- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 34 of 34
Thread: Τι ζητάτε από την Αστρολογία;
-
17-07-2007, 05:12 PM #31
Re: Τι ζητάτε από την Αστρολογία;
Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργιους τρόπους προσέγγισης και κατανόησης των ανθρώπων γενικά. Διαπιστώνω καθημερινά ότι η αστρολογία είναι πολύτιμο βοήθημα για όποιον επιθυμεί να κατανοήσει τον εαυτό του και τους άλλους.
Πολύ ωραίο θέμα...!
-
18-07-2007, 01:13 PM #32
Εγώ ξεκίνησα γύρω στην εφηβεία να ασχολούμαι λίγο παραπάνω με την αστρολογία, δηλαδή να διαβάσω εξειδικευμένα βιβλία. Ο λόγος που το έκανα ήταν για να κατανοήσω κάποια πράγματα για μένα περισσότερο και στη συνέχεια για τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά μου (φίλους, συγγενείς, σχέσεις).
Με ενδιαφέρει περισσότερο από αυτή την γενική σκοπιά, παρά για να έχω προβλέψεις για συγκεκριμένα γεγονότα.
1. Να μάθω για την πορεία μίας σχέσης
2. Να μάθω τι θα γίνει στη δουλειά μου
3. Να ρωτήσω για κάποιο οικογενειακό μου πρόβλημα
4. Με ενδιαφέρουν τα οικονομικά μου
5. Να μάθω περισσότερα για ένα άνθρωπο που έχω γνωρίσει (χωρίς να με ενδιαφέρει το μέλλον, αλλά ο χαρακτήρας του)
6. Να μάθω τι είναι αυτό που λέμε καρμικά γεγονότα
7. Να μάθω για τις προηγούμενες ζωές μου...
-
18-07-2007, 02:33 PM #33
Κατανόηση της φύσης μου για να βοηθηθώ στην προσωπική μου εξέλιξη και
ετερογνωσία.
-
18-07-2007, 04:06 PM #34
Νομίζω πως όσο περισσότερα μαθαίνω και βλέπω πως η αστρολογία λειτουργεί, έστω και σε λίγα πράγματα που έχουν "επαληθευτεί" μέχρι τώρα, από γεγονότα άλλων ατόμων, προσωπικά ζητάω από την αστρολογία τα 5 πρώτα. Δεν θεωρώ την αστρολογία ως ένα αντικείμενο, που, ναι, θα μου προβλέψει και καλά ότι αύριο θα γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου ή ότι μεθαύριο θα καταστραφώ οικονομικά. Αλλά ότι υπάρχει μια τάση, διότι θα γίνει η τάδε διέλευση, ή με τα προγνωστικά, ετήσια κ.λ.π. (ένα σωρό που δεν γνωρίζω) συστήματα θα δοθεί έμφαση στον τάδε οίκο μου και αυτό δίνει μια τάση είτε για τα ερωτικά είτε για τα επαγγελματικά, τότε ναι, θα πω ότι ζητάω να δω και την πορεία μιας σχέσης, είτε επαγγελματικής είτε ερωτικής, είτε στα οικονομικά ειτε στα οικογενειακά μου. Φυσικά, για όλα αυτά χρειάζεται να μάθω περισσότερα από μια απλή διέλευση... βρίσκομαι ακόμη σε αρχικό στάδιο :embarrest
Επίσης, τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να διαβάζω χάρτες άλλων ατόμων και να βγάζω κάποια χαρακτηριστικά (έστω και αν είναι μόνο ο γενέθλιος χάρτης) και ίσως αν δω και τις διελεύσεις που γίνονται από τα ωροσκόπιά τους, να παίρνω μια ιδέα του ποιος πολανήτης βρίσκεται που και ποιον τομέα μπορεί να επηρεάσει. Προσπαθώ! :embarrest
Το 6 και 7 θα έλεγα δε με ενδιαφέρουν ...καθόλου. Ίως πχ γιατί δεν γνωρίζω τόσα όσα πρέπει για να δω ότι λειτουργούν. :unsure:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.