα

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Kαλημέρα σε όλους,

Κατ' αρχάς θέλω να σας πω οτι ασχολούμαι λίγους μήνες με την αστρολογία και πιθανόν ο τρόπος που διατυπώνω τις απορίες μου, κατά καιρούς, να μη συμβαδίζει με το επίπεδο του συγκεκριμένου site. Καταλαβαίνω οτι μπορεί να κουράζω τους μυημένους στην ερμηνεία της αστρολογίας, πιστεύω όμως να με συγχωρέσουν για την αδυναμία μου αυτή.
    Αυτή τη φορά η απορία μου αφορά τα προοδευτικά ωροσκόπια των παιδιών μου (14.10.88, 14.05 & 26.10.93, 14.20) τα οποία τυγχάνει την ίδια χρονιά (2009) να εμφανίζουν σύνοδο Πλούτωνα και Ηλιου στον 8ο οίκο στον σκορπιό και οι δύο και σελήνη στον 7ο οίκο στην Παρθένο και Ζυγό αντίστοιχα. Ξέρω ότι είναι πολύ γενικευμένες οι ερωτήσεις, όμως μήπως αυτό φανερώνει κάποιο άσχημο γεγονός στη οικογένεια;

Ευχαριστώ

Αλεξάνδρα

Όνομα:
    Μαρια

Re: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Quote Originally Posted by alexb View Post
    Kαλημέρα σε όλους,

Κατ' αρχάς θέλω να σας πω οτι ασχολούμαι λίγους μήνες με την αστρολογία και πιθανόν ο τρόπος που διατυπώνω τις απορίες μου, κατά καιρούς, να μη συμβαδίζει με το επίπεδο του συγκεκριμένου site. Καταλαβαίνω οτι μπορεί να κουράζω τους μυημένους στην ερμηνεία της αστρολογίας, πιστεύω όμως να με συγχωρέσουν για την αδυναμία μου αυτή.
    Αυτή τη φορά η απορία μου αφορά τα προοδευτικά ωροσκόπια των παιδιών μου (14.10.88, 14.05 & 26.10.93, 14.20) τα οποία τυγχάνει την ίδια χρονιά (2009) να εμφανίζουν σύνοδο Πλούτωνα και Ηλιου στον 8ο οίκο στον σκορπιό και οι δύο και σελήνη στον 7ο οίκο στην Παρθένο και Ζυγό αντίστοιχα. Ξέρω ότι είναι πολύ γενικευμένες οι ερωτήσεις, όμως μήπως αυτό φανερώνει κάποιο άσχημο γεγονός στη οικογένεια;

Ευχαριστώ

Αλεξάνδρα
    Αγαπητη Αλεξανδρα το site αυτο ειναι για να βοηθαει αυτους που ενδιαφερονται να μαθαινουν και αν δεν ρωτησεις πως θα μαθεις??:bigsmile:Αν διαβασεις τα αθρα που υπαρχουν συγκεντρωμενα θα δεις οτι το μεγεθος της γνωσης ειναι τεραστιο αρα ορεξη να εχει κανεις!
    Η ερωτηση σου ειναι γενικη αλλα θα ηθελα να μην αρχισεις την προσπαθεια αναγνωσης της αστρολογιας με δυσοιωνες προβλεψεις.μεγαλο ρολο παιζουν και οι οψεις των πλανητων εκτος απο τις θεσεις τους στο χαρτη.
    Η αστρολογια ειναι αυτογνωσια οχι φορεας ασχημων γεγονοτων.:bigsmile:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Αλεξάνδρα

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Αγαπητη Αλεξανδρα το site αυτο ειναι για να βοηθαει αυτους που ενδιαφερονται να μαθαινουν και αν δεν ρωτησεις πως θα μαθεις??:bigsmile:Αν διαβασεις τα αθρα που υπαρχουν συγκεντρωμενα θα δεις οτι το μεγεθος της γνωσης ειναι τεραστιο αρα ορεξη να εχει κανεις!
    Η ερωτηση σου ειναι γενικη αλλα θα ηθελα να μην αρχισεις την προσπαθεια αναγνωσης της αστρολογιας με δυσοιωνες προβλεψεις.μεγαλο ρολο παιζουν και οι οψεις των πλανητων εκτος απο τις θεσεις τους στο χαρτη.
    Η αστρολογια ειναι αυτογνωσια οχι φορεας ασχημων γεγονοτων.:bigsmile:

Σ' ευχαριστώ πολύ emmalene.

Quote Originally Posted by alexb View Post
    Kαλημέρα σε όλους,

Ευχαριστώ

Αλεξάνδρα

Κάνεις ένα λαθάκι Αλεξάνδρα. Οι θέσεις πλανητών που ανέφερες, είναι οι θέσεις τους στους προοδευμένους χάρτες. Εμάς μας αφορά η σύγκριση μεταξύ προοδευμένων και γενέθλιων. Δεν έχει τόση σημασία η σύνοδος προοδευμένων πλανητών μεταξύ τους, αλλά τυχόν σύνοδος προοδευμένου πλανήτη με γενέθλιο πλανήτη. Το ίδιο ισχύει και για την οικοθεσία. Οι Σελήνες των παιδιών για παράδειγμα που ανέφερες, είναι στον 7ο του προοδευμένου χάρτη, αλλά στον 8ο γενέθλιο οίκο, το δεύτερο έχει σημασία. Προσωπικά ποτέ δεν ασχολούμαι με μακροπρόθεσμες προβλέψεις, το θεωρώ λίγο τσαρλατανισμό γιατί μας λείπει το πλαίσιο - συνθήκες της ζωής των παιδιών το 2009 και τώρα είναι ακόμα 2007. Επιπλέον τις προόδους όπως και κάθε σύστημα τις χρησιμοποιώ μόνο για συγκεκριμένα θέματα. 'Οχι όλα τα συστήματα για το ίδιο ερώτημα και όχι για όλους τους ανθρώπους.

Όνομα:
    Αλεξάνδρα

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    Εμάς μας αφορά η σύγκριση μεταξύ προοδευμένων και γενέθλιων. Δεν έχει τόση σημασία η σύνοδος προοδευμένων πλανητών μεταξύ τους, αλλά τυχόν σύνοδος προοδευμένου πλανήτη με γενέθλιο πλανήτη. Το ίδιο ισχύει και για την οικοθεσία. Οι Σελήνες των παιδιών για παράδειγμα που ανέφερες, είναι στον 7ο του προοδευμένου χάρτη, αλλά στον 8ο γενέθλιο οίκο, το δεύτερο έχει σημασία.
    Κατάλαβα.....Αργοναύτη. Σ' ευχαριστώ!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)