- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 25
-
05-06-2007, 01:56 PM #11
Re: Πλανήτες στις τελευταίες μοίρες των Ζωδίων.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μου τονίσατε αυτά τα στοιχεία, γιατί είναι αλήθεια πως κάποιες φορές βλέπω με φόβο το ωροσκόπιο και ειδικά του ωροσκόπου μου στους ιχθύς. Αυτό συμβαίνει γιατί κάποιες φορές είμαι πολύ ευαίσθητη και ενώ έχω δύναμη μέσα μου για κάποια πράγματα, η ευαισθησία αυτή με πάει λίγο πίσω.. Βέβαια είναι αυτό που λέτε ότι άμα όλα είναι εύκολα, τότε επαναπαυόμαστε και δεν ζούμε την ζωή, ούτε παλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι, για να αναπτύξουμε έστω συνείδηση! Και άμα τελικά σκεφτούμε αυτή την εκδοχή της απραξίας, τότε είναι καλύτερο κάποια αδύναμα σημεία μας να τα κάνουμε καλύτερα και να λειτουργούν για το καλό μας! Σας ευχαριστώ ξανά γιατί τα λόγια σας μου έκαναν πολύ καλό!
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
08-06-2007, 08:21 PM #12
Θα ηθελα να ρωτησω κατι για τον Ταυρο εχω διαβασει οτι στις 29-30 στο τελος δειχνει επιτυχια και σχετιζεται με ηθοποιους ισχυει αυτο???
-
08-06-2007, 08:40 PM #13
Μιας και μιλαμε για φοβους ωροσκοπιου και τελευταιες μοιρες.....εγω εχω ωροσκοπο Λεοντα παντως αλλα τον ουρανο στην 29 01' του Ζυγου (4ος οικος αν δεν κανω λαθος). Αυτο ειναι καλο ή κακο; :worried:
Ειναι εφικτο να γινει (αν εχει γινει δεν το εχω προσεξει) καποιο αρθρο για τις μοιρες για εμας τους ανιδεους;
-
09-06-2007, 12:20 PM #14
Exω καποιο αρθρο αλλα ειναι απο αλλο Φορουμ και οσο αναφορα για τους ιχθεις που λεγαμε στις 27 μοιρες λεει οτι ειναι η εξαρση της Αφροδιτης.Οταν γενικοτερα εχουμε π.χ 22,02 παμε αναγκαστικα να δουμε την επομενη μεταφυσικη μοιρα 23...εσενα αφου ειναι στις 29 και κατι του ζυγου παμε στις 30.εκει δεν λεει τιποτα αλλα στην αμεσος επομενη ...Δεν ξερω αν πρεπει η αν γινεται να παρω αυτο το αρθρο και να το δειξω εδω....αν θες πες μου και τις μοιρες αλλων πλανητων οπως και ωροσκοπου να σου πω.
-
09-06-2007, 12:35 PM #15
Λοιπον οπως βλεπω τον χαρτη μου ειναι οι εξης:
Ascendant 7,46 Λεων (Ωροσκοπος)
Πλουτωνας 6,35 Ζυγος
Ουρανος 29,01 Ζυγος
Βορειος Δεσμος 0,48 Τοξοτης
Ποσειδωνας 10,32 Τοξοτης
Σεληνη 14,06 Αιγοκερως
Αρης 5,14 Κριος
Διας 16,02 Κριος
Μεσουρανημα 27,09 Κριος
Ηλιος 6,23 Διδυμοι (Το ζωδιο μου)
Ερμης 23,32 Διδυμοι
Κρονος 16,34 Καρκινος
Αφροδιτη 20,24 Καρκινος
Ισως θα μπορουσες να στειλεις το link του site μεσω προσωπικου μηνυματος. Ευχαριστω για την απαντηση.
-
10-06-2007, 11:53 AM #16
καλημερα σε ολους
ειναι πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα που αναλυετε
στο χαρτη μου ο κρονος βρισκεται στην 29μοιρα του λεωντα και σε συνοδο με τον regulus
-
10-06-2007, 12:38 PM #17
Είναι αλήθεια αυτό, ειδικά όταν βρίσκεται στο Μεσουράνημα, κι αν το Μεσουράνημα υποστηρίζεται από τον Ποσειδώνα και ο Ωροσκόπος είναι στο Λέοντα, ακόμα καλύτερα. Η 30η μοίρα Ταύρου θεωρείται η μοίρα της έκφρασης και των δραματικών ικανοτήτων, αλλά δεν είναι απαραίτητο να γίνει ηθοποιός. Μπορεί να έχει και ένα μουσικό ταλέντο, να τραγουδάει ή κάτι τέτοιο.
-
10-06-2007, 01:19 PM #18
Δηλαδή παραλείπουν ερμηνείες μοιρών, μισές δουλειές όπως πάντα. Αθάνατη Ελλάδα. Και συνήθως μοιρολατρικές ερμηνείες. Αν λέμε η μοίρα της ηθοποίας, πρέπει να ψάχνουμε το βάθος, τί κρύβεται πίσω από κάποιον με ροπή να γίνει ηθοποιός : Δραματική αίσθηση, επιθυμία αυτοέκφρασης, μιμητισμός, επιθυμία προβολής ? Τί απ'όλα ? Το δεύτερο βήμα είναι να τις συσχετίσουμε με τους πλανήτες που κάνουν όψη με την μοίρα. Κάθε μοίρα έχει επίσης την απόκρυφη ερμηνεία, την ψυχολογική ερμηνεία, και άλλα επίπεδα ερμηνείας. Τα μυστικιστικά καλά είναι, εντυπωσιακά, αλλά τίποτα καλύτερο από την ψυχολογική ερμηνεία των μοιρών. 'Αν ξέρεις το χαρακτήρα του άλλου βαθειά, ξέρεις και την πρόβλεψη. Πρόβλεψη με μυστικιστική ερμηνεία μοιρών δεν γίνεται. Δεύτερον πολλοί πλανήτες όταν πέφτουν σε συγκεκριμένες μοίρες, είναι απαγορευτικό να τις ερμηνεύουμε, γιατί σε συγκεκριμένους πλανήτες χάνουν τελείως την σημασία τους. Αλλιώς μετριέται ο 'Αρης στην τάδε μοίρα, αλλιώς ο Ωροσκόπος στην ίδια μοίρα, αλλιώς η Σελήνη. Από την 00μοίρα 00 πρώτα 00 δεύτερα ως 00 μοίρα 59 πρώτα 59 δεύτερα εκτείνεται η 1η μοίρα. Από 29 μοίρα,00 πρώτα,00 δεύτερα ως 29 μοίρα,59 πρώτα,59 δεύτερα εκτείνεται η 30η μοίρα. Τί τα μπλέκουν έτσι, και γράφουν να κοιτάτε την επόμενη ή την προηγούμενη, απλά είναι τα πράγματα. Τα πρώτα της μοίρας παίζουν ρόλο. Δηλαδή αν ο 'Αρης πέφτει στην 5η μοίρα και 1 λεπτό κοιτάμε την επόμενη ή την προηγούμενη ? Λάθος είναι αυτό. Καταρχήν πολύ αμφιβάλλω αν κοιτάνε τα λεπτά της μοίρας. Αν είναι 29,58 ουσιαστικά είναι 30η μοίρα. Αν είναι 5η μοίρα,57 πρώτα ουσιαστικά είναι 6η μοίρα. Και πολλές φορές οι ερμηνείες οι απόκρυφες έρχονται σε αντίθεση με τις ψυχολογικές ερμηνείες, γι'αυτό χρειάζεται και πολύ διαίσθηση και να'χεις όλο τον χάρτη για να ερμηνεύεις μοίρες.
-
04-02-2009, 12:40 AM #19
[QUOTE=Αργοναύτης;Από την 00μοίρα 00 πρώτα 00 δεύτερα ως 00 μοίρα 59 πρώτα 59 δεύτερα εκτείνεται η 1η μοίρα. Από 29 μοίρα,00 πρώτα,00 δεύτερα ως 29 μοίρα,59 πρώτα,59 δεύτερα εκτείνεται η 30η μοίρα. Τί τα μπλέκουν έτσι, και γράφουν να κοιτάτε την επόμενη ή την προηγούμενη, απλά είναι τα πράγματα. Τα πρώτα της μοίρας παίζουν ρόλο. Δηλαδή αν ο 'Αρης πέφτει στην 5η μοίρα και 1 λεπτό κοιτάμε την επόμενη ή την προηγούμενη ? Λάθος είναι αυτό. Καταρχήν πολύ αμφιβάλλω αν κοιτάνε τα λεπτά της μοίρας. Αν είναι 29,58 ουσιαστικά είναι 30η μοίρα. Αν είναι 5η μοίρα,57 πρώτα ουσιαστικά είναι 6η μοίρα. Και πολλές φορές οι ερμηνείες οι απόκρυφες έρχονται σε αντίθεση με τις ψυχολογικές ερμηνείες, γι'αυτό χρειάζεται και πολύ διαίσθηση και να'χεις όλο τον χάρτη για να ερμηνεύεις μοίρες.[/QUOTE]
Μπορείτε να μας πείτε τελικά αν υπάρχει 0 μοίρα , από πού μέχρι πού εκτείνεται γιατί αλλού διαβάζουμε(σε βιβλία) ότι υπάρχει η μηδενική μοίρα, αλλού ότι δεν υπάρχει. Το ίδιο 8α ήθελα να μάθω και για την τελευταία μοίρα του κάθε ζωδίου, δηλ η 30 ή μοίρα του Κριού συμπίπτει ή δεν συμπίπτει με την 0 μοίρα του Ταύρου?:unsure:
-
21-04-2009, 01:42 PM #20
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΕΧΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ 29Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ 29Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ..ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ,,
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.