- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 6 of 6
Thread: Τρίγωνο Ήλιου-Σεληνης!
-
27-07-2006, 05:35 PM #1
Τρίγωνο Ήλιου-Σεληνης!
Στο γενέθλιο χάρτη μου ο ηλιος μου σχηματίζει τρίγωνο με τη σεληνη με ανοχή ομως σχεδον μισή μοίρα!!! Ειναι αρκετα θετικη αυτη η όψη???
-
27-07-2006, 07:07 PM #2
Re: Τρίγωνο Ήλιου-Σεληνης!
Η όψη αυτή είναι πάρα πολύ καλή. Από τα λίγα που ξέρω, δείχνει σε πρώτη φάση ότι υπάρχει αρμονία ανάμεσα στην ψυχή σου (Σελήνη) και στην προσωπικότητα που βγάζεις προς τα έξω (Ήλιος).
-
28-07-2006, 10:53 AM #3
Originally Posted by iasonas
Φιλικά
ΙουλίαI disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
28-07-2006, 10:57 AM #4
Αρμονικότατη όψη και τυχεροί αυτοί που την έχουν. Όχι τυχεροί με την έννοια του τυχεράκια της ζωής, μα λόγω μιας συγκροτημένης προσωπικότητας, που μπορεί να παλέψει για αυτά που ζητά, την στιγμή που άλλοι γερνάνε και δεν ξέρουν τί ζητάνε από την ζωή.
Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
10-07-2007, 06:46 PM #5
-
11-07-2007, 11:38 AM #6
Και θα μπορουσε επισης να δειχνει αρμονικες σχεσεις μεταξυ των γονεων, πραγμα που σιγουρα εχει θετικη επιδραση στην προσωπικοτητα του παιδιου...:bigsmile:
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.