- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 131 to 140 of 168
Thread: Με πόνο ψυχής...
-
12-07-2007, 02:38 PM #131
-
12-07-2007, 02:41 PM #132
Re: Με πόνο ψυχής...
:embarrest
Με πληγώνεις ασυστόλως και ενστόλως. Ξέρεις πόσο ευαίσθητη είμαι σε γλωσσικά θέματα. Μην αρχίζουν να τρίζουν τα κόκαλα του Κακριδή και του Ψυχάρη... ¶κου εκεί καθαρεύουσα... ώρε να μου λες ότι συμμερίζεσαι τις σχετικές απόψεις του Πολυdonus για τα γλωσσικά... Μαρία; Μαρία;
-
12-07-2007, 02:44 PM #133
Ααααα Μαρουλιτα μου....αλλο κυρος η καθαρευουσα..με τους τονους,τις περισπωμενες τις ψιλες...Εκει να τα δω τα master και τα ιατροβιολογικα.....τι ετσι???
:bigsmile:
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
12-07-2007, 02:47 PM #134
-
12-07-2007, 03:05 PM #135
Είσαι αχάριστη... έχεις ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ αστεράκι και μιλάς;;;;;;;; :nuts: Αυθάδεια............η παλαιά νεολαία έχει ξεφύγει...:weird:
Θα σου πω εγώ που την έχεις την Γη σου....
Από κάτω σου :nuts:.... ναι ναι από κάτω σου!!!!!!!!
Για άλλη μια φορά είσαι αχάριστη....
Εγώ επειδή είμαι και Υδροχοάκι επαναστάτρια, δεν ακολουθώ ποτέ την γραμμή...... ούτε την καμπύλη..... Μόνο οδοντωτή γραμμή...
Να έτσι: /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
Επειδή είμαι καλός άνΤρωπος /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
Και το σκάφος, κότερο.... Πάμε μια βόλτα; :bigsmile:
-
12-07-2007, 03:48 PM #136
Αν χτίζει σπίτια, στην άμμο, όπως τα αστροταιριάσματά του :sick: τότε προβλέπεται να περάσει απ' έξω ο μπαρμπα λύκος (βλ. φαρμακοτρίφτης και με ένα φου να το γκρεμίσει.....
Ουρανία λουβ δεν ξεκολάς από το μέλι έτσι;;;;; Με ενημερώνουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ότι πριν προλάβουμε να πατήσουμε υποβολή μηνύματος έχει διαβάσει κιόλας το ποστ.
Ωραία πάντως η προσπάθειά σου. Η συνήθεια του βρείτε το αστροταίρι σας έχει περάσει στο κύτταρο σου.
Κατά τ' άλλα καλά; Η αγγελιαφόρος σου έγραφε ότι και ο τελευταίος δικτυακός τόπος να ήμασταν στο νετ δεν θα πατούσες. Το μπετόν αρμέ ξαναλέω είναι ΜΟΥΦΑ...
Το βιβλίο δεν πλήρωσες ακόμη. Μην ξεχνιόμαστε...
Και ο αστρομαΓΑΖΗΣ τα 20 κείμενα που έχει σουφρώσει με την παρέα των καθαγιασμένων σουρεάλ από εδώ, δεν τα έβγαλε....Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
12-07-2007, 05:55 PM #137
Έκκληση για βοήθεια
Παρακαλούνται εταιρίες φιλοξενίας (hosting) να βοηθήσουν διάσημο αστρολογικό φόρουμ με 2-3 κιλά hosting γιατί οι άνθρωποι πραγματικά πεινάνε, έπειτα από εξοντωτικούς αστρο-αγώνες εναντίων των τούλων........
Παρακαλούνται όσα μέλη μας επιθυμούν να δώσουν αίμα (εγγραφή) στο ίδιο διάσημο φόρουμ της 9ης αρμονικής χιλιετίας να επικοινωνήσουν μαζί μου να τους καθοδηγήσω. Θα ναυλωθεί πλοίο ή και πτήση τσάρτερ για την αεροαστρομεταφορά.
Τέλος... διατάσσονται τα "παιδάκια" του myhoroscope να διαθέσουν χρηματικό ποσόν για αγορά λουλουδιών υπό μορφή στέφανου το οποίο και θα αποσταλλεί σε πρώην οχτρούς (μάχης 2 ημερών, τόσο άντεξαν). Οι αρχισυντάκτες καλούνται να συντάξουν τη συλλυπητήρια επιστολή....
Αντίο παιδιά του Ποσειδώνα......... Αιωνία η μνήμη............
Σκουλικοφτιυαράκια; Όλο αποχωρείτε και όλο εκεί είστε....Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
12-07-2007, 06:17 PM #138
Είστε κακοί ανθρώποι και δεν θα πάτε στον παράδεισο. Η τιμωρία σας θα είναι να είστε κατώτερες ενσαρκώσεις την επόμενη φορά και να βολοδέρνετε (Μαρουλίτα, πώς γράφεται αυτό; ) σε ιστοτόπο παγκόσμιας κλάσης που η ηχώ θα σου τρυπάει τα αυτιά και οι αράχνες θα κάνουν πάρτι. Η διοίκηση του εν λόγω ιστοτόπου, η οποία θα ασκείται από τριμελή ομάδα ενός ατόμου με καμένο Ποσειδώνα, θα σας υποβάλει σε φρικτά τεστ αστροταιριάσματος και σε καθημερινή βάση θα γράφετε 30 ποστ για να έχετε το δικαίωμα να ρωτήσετε αν μπορείτε να πάτε στην τουαλέτα.
Αυτά και άλλα πολλά θα πάθετε γιατί δεν είστε ικανοί να συλλάβετε το εύρος της προσωπικότητας του παγκοσμίου φήμης τρώγομαιμεταρούχαμου ποιοτικού και ανιδιοτελή Thoma le petite του 1ου.Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...
-
12-07-2007, 06:27 PM #139
Συγγνώμη ΚΙΟΛΑ που επεμβαίνω στας εκκλησεις σας μεσιέ Δελπιεγό, αλλά προτείνω το ποσό που θα συγκεντρωθεί για αγορά λελούδων και στεφάνων να κατατεθεί σε λογαριασμό εις το όνομα της ΡΗΜΑΔΑΣ εκείνης, που τόσα παλικάρια εχάθησαν για πάρτη της. Ως αρχισυντάκτρια, θα δώσω τον καλύτερό λογοτεχνικό εαυτό μου. :embarrest
Εύγε Δ.Μ. από ορθογραφία καλά πάμε. Από κάρμα πάσχουμε.
-
12-07-2007, 06:30 PM #140
Επιθυμώ να συνδράμω.................................. ......
μόλις πληρωθώ :embarrest
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.