- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 34
Thread: Τι ζητάτε από την Αστρολογία;
-
28-06-2007, 02:19 PM #21
Re: Τι ζητάτε από την Αστρολογία;
Όντως πολύ ωραίο θέμα ανοίξατε!!:idea: Εγώ ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αστρολογία εντελώς τυχαία, αλλά πάντα μέσα μου είχα αυτή την περιέργεια για τον εαυτό μου και κομμάτια του που δεν τα έχω καταλάβει ούτε εγώ! Στην αρχή ξεκίνησα με τα ζώδια, μετά με τον ωροσκόπο και όταν έμαθα να φτιάχνω γενέθλιο χάρτη εκεί ήταν που μαγεύτηκα... Εγώ λοιπόν ζητάω από την αστρολογία αυτό που λέει το 5, να μάθω τον εαυτό μου και τους άλλους καλύτερα και πολύ μετά για προβλέψεις και τέτοια..Προτιμώ να βλέπω τις ευκαιρίες και τις τάσεις παρα τις καθαρόαιμες προβλέψεις...Πάντως η μαγεία και η συγκίνηση που μου προσφέρει η αστρολογία κάθε φορά που αναλύω κάποιον ή και τον εαυτό μου κάποιες φορές είναι μοναδική...Ίσως γιατί μαρέσει πολύ να ψυχολογώ τους άλλους αλλά και να μαθαίνω τον εαυτό μου...
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
28-06-2007, 05:06 PM #22
Πάντα με ενδιέφερε η γνώση. Κι αν ζητάω κάτι από την Αστρολογία είναι γνώση. Γνώση που ξεπερνά τα όρια του εγώ και του εαυτού τα κάνει πανανθρώπινα και διαχρονικά και δεν αφορά μόνο εμένα και τους άλλους αλλά ολόκληρη την ουσία της ύπαρξής μας. Ίσως έχω κι εγώ αυτήν την πίστη στη συμπαντική νομοτέλεια...
Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;
-
29-06-2007, 07:22 PM #23
Όταν πρωτομπήκα στο σάιτ, έκλινα προς το 1ο.
Στη συνεχεια, μόλις καταλαβα τι πραγματικά είναι η Αστρολογία, έκανα στροφή 180 μοιρών και προσπάθησα να αναλύσω ΕΜΕΝΑ και γιατί είμαι έτσι όπως ειμαι, γιατί συμπεριφέρομαι όπως συμπεριφέρομαι κλπ, ενώ ταυτόχρονα, τώρα,προσπαθώ και καταφέρνω να γνωρίσω καλύτερα τους ανθρώπους γύρω μου, να καταλαβω πως λειτουργουν και γιατί. Οπότε πάω στο νούμερο 5.
:bigsmile:
-
30-06-2007, 06:51 PM #24
Αυτογνωσία, αυτογνωσία, αυτογνωσία...
Χωρίς έναν οδηγό είναι πολύ ως και εξαιρετικά δύσκολο να ανακαλύψουμε πτυχές του εαυτού μας που είναι βαθιά κρυμμένες αλλά και θαμμένες κάτω από αυτό που προβάλλουμε προς τους τρίτους. Η αστρολογία, με βοηθά να ανακαλύψω δυνατότητες. Αποτελεί πηγή αυτογνωσίας:bigsmile:Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: Πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
Ταδε έφη Ζαρατούστρα
-
06-07-2007, 11:27 AM #25
Ενδιαφέρουσα ερώτηση. Χμμμ.. Ζητάω απαντήσεις, κάποιες φορές παρηγοριά αλλά και ελπίδα ότι κάτι καλύτερο με περιμένει.
-
06-07-2007, 11:57 AM #26
-
06-07-2007, 01:52 PM #27
Βασικά ζητάω την πρόβλεψη του μέλλοντος ...όσο αυτή είναι εφικτή.
Σας απογοήτευσα _ αυτή είναι όμως η αλήθεια!!!:bigsmile:
-
09-07-2007, 06:11 PM #28
Να καταλάβω ποιά είμαι και γιατί γεννήθηκε με αυτά τα στοιχεία! Σε δεύτερη μοίρα γιατί ταιριάζω με κάποιους ανθρώπους και με άλλους όχι!
Και επειδή οτι γράφει δεν ξεγράφει.......
-
09-07-2007, 10:58 PM #29
Γιατί θέλω να δω - αν προλάβω - πώς "κάτι" εξελίσσεται σε επιστήμη.
-
10-07-2007, 06:20 PM #30
Ξεκίνησα πολύ πρόσφατα να ασχολούμαι με την αστρολογία και αφορμή ήταν η τυχαία συνάντησή μου με το φόρουμ.Προφανώς λοιπόν, αρχικά δεν υπήρχε κάποια καθαρή πρόθεση που με έκανε να ασχοληθώ με αυτά τα -φαινομενικά τουλάχιστον- λαμπερά σημάδια που τρεμοπαίζουν κ στριφογυρίζουν επάνω από τα κεφάλια μας..Τώρα όμως πλέον έχω στα χέρια μου σκόρπια κομμάτια που αφορούν το ''είναι'' των κοντινών μου ανθρώπων, καθώς και του εαυτού μου και μου είναι δύσκολο εως αδύνατο(..από περιέργεια,επιμονή,ελπίδα.. ) να σταματήσω την αναζήτηση εως ότου καταφέρω να τα ενώσω.Αν καταφέρω..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.