s
O...ιδανικος τσιγγουνης! - Page 18
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 18 of 21 FirstFirst ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 LastLast
Results 171 to 180 of 203

Re: O...ιδανικος τσιγγουνης!

Για μένα πάντως, πανηγυρικά πιο τσιγγούνης ( για άντρες μιλώντας ), είναι ο Αιγόκερως! Η απόλυτη τσιγγουνιά. Και το λέω, για να το ξεκαθαρίσουμε γιατί πολλές απόψεις είδα περί τσιγγουνιάς: μιλάμε να βγαίνεις με τον άλλο για καιρό, όλα να πάνε καλά, αλλά όταν έρχεται ο λογαριασμός να κάνει τρέχοντας την διαίρεση! πολλές φορές κερνούσα από αντίδραση...όχι έξυπνο, ε; επίσης οι Δίδυμοι, άντρες - γυναίκες κάνουν τον Αλέκο, όταν είναι να πληρώσουν. Διευκρινίζω ότι, μεταξύ φίλων ισχύει το " δεν πειράζει αν δεν έχεις σήμερα, έχω εγώ", αλλά πως τυχαίνει με κάποιους πάντα;:amazed:

Όνομα:
    Σοφία

Νο 1 & με διαφορα είναι ο Παρθένος (δεν παλευετε)
    μετα θα ελεγα & εγώ πως την δευτερη θεση την διεκδικούν αιγοκερος
    & διδιμος

Πάντως παιδία το συμπέρασμα απο όλα τα παραπάνω ειναι ότι η τσιγγουνιά βρίσκεται περίσσοτερο στα ζώδια του αιγόκερου και παρθένου! ¶ρα ο συδιασμός των δύο μαλλον θα πρέπει να αποφεύγεται!!!

Θα το υπερασπιστώ εγώ αγαπητή!!

Οι Καρκίνοι είναι αρκετά παρεξηγημένοι σ΄αυτό το θέμα και ο λόγος είναι η "κακή" σχέση που διατηρούν με το χρήμα. Η οικονομική τους ανασφάλεια μεταφράζεται λαθεμένα σε τσιγγουνιά ενώ στην πραγματικότητα ο Καρκίνος μπορεί να γίνει ο ανορθολογικότερος καταναλωτής έβερ σπαταλώντας ό,τι έχει και δεν έχει για το γούστο του, απλά χρειάζεται το χρήμα για να νιώθει ασφαλής. Κι αυτό γιατί δεν του δίνει κ μεγάλη αξία...
    Για μένα οι Ταύροι - εκτός από τον εαυτό τους και το ταίρι τους- και φυσικά οι Αιγόκεροι που τα θεωρούν όλα περιττά.
    Για μένα οι τσιγγουνιά είναι χειρότερη βέβαια όταν εκδηλώνεται αλλού κι εκεί αλλάζουν τα δεδομένα, τι γνώμη έχετε επ' αυτού??

Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;

Όνομα:
    Μαρια

Για να επιστρεψω και εγω στο θεμα...η τσιγγουνια εχει να κανει με οψεις Ερμη και κυβερνητη συνηθως 2ου οικου.Ετσι αν ενας Παρθενος εχει εναν 2ο οικο στο Λεοντα και Δια τετραγωνο με Ηλιο τοτε ειναι πιο σπαταλος του σπαταλου...Αρα...κατω τα χερια απο τους Παρθενους!Τωρα βεβαια τα ζωδια της γης διαχειριζονται καλυτερα τα οικονομικα και γιαυτο ειναι παρεξηγημενα τα καημενα...Σας μιλαει ο πιο σπαταλος Ταυρος του κοσμου ομως...:toung:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Ένα έχω να πω....Ταύρος!

Τα είδα όλα:sick:
    Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: Πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

Ταδε έφη Ζαρατούστρα

Παρθένος με Ωροσκόπο Αιγόκερως !
    Φρίκη, δεν είχαμε βγει ούτε μια φορα έξω!!!! Αντί για σινεμά dvd, η πλέον μιζέρια!

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by Yeshoda View Post
    Παρθένος με Ωροσκόπο Αιγόκερως !
    Φρίκη, δεν είχαμε βγει ούτε μια φορα έξω!!!! Αντί για σινεμά dvd, η πλέον μιζέρια!
    Και εισαι σιγουρη πως ηταν αποτελεσμα τσιγγουνιας και οχι αγοραφοβιας;
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Νεκταρία

Θα διαφωνήσω με τον Παρθένο ίσως και να μην μου έχει τύχει βέβαια αλλά εγώ όσους παρθένους ξέρω όχι απλά δεν είναι τσιγγούνηδες αλλά μάλλον θα τους έλεγα σπάταλους.

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by necky View Post
    Θα διαφωνήσω με τον Παρθένο ίσως και να μην μου έχει τύχει βέβαια αλλά εγώ όσους παρθένους ξέρω όχι απλά δεν είναι τσιγγούνηδες αλλά μάλλον θα τους έλεγα σπάταλους.

Επιτελους!!!!!:nuts::nuts:
    Μια ανασα μετα το ανελεητο σφυροκοπημα!!!
    Ευχαριστω εκ μερους των Παρθενων!!:bigsmile::bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Page 18 of 21 FirstFirst ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)