- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 28 of 28
Thread: Re: Σεξουαλική Χημεία-Απορίες
-
06-07-2007, 01:33 AM #21
Re: Σεξουαλική Χημεία-Απορίες
Εχετε απολυτο δικιο σας ευχαριστω πολυ για την διορθωση,θα παραπληροφορουσα ενα μελος...συγνωμη sophier!Ευτυχως που εχουμε και εσας Kiarra!Τωρα ανατρεπονται αυτα που σου ειπα γιατι μπερδεψα τους οικους.ο 7 ειναι του ζυγου αρα χρωματιζεται απο αυτο το ζωδιο...που η θεση δεν ειναι και τοσο καλη...αφου ειναι σε πτωση..Ο Αρης στον ζυγο δειχνει ενα ατομο που ειναι ρομαντικο αρα θελεις ο συντροφος σου να ειναι ετσι...ωστοσο πρεπει να συνδυαζεις παντα και το ζωδιο και τον οικο....ο Αρης στον λεοντα δειχνει οτι θελεις καποιον με glamour,εντονο και εντυπωσιακο...Αυτα sophier μου..χαιρομαι παρα πολυ παρολο που δεν σε ξερω που βρηκες ενα ατομο με το οποιο να νιωθεις ετσι...κακα τα ψεματα ειναι δυσκολο στην εποχη μας!...
-
06-07-2007, 01:59 AM #22
Σας ευχαριστω πολυ toksotaki kai kiarra, για την προθυμια και για τη βοηθεια! Ηταν αρκετα διαφωτιστικα ολα, α κ δεν πειραζει για τον 7ο toksotaki... ανθρωπος εισαι :bigsmile: δεν ασχολουμαι πολυ καιρο, και ομολογω ειχα μπερδευτει καπως με το τι ρολο παιζει ο συνδυασμος αφροδιτης- αρη του ενος με του αλλου, κ στους οικους κλπ... Με βοηθησατε αρκετα!
-
06-07-2007, 04:00 AM #23
Εγώ πάλι έχω ένα περίεργο συνδυασμό που τελικά με κάνει και ταιριάζω με τον σύντροφο μου,παρόλο που κάποιες φορές σκεφτόμαστε εντελώς διαφορετικά. Εγώ είμαι σκορπιός και εκείνος τοξότης, και όσους πλανήτες έχω εγώ στο σκορπιό, αυτός έχει στον τοξότη και το αντίθετο. Για να καταλάβετε εγώ σελήνη στον τοξότη εκείνος στον σκορπιό, αφροδίτη στον τοξότη στον σκορπιό. Ερμή εγώ στο σκορπιό, εκείνος στον τοξότη!!! Ούτε συννενοημένοι να ήμασταν. Μετά έχω και ένα ¶ρη στο ζυγό και εκείνος στον Κριο! Αλήθεια, σε όλα αυτά υπάρχει κάτι που να υποδηλώνει χημεία;;;
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
06-07-2007, 10:46 AM #24
Re: Σεξουαλική Χημεία
Η σχέση σας πιθανόν να έχει πάθος επειδή ο ¶ρης σου είναι σε τετράγωνο με την Αφροδίτη του συντρόφου σου. Αυτό σου ξυπνάει εσένα το πάθος. Ο σύντροφος σου επιθυμεί όμως περισσότερο την ασφάλεια.. Ίσως το πάθος να μην είναι τόσο αμοιβαίο όσο νομίζεις και να ενδίδει ο σύντροφος σου, για να μη σε χάσει.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
06-07-2007, 02:58 PM #25
Τι μαθαινει κανεις απο την αστρολογια!Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο,αν καποιος εχει ολους τους πλανητες σχεδον στον Αιγοκαιρω και καποιος ολους στον υδροχοο τι γενικο συμπερασμα βγαζουμε?Εγω ειμαι το ατομο που εχει στον Αιγοκαιρω και ενας γνωστος μουσ τον Υδροχοο..ενα εχω να πω...μπορει να μην εχω δολοφονικες τασεις:toung: αλλα αυτο το ατομο μετα χαρας το στραγγαλουσα!!
-
06-07-2007, 07:11 PM #26
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
06-07-2007, 09:09 PM #27
ωραια θα μιλησω πιο ειδικα εγω 17 12 90 Αθηαν 20:40 εκεινος 4 2 1962 Πυργο ωρα αγνωστη...τυχαινει να ειναι πατερας μου!Ειχαμε να μιλησουμε απο το αρχες 2005,μονο τα τυπικα λεγαμε..πολυ προσφατα μιλησαμε.
-
09-07-2007, 10:56 AM #28
Δύσκολο να σου πω Τοξοτάκι... Δεν έχω την ηρεμία να δω τα γενέθλια σας... Πάντως ο πατέρας Υδροχόος είναι αντισυμβατικός πατέρας... Δε θέλει να δεσμεύεται γενικά... Οι Αιγόκεροι σαν παιδιά χρειάζονται τον πατέρα. Έχουν μία ανάγκη για τον πατέρα, όπως οι Καρκίνοι έχουν για τη μάνα. Η απουσία του θα πρέπει να είναι λογικά τραυματική γι' αυτά. Το παιδί Αιγόκερως ακόμα και μετά από χρόνια θα ζητήσει δέσμευση από τον πατέρα που επανέρχεται ότι αυτή τη φορά δε θα φύγει και θα τον κρίνει αυστηρά, αλλά ο Υδροχόος δε δεσμεύεται. Αυτό που προσφέρει ο Υδροχόος είναι το ανοικτό του πνεύμα κι ένας ώριμος Αιγόκερως μπορεί να το καταλάβει. Ότι η ζωή είναι πιο ρευστή από όσο νομίζουμε και πρέπει να την παίρνουμε όπως μας έρχεται...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.