- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 20
Thread: Συζήτηση για όψη Ερμή-Ποσειδώνα.
-
25-07-2007, 01:06 PM #11
Re: Συζήτηση για όψη Ερμή-Ποσειδώνα.
ΛΟιπον εγω εχω Ποσειδωνα στις 5 και 58 του Τοξοτη συνοδο με σεληνη στον 5ο και τριγωνο με ερμη στον Κριο στις 5 του κριου.Ειμαι αρχιτεκτονας και οι οψεις γινονται στον 5ο ο Ποσειδωνας και στον 10ο ο Ερμης.Καλα εκτονωνεται αν και νομιζω οτι και σαν ηθοποιος καλη θα ημουνα...:bigsmile:Πολλη φαντασια και πολληηηηηη διαισθηση παιδια.
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
25-07-2007, 01:16 PM #12
:blink: Χαμπάρι δεν πήρα ότι παίζει συζήτηση για όψεις Ερμή-Ποσειδώνα... :embarrest
Και γω τους έχω μπαστακωμένους στον 6ο μου σε σύνοδο στο ζώδιο του Τοξότη. Βασικά εκεί έχω ένα στέλιουμ (ή ένα νεφέλωμα όπως μου λέει ΚΑΠΟΙΟΣ να λέω) με Ερμή στις 19 και κάτι, με Ποσειδώνα στις 22 και κάτι και με Ηλιο στις 26 και κάτι. Είμαι έντονα ονειροπόλα, με φαντασία (και στον χώρο της εργασίας μου, αλλά και γενικώς) και έχω μία τάση να παρασύρομαι από τους άλλους, παρόλο που η διαίσθησή μου μου λέει άλλα. Δεν την πολυυπολογίζω ωστόσο...
-
01-03-2008, 10:23 PM #13
Και εγώ έχω ''τέλεια'' σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στον 6ο και - ευτυχώς- στο ζώδιο του Αιγόκερω. Επίσης σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα (ήλιος στον 7ο και Ποσειδώνας στον 6ο). Για να πω την αλήθεια αυτές οι σύνοδοι δεν μου αρέσουν καθόλου, ίσως αντιστρατεύονται στην ανάγκη του Αιγόκερου (έχω εκεί Ήλιο και Ερμή) για ρεαλισμό. Είμαι πολύ ονειροπόλα, αλλά ονειρεύομαι συνειδητά έχοντας συναίσθηση της ουτοπίας μου. Από την άλλη, ο Αιγόκερος-Κρόνος δεν εγκρίνουν την ονειροπόλησή μου με αποτέλεσμα να αισθάνομαι μία σύκρουση μη μπορώντας να ικανοποιήσω ταυτόχρονα Κρόνο και Ποσειδώνα
-
04-03-2008, 11:22 AM #14
Η αντίθεση ερμή- ποσειδωνα δεν ειναι και τοσο καλή φαντάζομαι. Αλλά παρόλ'αυτά
έχω κάποια δημιουργικότητα. Ο ερμής είναι στον Καρκίνο και ο ποσειδωνας στον Αιγοκερω, 8ου και 1ου οίκου αντίστοιχα. Δεν είναι τόσο ακριβής αντίθεση.:bigsmile:
-
04-03-2008, 12:00 PM #15
Από τα ωροσκόπια των ποιητών που είχαμε δει πριν καιρό και ένα δυο που είδα τελευταία οι όψεις Ερμή - Ποσειδώνα, ειδικά, αν είναι σε ζώδιο του Νερού κι αν ακόμα συμμετέχει κάπως με κάποια όψη κι ο Κρόνος για να γειώνει μπορεί να δίνει κάποια έμφυτη τάση για ποίηση και τέχνη. Όσοι από σας έχετε τέτοιες όψεις μπορείτε να κρίνετε αν ανταποκρίνεται αυτό και στην πραγματικότητα.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
04-03-2008, 12:07 PM #16
Σας καμαρώνωω παντωςςς...Εχω 'Ηλιο,Σελήνη,Ερμή(R),Κρόνο(R) ,Πλουτωνα(R) και Ωροσκοπο,σε τριγωνα με το Ποσειδώνα(στο Τοξότη αναδρομος)...Τέτοια απραξία και τεμπελιά δεν εχω ξαναδει σε ανθρωπο....τι δημιουργικοτητα και φαντασια μου λετε τωραα...:toung:Μάλλον ρέπω προς "τη τέχνη του να μην κάνεις τίποτα"!!!
-
04-03-2008, 12:20 PM #17
-
04-03-2008, 09:33 PM #18
-
05-03-2008, 11:36 AM #19
Η αντιθεση ποσειδώνα - ερμη είναι όντως ενδιαφέρουσα σαν όψη γιατί από μόνη της βρίσκεται στο χάρτη σαν κυβερνήτης του παρθένου ο ερμής και σαν κυβερνήτης του ιχθύ ο ποσειδώνας οπότε δείχνει εξισορρόπηση κατα τη γνώμη μου η αντίθεση δεν είναι άσχημη κατ'επέκταση όταν γίνεται σε αρνήτικά ζώδια γιατί είναι η φύση της τέτοια. Επίσης όταν ο ποσειδώνας βρισκόταν στον τοξότη που πιάνει μία μεγάλη γενιά (οι περισσότεροι από εμάς εκεί τον έχουν γιατί πάνω-κάτω έχουμε την ίδια ηλικία) και χωρίσουμε τον τοξότη σε δεκανούς στις πρώτες δέκα μοίρες είναι κυβερνήτης ο δίας, ο παραδοσιακός κυβερνήτης του ιχθύ οπότε λειτουργεί καλά εκεί ο ποσειδώνας, μετά είναι ο άρης από 10 μέχρι 20 μοίρες και πάλι δεν τη θεωρώ άσχημη θέση αλλά το καλύτερο είναι ο τρίτος δεκανός που έχει κυβερνήτη τον ήλιο δηλαδή το λέοντα που ο ποσειδώνας σε αυτό το ζώδιο είναι σε έξαρση. Οπότε μια αντίθεση του ερμή από τους διδύμους μόνο εξισορροπητική είναι κατα τη γνώμη από εκει γιατί ο ερμής είναι κυβερνήτης (των διδύμων) . Η ερμηνεία που μπορεί να δοθεί σχετίζεται περισσότερο με την οικοθεσία που γίνεται αυτή η αντίθεση.
-
05-03-2008, 11:46 AM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.