- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 34
Thread: Τι ζητάτε από την Αστρολογία;
-
28-06-2007, 01:10 AM #11
-
28-06-2007, 01:12 AM #12
Re: Τι ζητάτε από την Αστρολογία;
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
28-06-2007, 01:14 AM #13
Καλύτερα μετά τον ανάδρομο. Ερμή Αφροδίτη Εκλείψεις.
Κοιμήσου τώρα νυστάζεις και είσαι χλωμόςDe profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
28-06-2007, 01:18 AM #14
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
28-06-2007, 01:21 AM #15
To "ακόμα και" δεν χρειαζόταν Δημήτρη...!
Πάντως... σχετικά με το θέμα, εγώ ακόμη δεν έχω ξεκαθαρίσει, για να είμαι ειλικρινής, μέσα μου τί είναι αυτό που ζητάω από την αστρολογία. Είμαι ακόμη σε πρώιμο στάδιο μελέτης και το μόνο που αυτή τη στιγμή κάνω είναι να την προσεγγίζω για να δω τί απαντήσεις μπορεί να μου δώσει. Σ' αυτή τη φάση λοιπόν απλά παρατηρώ κατά πόσο λειτουργεί σε μένα και στους γύρω μου, αυτογνωσία λοιπόν και ετερογνωσία όπως είπε και ο Δημήτρης.
-
28-06-2007, 01:27 AM #16
Το θέμα θα είχε ενδιαφέρον υπό τον τίτλον ''αστρολογικοί παράγοντες και λογοκρισία'' αν και δύσκολο. Μου αρέσουν τα δύσκολα γενικά, αν το θέλουν και οι αγαπητοί εντάξει. Αν και η αστρολογική μου θεματολογία περιστρέφεται τελευταία κυρίως γύρω από έρωτες και Αφροδισιακές-ουράνιες καταστάσεις. :bigsmile:
-
28-06-2007, 02:06 AM #17
Δεν ασχολούμαι επειδή ψάχνω ή ζητάω κάτι συγκεκριμένο.Όπως άλλα παιδιά μεγαλώνουν θρησκευόμενα ,μαθαίνοντας να σκέφτονται χριστιανικά και να αποδίδουν όλα τους τα δεινά ή την ευτυχία τους στο θεό ,έτσι κι εγώ έμαθα να σκέφτομαι αστρολογικά λόγω της αγάπης της μητέρας μου για το αντικείμενο,την οποία αργότερα μετέδωσε στην αδερφή μου και σε μένα.Εκφράσεις όπως "η σαστιμάρα του καρκίνου" ,"τώρα με τον κρόνο ζορίζεται" ,"έχει αφροδίτη στον όδγοο γι αυτό κάνει έτσι" από ένα σημείο και μετά μου γίνανε δεύτερη φύση.Έχω καταντήσει να μιλάω έτσι στους συμφοιτητές μου και κάποιες φορές και στους καθηγητές μου στο πανεπιστήμιο :toung:,με αποτέλεσμα να με κοιτάνε με γουρλωμένα μάτια και να με ρωτάνε "τι θα πει αυτόόόό;" Πάντως αυτό που με ενδφιαφέρει περισσότερο είναι να ψυχολογήσω τους άλλους,να καταλάβω πως σκέφτονται,τι αισθάνονται και γιατί.Ένα σκαλί πιο πάνω σε πολλές περιπτώσεις βρίσκεται και η ψυχολογική βοήθεια που μπορείς να προσφέρεις σ έναν άνθρωπο.Φυσικά,αν δεν ξεκινήσεις απ τον εαυτό σου άκρη δεν πρόκειται να βγάλεις.Μέχρι στιγμής πάντως η αστρολογία μ έχει βοηθήσει αρκετά,απ το να καταλάβω γιατί αισθάνομαι κάποια πράγματα μέχρι να δεχτώ πιο εύκολα μια ερωτική απογοήτευση:blink::toung: Γενικά πάντως ,σημαντική θεωρώ την τέχνη της συναστρίας που μπορεί να δώσει πολλές απαντήσεις στα πως και τα γιατί ,αφού οι ανθρώπινες σχέσεις μας απασχολούν όλους και δυστυχώς δεν είναι πάντα γεμάτες χαρές...
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
28-06-2007, 09:05 AM #18
Καλημέρα σε όλους.
Με την Αστρολογία ξεκίνησα να ασχολούμαι τον τελευταίο 1,1/2 χρόνο.Αφορμή στάθηκε η επισκεψή μου σε έναν ασφαλιστή-αστρολόγο, ο οποίος μου είπε λίγα βασικά πράγματα για εμένα και για τους δικούς μου ανθρώπους. Αυτά που άκουσα μου έκαναν τρομερή εντύπωση γιατί σε ορισμένα σημεία, παρότι από άγνοια δεν είχα την ακριβή ώρα γεννησεώς μου, με σκιαγραφούσαν κατά τρόπο πολύ κοντινό στην πραγματικότητα.Τότε δεν είχα καμία ιδέα του τι σημαίνει ζωδιακός κύκλος, οίκοι,πλανήτες...Μου άφησε περισσότερες απορίες από αυτές που προϋπήρχαν..Μετά από αυτή την επίσκεψη τυχαία ανακάλυψα στο internet το συγκεκριμένο site.Και άρχισα να διαβάζω..Τώρα πιά δεν αισθάνομαι σαν να μου μιλάει κάποιος σε μία γλώσσα που δεν καταλαβαίνω..Μία απορία λύνεται, μία άλλη δημιουργείται..Αλλά είναι καταπληκτικό πως μπορείς να καταλάβεις τον άνθρωπο γενικότερα γνωρίζοντας απλά την ημερομηνία και την ώρα που γεννήθηκε.Τα αρχικά δεδομένα και οι τάσεις υπάρχουν και αυτές γραμμένες...Κατά επέκταση συμφωνώ ότι με ενδιαφέρει να γνωρίσω τον εαυτό μου και τους ανθρώπους που με ενδιαφέρουν καλύτερα..
Όσο ζω μαθαίνω..
Κατερίνα
ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ
-
28-06-2007, 09:47 AM #19
Καλημέρα και από μενα!:bigsmile:
Η αυτογνωσία αλλά και η προσωπική μου εξέλιξη με ότι δυναμικό διαθέτω είναι αυτό που ζητούσα εξαρχής απο την αστρολογία.
Θα έλεγα πλέον με ελκύει περισσότερο η ψυχολογική προσέγγιση του χάρτη και με τις λιγοστές γνώσεις που έχω προσπαθώ να καταλάβω εκτός απο τον εαυτό μου και τους άλλους, τα κίνητρα που βρίσκονται πίσω από τις πράξεις μας ,τις "πληγές" και κυρίως τα "σκοτεινά" σημεία και αδυναμίες του καθε ανθρώπου.
Πολύ ωραίο θέμα!:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
28-06-2007, 01:01 PM #20
Λοιπον ξεκινας ψαχνοντας το φως στο βαθος του τουνελ,μετα οταν φτασεις εκτος απο το φως βρισκεις και εσενα και μετα ανακαλυπτεις και τους αλλους....μετα κολλας και συζητας μονο αυτο πιστευοντας οτι ξερεις την μοιρα σου και στο τελος το φιλοσοφεις και βρισκεις ενα νεο κωδικα σκεψης στηριγμενο στην αυτογνωσια που μαλλον απεκτησες μετα απο ολη αυτη τη διαδρομη...Και μετα ανακαλυπτεις οτι δεν εισαι μονος τελικα.:bigsmile:
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.