s
Με πόνο ψυχής... - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 17 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 81 to 90 of 168
    Όνομα:
    Μαρια

Re: Με πόνο ψυχής...

Να ρωτησω....μηπως το οτι ειμαι αρχιτεκτονας επρεπε να το αποκρυψω???/οχι τιποτε αλλο αλλα θα κανω την ερωτηση που ειναι γραμμενη στους τοιχους του ΕΜΠ..."Αυτος απο το μαγαζι....τι εχει χτισει?????"
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Κωστής

Κάτι θα έχει χτίσει και αυτός γιατί έχετε κοντινά επαγγέλματα. Αλλά ΜΟΝΟ αυτός χτίζει. Δεν υπάρχει κανένας άλλος.

Όμως εγώ δεν ασχολούμαι με κάποιον που η πιάτσα, οι παλιοί μαθητές και οι συνάδελφοί του απαξιώνουν.

Ασχολούμαι μόνο με τον αγαπητό μου φαρμακοτρίφτη που δεν κερνάει τίποτα γμτ
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    • Μέλη - Επισκέπτες = Προβατάκια και χάπατα που καταπίνουν ότι τους δοθεί διότι δεν διαθέτουν κριτική ικανότητα
    • Έντιτορς = Χαζά παιδιά χαρά γεμάτα
    • Διαχειριστές = Αυταρχικοί - αντιδημοκρατικοί
    • Αστρολόγοι = Παντελώς άσχετοι και ανίκανοι. Σκοπός τους μόνο το κέρδος.
    • Ιδιοκτήτες = Φραγκόδουλοι εκμεταλλευτές
    • Συνεργάτες = Σκοτεινοί τύποι, επίσης εκμεταλλευτές

Δυστυχώς αυτοί είναι λίγοι από τους χαρακτηρισμούς που προσάπτει ένας και επικροτούν άλλοι 9.
    Με τις υγείες μας

Λοιπον ως μελος ειμαι προβατο και μεγαλο....εχω ομως ωραιο τραγο μπροστα οποτε...καλο το προβατο...
    για τα χαζα παιδια χαρα γεματα οκ...ειναι καλυτερο ομως να γνωριζεις οτι εισαι κουτος παρα να νομιζεις οτι εισαι εξυπνος...
    Τωρα λιγο μονο λιγο αυταρχικος εεε...ενταξει...
    Ασχετος αστρολογος.....ναι εγω θελω να ρωτησω ποτε γεννηθηκε ο Χριστος ψηνομαι να του κανω χαρτη μονο ωρα θελω...(καπου πηρε το ματακι μου τον Μ.Αλεξανδρο αν ειδα καλα....)
    Ιδιοκτητες....ΚΑτω ο καπιταλισμος και η εκμεταλευση των εργατων...(φωναζε με Αλεκα...η Σταλιν...)
    Συνεργατες σκοτεινοι τυποι....Dell εδωσες τον ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ παραεξω?????ΔΕν σου ξαναμιλω ποτε!
    Κια αυτο με το 9 εχει να κανει και με το skip οπου 9 κατασκευαστες πλυντηριων συνιστουν αυτο???ΔΙΑφημιση και λεφτα μυριζομαι....
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Μαρια

Κάτι θα έχει χτίσει και αυτός γιατί έχετε κοντινά επαγγέλματα. Αλλά ΜΟΝΟ αυτός χτίζει. Δεν υπάρχει κανένας άλλος.

Όμως εγώ δεν ασχολούμαι με κάποιον που η πιάτσα, οι παλιοί μαθητές και οι συνάδελφοί του απαξιώνουν.

Ασχολούμαι μόνο με τον αγαπητό μου φαρμακοτρίφτη που δεν κερνάει τίποτα γμτ
    Θελωωωωω και εγωωωωω master οχι απο πανεπιστημιο αλλα απο το Δημοσιοοοοοο....εεεεελααααα αα.....:bigsmile:Γιατι δεν καθεται ο καθενας στο site του να τελειωνουμε???εμενα μου γουσταρουν τα μοντερνα σε αυτους τα αρχαιοελληνικα....εμαααα...:bl ink:
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    ... θα κανω την ερωτηση που ειναι γραμμενη στους τοιχους του ΕΜΠ..."Αυτος απο το μαγαζι....τι εχει χτισει?????"
    Δεν έχεις άδικο, γεμίσαμε graffiti...

Η μόνη νταβανοβουρτσοδήλωση που θα ήθελα εγώ να κρατήσω είναι αυτή του τοίχου: Σήμερα φάγαμε καλά! :sad2:

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by e k View Post
    Δεν έχεις άδικο, γεμίσαμε graffiti...

Η μόνη νταβανοβουρτσοδήλωση που θα ήθελα εγώ να κρατήσω είναι αυτή του τοίχου: Σήμερα φάγαμε καλά! :sad2:
    Διακρινω θλιψη.....προς τι ο καημος???ΦΑσολακια ειχαμε???Και μην μου πεις οτι εισαι Πολυτεχνιτης θα συγκινηθω....:bigsmile::bigsmile:
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Βασίλης

Διακρινω θλιψη.....προς τι ο καημος???ΦΑσολακια ειχαμε???Και μην μου πεις οτι εισαι Πολυτεχνιτης θα συγκινηθω....:bigsmile::bigsmile:
    Μπά!, τι θλίψη... καβουρογκρίνια!
    Η νόρμα δλδ!

Πολυτεχνίτης και χαζά!
    Εγώ σπούδασα απ'εξω... άκουγα βινύλια. Όπως και τώρα δλδ.
    Μιλά ζωή στην ίδια τάξη:toung:

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by e k View Post
    Μπά!, τι θλίψη... καβουρογκρίνια!
    Η νόρμα δλδ!

Πολυτεχνίτης και χαζά!
    Εγώ σπούδασα απ'εξω... άκουγα βινύλια. Όπως και τώρα δλδ.
    Μιλά ζωή στην ίδια τάξη:toung:
    μα τι λες αγαπητε???ποιος σε ενημερωσε οτι εγω μπηκα μεσα???Τελειωσα φετος και μπηκα το ...1993..καβουρογκρινια εχω και εγω γαμωτο....:sad2:
    Oscar Wilde

9. Re: TI EINAI AYTA TA XAΛIA?????

Δεν ξερω αν φταιει ο αναδρομος η η φωτια στην Παρνηθα που εκαψε το οξυγονο στην ευρυτερη περιοχη Αθηνων....Εγω ξερω οτι μπηκα σε ενα site γνωρισα καποιους ανθρωπους οι οποιοι ΣΙΓΟΥΡΑ ουτε εκμεταλευτες μου φανηκαν ουτε τυχαρπαστοι.Ειναι παιδια που χαλανε ωρες απο την ζωη τους για κατι που αγαπανε.Και οταν λεω ωρες εννοω σπουδαστικες ωρες.....Πανεπιστημιο you know..και εργασιακες ωρες....
    .......
    και γραφτε και κανενα ονομα παιδια....τιμη μας και καμαρι μας.
    (Και οσο για την συγκριση της διαγραφης Post με λογοκρισια, εδω δεν ειναι ξεφραγο αμπελι και η δημοκρατια δεν ειναι ΑΣΥΔΟΣΙΑ....Απο αυτη την ελλειψη γνωσης και αντιληψης ορολογιας καταντησαμε ετσι... )
    Φιλακια...
    Καλέ, τι είσαι εσύ;
    Πού τον έχεις τον ¶ρη, μέρες που είναι, και τα χώνεις έτσι; :bigsmile:

# Συνεργάτες = Σκοτεινοί τύποι, επίσης εκμεταλλευτές
    Αυτός ο χαρακτηρισμός μάλλον μου ανήκει και δεν στον δίνω με τίποτε, κοριτσάκι :bigsmile: Αν θες, γίνε και εσύ σαν και εμένα (ή κάπως έτσι, τέλος πάντων) και αν ξεβρωμίσει κανείς σίγουρα θα σου δώσουν και εσένα ...τίτλο
    Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...

• Έντιτορς = Χαζά παιδιά χαρά γεμάτα
    • Ιδιοκτήτες = Φραγκόδουλοι εκμεταλλευτές
    Τι χαρά, τι χαρά, σκίζει το υπερωκεάνιο τα νερά :nuts:
    Παίρνω τον γκασμά μου και μπαίνω στο ορυχείο......
    ¶τιμη ζωή, που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις

Γιατί, γιατί, γιατί;;;;

Page 9 of 17 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)