- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 171 to 180 of 203
Thread: O...ιδανικος τσιγγουνης!
-
15-06-2007, 03:54 PM #171
Re: O...ιδανικος τσιγγουνης!
Για μένα πάντως, πανηγυρικά πιο τσιγγούνης ( για άντρες μιλώντας ), είναι ο Αιγόκερως! Η απόλυτη τσιγγουνιά. Και το λέω, για να το ξεκαθαρίσουμε γιατί πολλές απόψεις είδα περί τσιγγουνιάς: μιλάμε να βγαίνεις με τον άλλο για καιρό, όλα να πάνε καλά, αλλά όταν έρχεται ο λογαριασμός να κάνει τρέχοντας την διαίρεση! πολλές φορές κερνούσα από αντίδραση...όχι έξυπνο, ε; επίσης οι Δίδυμοι, άντρες - γυναίκες κάνουν τον Αλέκο, όταν είναι να πληρώσουν. Διευκρινίζω ότι, μεταξύ φίλων ισχύει το " δεν πειράζει αν δεν έχεις σήμερα, έχω εγώ", αλλά πως τυχαίνει με κάποιους πάντα;:amazed:
-
15-06-2007, 04:04 PM #172
Νο 1 & με διαφορα είναι ο Παρθένος (δεν παλευετε)
μετα θα ελεγα & εγώ πως την δευτερη θεση την διεκδικούν αιγοκερος
& διδιμος
-
15-06-2007, 07:56 PM #173
Πάντως παιδία το συμπέρασμα απο όλα τα παραπάνω ειναι ότι η τσιγγουνιά βρίσκεται περίσσοτερο στα ζώδια του αιγόκερου και παρθένου! ¶ρα ο συδιασμός των δύο μαλλον θα πρέπει να αποφεύγεται!!!
-
15-06-2007, 10:14 PM #174
Θα το υπερασπιστώ εγώ αγαπητή!!
Οι Καρκίνοι είναι αρκετά παρεξηγημένοι σ΄αυτό το θέμα και ο λόγος είναι η "κακή" σχέση που διατηρούν με το χρήμα. Η οικονομική τους ανασφάλεια μεταφράζεται λαθεμένα σε τσιγγουνιά ενώ στην πραγματικότητα ο Καρκίνος μπορεί να γίνει ο ανορθολογικότερος καταναλωτής έβερ σπαταλώντας ό,τι έχει και δεν έχει για το γούστο του, απλά χρειάζεται το χρήμα για να νιώθει ασφαλής. Κι αυτό γιατί δεν του δίνει κ μεγάλη αξία...
Για μένα οι Ταύροι - εκτός από τον εαυτό τους και το ταίρι τους- και φυσικά οι Αιγόκεροι που τα θεωρούν όλα περιττά.
Για μένα οι τσιγγουνιά είναι χειρότερη βέβαια όταν εκδηλώνεται αλλού κι εκεί αλλάζουν τα δεδομένα, τι γνώμη έχετε επ' αυτού??
Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;
-
15-06-2007, 10:20 PM #175
Για να επιστρεψω και εγω στο θεμα...η τσιγγουνια εχει να κανει με οψεις Ερμη και κυβερνητη συνηθως 2ου οικου.Ετσι αν ενας Παρθενος εχει εναν 2ο οικο στο Λεοντα και Δια τετραγωνο με Ηλιο τοτε ειναι πιο σπαταλος του σπαταλου...Αρα...κατω τα χερια απο τους Παρθενους!Τωρα βεβαια τα ζωδια της γης διαχειριζονται καλυτερα τα οικονομικα και γιαυτο ειναι παρεξηγημενα τα καημενα...Σας μιλαει ο πιο σπαταλος Ταυρος του κοσμου ομως...:toung:
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
17-06-2007, 09:07 PM #176
Ένα έχω να πω....Ταύρος!
Τα είδα όλα:sick:Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: Πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
Ταδε έφη Ζαρατούστρα
-
19-06-2007, 02:54 PM #177
Παρθένος με Ωροσκόπο Αιγόκερως !
Φρίκη, δεν είχαμε βγει ούτε μια φορα έξω!!!! Αντί για σινεμά dvd, η πλέον μιζέρια!
-
20-06-2007, 09:56 AM #178
-
20-06-2007, 10:03 AM #179
Θα διαφωνήσω με τον Παρθένο ίσως και να μην μου έχει τύχει βέβαια αλλά εγώ όσους παρθένους ξέρω όχι απλά δεν είναι τσιγγούνηδες αλλά μάλλον θα τους έλεγα σπάταλους.
-
20-06-2007, 10:21 AM #180
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.