- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 90 of 168
Thread: Με πόνο ψυχής...
-
04-07-2007, 02:19 PM #81
Re: Με πόνο ψυχής...
Να ρωτησω....μηπως το οτι ειμαι αρχιτεκτονας επρεπε να το αποκρυψω???/οχι τιποτε αλλο αλλα θα κανω την ερωτηση που ειναι γραμμενη στους τοιχους του ΕΜΠ..."Αυτος απο το μαγαζι....τι εχει χτισει?????"
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
04-07-2007, 02:25 PM #82
Κάτι θα έχει χτίσει και αυτός γιατί έχετε κοντινά επαγγέλματα. Αλλά ΜΟΝΟ αυτός χτίζει. Δεν υπάρχει κανένας άλλος.
Όμως εγώ δεν ασχολούμαι με κάποιον που η πιάτσα, οι παλιοί μαθητές και οι συνάδελφοί του απαξιώνουν.
Ασχολούμαι μόνο με τον αγαπητό μου φαρμακοτρίφτη που δεν κερνάει τίποτα γμτΓίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
04-07-2007, 02:29 PM #83
Λοιπον ως μελος ειμαι προβατο και μεγαλο....εχω ομως ωραιο τραγο μπροστα οποτε...καλο το προβατο...
για τα χαζα παιδια χαρα γεματα οκ...ειναι καλυτερο ομως να γνωριζεις οτι εισαι κουτος παρα να νομιζεις οτι εισαι εξυπνος...
Τωρα λιγο μονο λιγο αυταρχικος εεε...ενταξει...
Ασχετος αστρολογος.....ναι εγω θελω να ρωτησω ποτε γεννηθηκε ο Χριστος ψηνομαι να του κανω χαρτη μονο ωρα θελω...(καπου πηρε το ματακι μου τον Μ.Αλεξανδρο αν ειδα καλα....)
Ιδιοκτητες....ΚΑτω ο καπιταλισμος και η εκμεταλευση των εργατων...(φωναζε με Αλεκα...η Σταλιν...)
Συνεργατες σκοτεινοι τυποι....Dell εδωσες τον ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ παραεξω?????ΔΕν σου ξαναμιλω ποτε!
Κια αυτο με το 9 εχει να κανει και με το skip οπου 9 κατασκευαστες πλυντηριων συνιστουν αυτο???ΔΙΑφημιση και λεφτα μυριζομαι....There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
04-07-2007, 02:33 PM #84
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
Oscar Wilde
-
04-07-2007, 02:34 PM #85
-
04-07-2007, 02:36 PM #86
Oscar Wilde
-
04-07-2007, 02:42 PM #87
-
04-07-2007, 02:47 PM #88
Oscar Wilde
-
04-07-2007, 03:30 PM #89
Re: TI EINAI AYTA TA XAΛIA?????
Καλέ, τι είσαι εσύ;
Πού τον έχεις τον ¶ρη, μέρες που είναι, και τα χώνεις έτσι; :bigsmile:
# Συνεργάτες = Σκοτεινοί τύποι, επίσης εκμεταλλευτέςΌποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...
-
04-07-2007, 05:59 PM #90
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.