s
Με πόνο ψυχής... - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 17 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... LastLast
Results 41 to 50 of 168

Re: ΑΛΑΝΘΑΣΤΕΣ προβλέψεις! Μελλοντολογικό Θέμα

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Ευχαριστώ την φίλη που το έστειλε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Φαρμακοτρίφτη είσαι εντελώς σουρεάλ, στατικός και ανύπαρκτος αστρολογικά. Δεν πείθεις καρδιά μου για την φίλη σου. Δεν ξεκολάς από εδώ μέσα και χαΛΛΛαρά σε κρατάω απ' έξω αλλά έχε χάρη που μου είσαι ιδιαίτερα συμπαθής.
    Καλησπέρα, και λυπάμαι που γράφω εδώ μετά τόσο καιρό, για ένα τόσο άχαρο θέμα.
    Ο UraniaLab, που τόση διαφήμιση δωρεάν του κάνετε από δω, και μπράβο σας γιατί αποδεικνύετε και το μη κερδοσκοπικό σκοπό σας, δεν επισκέπτεται το forum σας, ούτε την ιστοσελίδα σας, ούτε κι αν θα ήταν το τελευταίο ενεργό site στο διαδίκτυο.
    Η φίλη που τον ενημέρωσε είμαι εγώ και εδώ να σας ευχαριστήσω που με την ανοιχτή επιστολή σας προς εκείνον κάποιους μήνες πριν, μου δώσατε την ευκαιρία να τον γνωρίσω.
    Καλή συνέχεια στο έργο σας, ειλικρινά σας εύχομαι.
    Εύχομαι επίσης σε όλους σας και στον καθένα ξεχωριστά, σε κάποιους βέβαια από δω μέσα ιδιαιτέρως, διότι μίλησα, εκτίμησα και συμπάθησα κάποιους κατά τη διάρκεια που ήμουν ενεργό μέλος, να έχετε πάντα ανοιχτό το μυαλό σας, καθαρή τη συνείδηση σας και να προσπαθήτε να βλέπετε το πρίσμα απ' όλες τις έδρες του.
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και παρακαλώ και μόνο για ηθικούς λόγους το συγκεκριμένο post μου να παραμείνει για εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να δωθεί η ευκαιρία να το διαβάσουν τα μέλη σας.
    Και πάλι ευχαριστώ
    Καλησπέρα και καλό Καλοκαίρι:bigsmile:
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Όνομα:
    Κωστής

Οι ηθικοί λόγοι απολύτως αποδεκτοί αλλά προφανώς κάνετε λάθος σάιτ. Η συνήθειά σας να βλέπετε στο μαΓΑΖΗ να εξαφανίζονται ποστ δεν είναι προσφιλής εδώ.
    Το αν οι ομάδες των σουρεάλ μπαίνουν ή δεν μπαίνουν εδώ είναι μια ιστορία που κρατάει χρόνια. Πάντα με επαγγελματική διάθεση ένα μεγάλο σάιτ διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία να ελέγχει τη ροή του για λόγους ασφαλείας των λογαριασμών των μελών του άρα συνεχώς καταγράφει σε logfiles αντίγραφά τους τα οποία κρατούν οι providers.
    Καλοί οι εντυπωσιασμοί αλλά εδώ μάλλον πέφτουν στο κενό. Εξίσου μεγάλη δραστηριότητα ο συγκεκριμένος κύριος είχε και στο astrologers.gr που ένας κακεντρεχής θα μπορούσε να σας γράψει στο «ευχαριστώ που μου τον γνωρίσατε» καλά να πάθετε. Αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κανένας τέτοιος.

Δεν συμφωνούμε λοιπόν για την επίσκεψη όμως ας συμφωνήσουμε σε κάτι άλλο. Ίσως όπως ισχυρίζεστε δεν τον ενδιαφέρει το συγκεκριμένο σάιτ όμως σίγουρα τον ενδιαφέρει η πρώτη του έκδοση όπου έσπευσε να την προμηθευτεί εντελώς δωρεάν από τα γραφεία του ζωή και ζώδια και πριν καλά καλά την ξεφυλλίσει είχε κρίνει την σελιδοποίησή της.

Για την αποκατάσταση της τάξεως και την αποφυγή εντυπώσεων. Καλώς ή κακώς όπως οι 10 σουρεάλ από το μαΓΑΖΗ πιστεύουν δεν υπάρχουν ούτε παιδάκια που τα εκμεταλλεύονται και οι χιλιάδες (συγνώμη ξέρω πονάει το νούμερο), επισκέπτες και μέλη έχουν υψηλή νοημοσύνη και κριτική ικανότητα.

Υ.Γ.1 Επειδή εκτελείτε χρέη αγγελιαφόρου παρακαλώ ενημερώστε άπαντες τους φαρμακοτρίφτες ότι ονομάζομαι Κωνσταντίνος Μιχαλίτσης του Δημητρίου και δεν είμαι αυτός που νομίζουν. Δηλώνω δε ότι ο κ. Μέλλος ούτε φίλος μου είναι όπως ψευδώς αναφέρει και δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε ένα προσωπικό μήνυμα.

Υ.Γ.2 Τα των παιδακίων μεταφραστικά ή προσωπικά έργα που κοσμούν το μΑΓΑΖΗ σας καλό είναι να τα διαγράψετε και να αφήσετε τις αφέλειες ότι δεν ξέρατε ότι μας τα κατακλέψανε.

Υ.Γ.3 Είπα θέλω έξυπνους παίκτες. Πάλι αισθάνθηκα ότι κλέβω εκκλησία. :embarrest

Το παραπάνω πακετάκι ποστ θα μεταφερθεί στο "Με πόνο ψυχής" όπου και σκοτώνω το χρόνο μου τελευταία με τους σουρεάλ.
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

3. Re: ΑΛΑΝΘΑΣΤΕΣ προβλέψεις! Μελλοντολογικό Θέμα

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Καλησπέρα, και λυπάμαι που γράφω εδώ μετά τόσο καιρό, για ένα τόσο άχαρο θέμα.
    Ο UraniaLab, που τόση διαφήμιση δωρεάν του κάνετε από δω, και μπράβο σας γιατί αποδεικνύετε και το μη κερδοσκοπικό σκοπό σας, δεν επισκέπτεται το forum σας, ούτε την ιστοσελίδα σας, ούτε κι αν θα ήταν το τελευταίο ενεργό site στο διαδίκτυο.......
    ...........
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και παρακαλώ και μόνο για ηθικούς λόγους το συγκεκριμένο post μου να παραμείνει για εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να δωθεί η ευκαιρία να το διαβάσουν τα μέλη σας.
    Και πάλι ευχαριστώ
    Καλησπέρα και καλό Καλοκαίρι:bigsmile:
    Κοπέλα μου, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το post σου θα σβηστεί από εδώ;
    Μπορεί να εμπεριέχει ειρωνία, μπορεί να είναι δηκτικό, σίγουρα όμως δεν είναι προσβλητικό. Αυτά μόνον ο Μέγας Δημοκράτης και Αυτού Υψηλότης Ψεύτης Θωμάκος τα κάνει, να σβήνει δηλαδή post μελών που δεν τον βολεύουν, ανεξάρτητα αν ξεφεύγουν ή όχι από όσα απαιτεί η κόσμια συμπεριφορά ή οι τυπικοί κανόνες του μαγαζιού του. Kαι είναι καλο αυτό που γράφεις για "ηθικούς λόγους", γιατί έτσι παραδέχεσαι ότι όποιος δεν το κάνει είναι ανήθικος. ¶ρα εκτός από ψεύτης είναι και ανήθικος ο ατιμούλης. ¶ντε να δούμε και πια άλλη ιδιότητα έχει.

Υ.Γ. 1 Μιλώ μόνον για τον εαυτό μου και δεν αποτελώ μέλος της διαχειριστικής ομάδας του My Horoscope
    2 Βλέπω ότι ο ιός των χρωματιστών γραμμάτων κτύπησε και εσένα, Marina 7771
    Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...

Quote Originally Posted by Δ. Μ. View Post
    Κοπέλα μου, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το post σου θα σβηστεί από εδώ;
    Μπορεί να εμπεριέχει ειρωνία, μπορεί να είναι δηκτικό, σίγουρα όμως δεν είναι προσβλητικό. Αυτά μόνον ο Μέγας Δημοκράτης και Αυτού Υψηλότης Ψεύτης Θωμάκος τα κάνει, να σβήνει δηλαδή post μελών που δεν τον βολεύουν, ανεξάρτητα αν ξεφεύγουν ή όχι από όσα απαιτεί η κόσμια συμπεριφορά ή οι τυπικοί κανόνες του μαγαζιού του. Kαι είναι καλο αυτό που γράφεις για "ηθικούς λόγους", γιατί έτσι παραδέχεσαι ότι όποιος δεν το κάνει είναι ανήθικος. ¶ρα εκτός από ψεύτης είναι και ανήθικος ο ατιμούλης. ¶ντε να δούμε και πια άλλη ιδιότητα έχει.

Υ.Γ. 1 Μιλώ μόνον για τον εαυτό μου και δεν αποτελώ μέλος της διαχειριστικής ομάδας του My Horoscope
    2 Βλέπω ότι ο ιός των χρωματιστών γραμμάτων κτύπησε και εσένα, Marina 7771
    Τί σας κάνει να πιστεύετε ότι η παράθεση μου για τον UraniaLab έχει να κάνει με οτιδήποτε άλλο εκτός αυτού που γράφει?
    Γιατί ανακατεύετε το Θωμά Γαζή? Ποιός σας είπε ότι εκπροσωπώ οποιονδήποτε άλλον εκτός του εαυτού μου? Προς τί τα βιαστικά και λάθος συμπεράσματα?
    Είμαι μέλος σας πάνω από ένα χρόνο και ουδέποτε έδωσα τέτοιο δικαίωμα, από που το παίρνετε έτσι αυθαίρετα?
    Σας κάνει εντύπωση κάποιος να μιλά μόνο εκφράζοντας προσωπική άποψη?
    Όχι δεν είμαι αγγελιαφόρος κανενός κι αν θέλετε να στείλετε μήνυμα βρήτε άλλον, τον Ερμή μου τον χρησιμοποιώ εντελώς διαφορετικά.
    Όσο για την τελευταία φράση της παράθεσής μου, την έγραψα γιατί πραγματικά πίστεψα ότι θα διαγραφεί, και όταν είπα διαγραφεί εννοούσα το Black Hole.
    Αυτά κι ευχαριστώ και πάλι:bigsmile:
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

5. Re: ΑΛΑΝΘΑΣΤΕΣ προβλέψεις! Μελλοντολογικό Θέμα

Τί σας κάνει να πιστεύετε ότι η παράθεση μου για τον UraniaLab έχει να κάνει με οτιδήποτε άλλο εκτός αυτού που γράφει?
    Πού το είδες ότι έχει να κάνει με οτιδήποτε άλλο;

Γιατί ανακατεύετε το Θωμά Γαζή? Ποιός σας είπε ότι εκπροσωπώ οποιονδήποτε άλλον εκτός του εαυτού μου? Προς τί τα βιαστικά και λάθος συμπεράσματα?
    Κοπέλα μου, δεν είπα ότι εκπροσωπείς κάποιον. Είπα ότι τέτοιες συμπεριφορές βρίσκεις στο μαΓαζάκι του Θωμάκου. Εφόσον έχεις γνωρίσει τον Ouranialab, το πιο λογικό είναι να τον γνώρισες εκεί. Ε, εκεί, ό,τι δεν γουστάρει ο ανηθικούλης και ψεύτης Θωμάκος το διαγράφει όπως έκανε με δικό μου post, αλλά και άλλων.

Είμαι μέλος σας πάνω από ένα χρόνο και ουδέποτε έδωσα τέτοιο δικαίωμα, από που το παίρνετε έτσι αυθαίρετα?
    Δεν νομίζω να υπάρχει επετηρίδα εδω μέσα, δεν καταλαβαίνω για ποιο δικαίωμα μιλάς.

Όσο για την τελευταία φράση της παράθεσής μου, την έγραψα γιατί πραγματικά πίστεψα ότι θα διαγραφεί, και όταν είπα διαγραφεί εννοούσα το Black Hole.
    ¶λλη μια απόδειξη εν τοις πράγμασι ότι άλλα ισχύουν εδώ και άλλα εκεί.

Ευχαριστώ και εγώ πάλι
    Με σεβασμό και εκτίμηση :bigsmile:

Τέλος πάντων επειδή οι σοφιστίες δεν είναι του είδους μου,
    θα σε παρακαλέσω αγόρι μου, να διαβάσεις το post No 404 και
    θα σου λυθούν οι απορίες.
    Εκτός αν ο dell piero σου είναι κουραστικός στην ανάγνωση.
    Θα ξαναπώ, επανάληψη μήτηρ μαθήσεως γαρ, ότι δεν είμαι εκπρόσωπος
    ούτε κάποιου forum, ούτε κάποιου άλλου εκτός του εαυτού μου.
    Μην κάνουμε το σαφές πολύπλοκο, δεν κερδίζουμε τίποτα, και είναι
    και ανάδρομος ο Ερμής.
    Τρίτο ευχαριστώ, στα πόσα καίγομαι?
    :bigsmile:

7. Re: Με πόνο ψυχής...

Ωχ, ώχ, ο Θωμάκος που βρυχάται άνοιξε πάλι το στοματάκι του. Θωμάκο, το post που μου έσβησες το έχω σώσει μαζί με την δική σου παράθεση. Το μπινελίκια του καθυστερημένου Εψιλον τα έχω και αυτά κρατημένα. Το ότι λες συνέχεια ψέματα γιατί έχεις ψυχολογικό πρόβλημα δεν θα σε σώσει από την θεία δίκη! Είμαι σίγουρος και για την ποινή. Θα σου την πω λίγο αργότερα με πμ (όπως λες ότι έκανα με τους "συγγραφείς" του παρδαλού σου μαΓαζιού. Ποιους συγγραφεις, βρε αθεόφοβε των καληνύχτα και των καλημέρα; )

Όνομα:
    Κωστής

Κανείς δεν καίγεται εδώ μέσα γιατί το μαγαζί είναι μεγάλο (άουτς πονάει ξέρω) και έχει και λεφτά να αγοράσει κλιματιστικά.
    Ίσως τα χρωματιστά γραμματάκια σήμα κατατεθέν στο μαΓΑΖη θόλωσαν την κρίση του κ. Μέλλου αλλά και την δικιά μου και θεωρήθηκε ότι εκπροσωπείτε άλλους. Φυσικά όχι, ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ την αλήθεια γίνονται όλα....

Αγαπημένη μου σκουλικαντέρα . Αναγνωρίζω ότι το κλίμα στο κουτούκι του Θωμά με τα ξεκατινιάσματά σας σε έχουν επηρεάσσει. Αλλά ΚΑΡΝΤΙΑ μου θα σε φέρω εγώ εδώ να σε κάνω βασίλισσα. Μέσα στο ΠΕπουλο θα σε έχω Μίλα μου όμορφα και όλα για πάρτυ ΣΟΥ. Και όχι virtual που κερνάει ο φαρμακοτρίφτης.

Ουρανία άσε τα παλληκαρίσια και φρόντισε να πληρώσεις το βιβλίο γιατί ο ΚΥΡ τσάμπας πέθανε... :toung:

Συνάδελφοι διαχειριστές: Σας κάνουμε διαφήμιση ΚΑΙ ΑΥΤΟ σας ενοχλεί; Ερχόμαστε εθελοντικά να σας φτιάξουμε αισθητικά και οργανωτικά το μαΓΑΖΗ όποτε θέλετε. ΔΩΡΕΑΝ

Διαχειριστής παραιτείται επειδή βρίζουν τα μέλη του φόρουμ που είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ελέγχει αντί να τους μαζέψει σε 2 λεπτά. Το νέο ανεκδοκάτι των αστρο-ΣΟΥΡΕΑΛ

[COLOR=royalblue]Τρίτο ευχαριστώ, στα πόσα καίγομαι?
    :bigsmile:

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

9. Re: Με πόνο ψυχής...

"Στου Θωμάκου το μαΓαζίιιι
    θα φτιαχτούμε όλοι μαζίιιι
    Μα στο νόημα για νάμπεις
    θα σου εξηγήσει ο Μπάμπης"
    Ώπα, ώπα, ώρε γλέντια απόψε, θα τους κρεμάσει ο σέρβερ, έχει μάθει μόνο μέχρι 20 ενεργούς να αντέχει

(Ρε ατιμούλη ψευταράκο, αφού σε αγαπάω. Για την ακρίβεια, θα πρέπει να είμαι ο μόνος που σε αγαπάει Είμαι ο μόνος εκδότης που κατανοεί το ζήτημά σου, το ψυχολογικό εννοώ, γιατί όλοι οι άλλοι σε έχουνε γραμμένο στα απίδια τους. Αχ, καλέ μου, μην ανησυχείς, ξέρεις ότι θα είμαι πάντα δίπλα σου, ακόμα και τώρα που ξεσπαθώνεις και ξιφουλκείς. Αυτοί οι φίλοι σου, οι ...πνευματικοί και των γραμμάτων και των τεχνών γιατί σε αφήσαν αυτήν την δύσκολη στιγμή, καλέ μου Θωμάκο Γούτσου γούτσου )

Αντε καληνύχτα σου τώρα, έχουμε και οικογένεια. Σε φιλώ, ο εκδότης που σε καταλαβαίνει

Όνομα:
    Κωστής

Re: Με πόνο ψυχής...

ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ..... ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥΛΙΒΕΡ

ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ... ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ

ΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΡΩΣ ΠΟΡΤΑ ΧΑΛΑΡΑ

Σκουλικαντέρα μωρό μου
    Σε παρακαλώ μη παρασύρεσαι σε υβρεολόγια. Η ελληνική μας Η ΡΗΜΑΔΑ έχει τόσες άλλες λέξεις για να εκφραστείς. Κατανοώ ότι μόνο εγώ σε διαβάζω και γράφεις εκ του ασφαλούς. Κατανοώ επίσης διαβάζοντας τα αίσχη και τα μπινελικώματα ότι έχεις επηρεαστεί βαθιά γιατί κατά βάθος πρέπει να είσαι ευγενής ψυχή. Κατανοώ, τέλος, την έλλειψη ικανοτήτων του μέγα περιφερειάρχη αστροταιριαστή να συντονίσει ένα φόρουμ με 10 άτομα.
    Καλά ρε σύ μόνο 17 θελήσατε αστροταίριασμα; Ακόμη κι εγώ νεούρι πιο μεγάλο ρεύμα έχω για συμβουλές)

Μια και είσαι αργόσχολη σαν και μένα αντί να ανταλλάσσουμε μηνύματα δεν πάμε σε κανα τσατ για να γίνεται σε πρώτο χρόνο;

Και μια αλήθεια. Συμφωνώ ότι το κουτούκι είναι αστέρι. Θα ήθελα κι εγώ με τα φιλαράκια μου ένα τέτοιο μπάχαλο να λέμε βλακείες. Αλλά ιδιωτικά. Αν αξιώνεις αγάπη και σέβεσαι τον επισκέπτη σου δεν επιτρέπεις κάποια πράγματα. Και το βασικότερο δεν ανακατεύεις αστρολογίες και κολοκύθια.

ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Και είπαμε ε; Μη βρίζεις. Χαλαρά. Κάνε διάλογο, χώσε ειρωνία αλλά άσε απ' έξω τη βρισιά.

ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ
    ΡΕ ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ
    Ε να ρίχνουμε και κανα συνθηματάκι

ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΡΕΛΛΟ. ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ

Page 5 of 17 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)