- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 111 to 120 of 168
Thread: Με πόνο ψυχής...
-
05-07-2007, 10:07 PM #111
Re: Με πόνο ψυχής...
Πάντως διακρίνω και μια υποβάθμιση εναλλακτικού τύπου.
Εγώ πάντως θα τον υιοθετήσω τον όρο και θα προσπαθήσω να τον συνδυάσω
(π.χ., εναλλακτικός φραγκοφονιάς, εναλλακτικός εκμεταλλευτής, εναλλακτικός ανεκδοτάκιας κ.ά.)
ΥΓ: Αυτά παθαίνει όποιος τσίπης καβουράκιας θέλει να παίξει με παιχνιδάκια που απαιτούν επιδεξιότητα :toung:Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...
-
07-07-2007, 07:51 AM #112
Μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απωλέσαι
Κρίμα, τέτοιο παιδί κοτζάμ άντρακλας και να την πάθει έτσι...
Τσ, τσ....κρίμαΌποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...
-
08-07-2007, 11:47 AM #113
Με πληροφόρησε φίλος μου, ότι λόγω των έκτακτων συνθηκών (επιθέσεις, καταθέσεις, χάκερς και μάπερς) επιβάλλεται σιγή ασυρμάτου και στρατιωτικός νόμος. Ήδη εις εκ των πολιτοφυλάκων με ειδικότητα την καρμική μεταφορά αδρανών υλικών και λίθων και την άποψη επί των γραμματικών κανόνων αναλαμβάνει την υπεράσπιση των στενών της Κλεισούρας. Μόλις εντοπισθεί και ο οχτρός θα υπάρξουν και οι δέουσες αμυντικές ενέργειες με σκοπό την απόκρουση, αρχικά, και την επέκταση, στην συνέχεια –μάλλον από Σεπτέμβριο το κόβω.
Συναγωνιστές του Αγώνα για την ανύψωση της Ρημάδας, έστε άγρυπνοι!
La page web c' est moi
(ρήση του Thoma le petit του 1ου)Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...
-
12-07-2007, 10:43 AM #114
Το φούξια αποτελεί και δηλωτικό κάποιων προτιμήσεων; :toung:
(το γράφω εδώ καταχρηστικά)Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...
-
12-07-2007, 01:31 PM #115
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ..Στο μαγαζη εκεινος ειναι και vip και επιτιμο μελος και εχει και 8 αστερακια...Εδω παλι στο ριξιμο???που ειναι τα αστερακια μας???θα αποχωρησω...:nuts:Ασε που το γνωθι σεαυτον ειναι ΠΟΛΥ σοβαρη κουβεντα...(Παρακαλω μην ερωτηθω παλι για τον Αρη...εχω και ερμη στον Κριο αντιθεση με Πλουτωνα...):bigsmile:ΑΑΑΑΑ και τα ενεργα μελη ΚΙΑ και ΚΙΑΡΡΑ και λοιποι εχουν και κυπελο....και η ΓΗ εχει συμβολο στην Αστρολογια???????εγω που την εχω????την γη...
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
12-07-2007, 02:01 PM #116
Είμαστε εναλλακτικοί, για αυτό
Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...
-
12-07-2007, 02:04 PM #117
Οικολογοι εναλλακτικοι η ετσι απλα εναλλακτικοι??να ξερω και που ειμαι δηλαδη...φτανει που δεν ξερω που εχω την γη μου δεν θελω αλλα διλληματα....
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
12-07-2007, 02:05 PM #118
-
12-07-2007, 02:07 PM #119
μμμμ καλλαααα...θα σκεφτω και θα αποφασισω...εναλλακτικες εχω...απο εναλλαγες αλλο τιποτα...μια χαρα..
τα αστερακια δεν βλεπω αλλα θα περιμενω...
Oscar Wilde
-
12-07-2007, 02:10 PM #120
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.