s
αυτοί που αποκτούν ψυχοπαίδια
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 9 of 9

αυτοί που αποκτούν ψυχοπαίδια

Καλημέρα σας. Θα ήθελα να κάνω μια πολύ ειδική ερώτηση. 'Εχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές όταν ανατέλλει ο Λέων στο Ωροσκόπιο, το άτομο κάποια στιγμή στην ζωή του αποκτά πατριό ή γίνεται πατριός. 'Εχω γνωρίσει τρία άτομα και οι τρεις με Ωροσκόπο Λέοντα, οι δυο γυναίκες και ο ένας άντρας, που είχαν πατριό. Επίσης έχω γνωρίσει ένα άτομο που έχει επίσης Ωροσκόπο Λέοντα αλλά αυτός έγινε πατριός και αγαπά μάλιστα πολύ το ''παιδί'' του. Μήπως είναι συμπτώσεις ? 'Η μήπως είναι λόγω του ότι όταν ανατέλλει ο Λέων, πολύ συχνά τον 4ο κυβερνά ο Πλούτωνας (θάνατος γονέα ή χωρισμός άρα με τον νόμο των πιθανοτήτων ο γονιός μπορεί να ξαναπαντρευτεί) ? Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κοιτάμε στο γενέθλιο για να δούμε ότι κάποιος έχει μεγάλες πιθανότητες να γίνει σ'αυτή την ζωή πατριός, να αποκτήσει ένα παιδί που δεν είναι δικό του (ψυχοπαίδι δεν το λένε) ? Αν και δεν πολυεμπιστεύομαι τους παράγωγους οίκους και τα πολύ κλασσικά συστήματα της Αστρολογίας, θα κοιτάγατε τον 10ο (=πατέρας) από τον 11ο (παιδί της συζύγου), δηλαδή τον 8ο οίκο ? Και αν ναι τί θα κοιτάγατε ακριβώς και αν όχι πού πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή για τέτοιες σχέσεις. Σκέφτομαι ότι πρέπει να παίζει και ο άξονας δεσμών Σελήνης γιατί είναι μοιραίες καρμικές σχέσεις και ίσως και ο Κρόνος και ο 'Ηλιος (πατρικά αρχέτυπα) σε ειδικές θέσεις και όψεις, αλλά θέλω να το κάνω όσο γίνεται πιο ειδικό.

Όνομα:
    Φωτεινή

Re: αυτοί που αποκτούν ψυχοπαίδια

Γειά!

Έχω την αίσθηση ότι μάλλον πρόκειται για φοβερά περίπλοκη ερώτηση.
    Ψυχοπαίδι επίσης ονομάζεται πχ και ένα γειτονόπουλο που κάποιος παιρνει υπό την προστασία του(μια γειτόνισσα πχ όταν ήμουν πιστσιρίκι μου είχε αδυναμία και με πρόσεχε οταν η μαμά μου δουλευε:bigsmile: ).Αρα ειναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις.Επίσης εκτός απο το να πχ ξαναπαντευτείς και υιοθετήσεις τα παιδιά του νέου σου συζύγου υπάρχει και η περίπτωση απλώς να υιοθετήσεις ενα παιδί.
    Αρα θεωρώ λιγουλάκι δύσκολο τουλάχιστον εγώ με τις λιγοστές μου γνώσεις να απαντησω.

Μια σκέψη απλά.... αν εννοεις το να γίνεις μητριά/πατριός απο δευτερο γάμο, φαντάζομαι ξεκινάμε πρώτα από το αν υπάρχουν ενδείξεις διαζυγίου...(κι αυτό παρακινδυνευμένο γιατί μπορεί να μην εκδηλωθουν ποτε).Επειτα ένας Κρόνος σε 4ο η 5ο οικο θα έδειχνε κάποια προβληματάκια σε θέματα οικογένειας/παιδιών..
    Ισως επίσης αν κοιτάζαμε τον 9ο οίκο( 2ος γάμος) και τον κυβερνήτη του σε συνάρτηση με την σελήνη και τον 5ο οίκο....
    Εικασίες ..:embarrest
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Γειά!

Έχω την αίσθηση ότι μάλλον πρόκειται για φοβερά περίπλοκη ερώτηση.
    Ψυχοπαίδι επίσης ονομάζεται πχ και ένα γειτονόπουλο που κάποιος παιρνει υπό την προστασία του(μια γειτόνισσα πχ όταν ήμουν πιστσιρίκι μου είχε αδυναμία και με πρόσεχε οταν η μαμά μου δουλευε:bigsmile: ).Αρα ειναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις.
    'Οχι δεν μιλώ για τέτοια περίπτωση.

Μια σκέψη απλά.... αν εννοεις το να γίνεις μητριά/πατριός απο δευτερο γάμο, φαντάζομαι ξεκινάμε πρώτα από το αν υπάρχουν ενδείξεις διαζυγίου...(κι αυτό παρακινδυνευμένο γιατί μπορεί να μην εκδηλωθουν ποτε).Επειτα ένας Κρόνος σε 4ο η 5ο οικο θα έδειχνε κάποια προβληματάκια σε θέματα οικογένειας/παιδιών..
    Ισως επίσης αν κοιτάζαμε τον 9ο οίκο( 2ος γάμος) και τον κυβερνήτη του σε συνάρτηση με την σελήνη και τον 5ο οίκο....
    Εικασίες ..:embarrest
    Αυτό εννοώ, πατριός ή μητριά κάποιου παιδιού. 'Εχουμε το δεδομένο του διαζυγίου ως γεγονός. Παράδειγμα : Το Ωροσκόπιο της κυρίας είναι γεμάτο από ενδείξεις δεύτερου γάμου. Υποθέτω όμως ότι και ο 8ος οίκος του άντρα έχει κάποια σχέση με το παιδί της που δεν το απέκτησε απ'αυτόν. Το ότι ο δεύτερος γάμος φαίνεται από τον 9ο συμφωνούμε. Η Σελήνη της κυρίας ω του θαύματος είναι ακριβώς σε σύνοδο με τον 'Αρη του άντρα και τόσο η Σελήνη της γυναίκας, όσο και ο 'Αρης του άντρα τριγωνίζουν τον 5ο οίκο του άντρα !! Αλλά στοιχεία του 8ου οίκου δεν έχω πειστεί ακόμα ότι μπορεί να δείχνουν το παιδί από έναν άλλο πατέρα.

Όνομα:
    Φωτεινή

O 8oς κι εγώ δεν πιστευω να έχει σχεση με το θέμα...Περισσότερο μέσω 2ου/8ου αν το παρουμε απο ψυχολογική άποψη να δουμε τις ανασφάλειες του ατόμου κτλ.

Αν ο 5 ειναι ο οικος των παιδιών και ο 9ος του δευτερου γάμου...αν μετρούσαμε 5 οικους από τον 9ο,ο παραγωγος οικος που θα έβγαινε δεν θα έδειχνε κάποια στοιχεία;Λεω εγω τωρα...
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    O 8oς κι εγώ δεν πιστευω να έχει σχεση με το θέμα...Περισσότερο μέσω 2ου/8ου αν το παρουμε απο ψυχολογική άποψη να δουμε τις ανασφάλειες του ατόμου κτλ.

Αν ο 5 ειναι ο οικος των παιδιών και ο 9ος του δευτερου γάμου...αν μετρούσαμε 5 οικους από τον 9ο,ο παραγωγος οικος που θα έβγαινε δεν θα έδειχνε κάποια στοιχεία;Λεω εγω τωρα...
    Ο 8ος είναι ο 10ος (πατέρας) από τον 11ο (παιδιά της συζύγου). Και ο 11ος είναι ο 5ος από τον 7ο (παιδιά της συζύγου). 'Ισως το ''ψυχοπαίδι'' να είναι ο 1ος οίκος, που είναι ο 5ος από τον 9ο, αλλά κι αυτό δεν με πείθει γιατί θα μπορούσε να'ναι το παιδί που αποκτά από τον δεύτερο γάμο η γυναίκα. Το πρώτο της παιδί να δούμε πού θα το βολέψουμε. :bigsmile::bigsmile:

Quote Originally Posted by Jimy Pappalardo View Post
    Ο 8ος είναι ο 10ος (πατέρας) από τον 11ο (παιδιά της συζύγου). Και ο 11ος είναι ο 5ος από τον 7ο (παιδιά της συζύγου). 'Ισως το ''ψυχοπαίδι'' να είναι ο 1ος οίκος, που είναι ο 5ος από τον 9ο, αλλά κι αυτό δεν με πείθει γιατί θα μπορούσε να'ναι το παιδί που αποκτά από τον δεύτερο γάμο η γυναίκα. Το πρώτο της παιδί να δούμε πού θα το βολέψουμε. :bigsmile::bigsmile:
    Οποιος ξερει ας μας αναλυσει το θεμα γιατι εγω δεν εχω ψυχοπαιδια ουτε παιδια ακομη,εχω κρονο στον ενατο οικο στις τελευταιες μοιρες στον Καρκινο-σε συνοδο(οχι ακριβειας με τη Σεληνη μου στη 14η μοιρα στον ενατο επισης)και βρισκομαι σε πρωτο γαμο..Κυβερνητης του ενατου μου(του καρκινου) ειναι η Σεληνη που οπως ειπα βρισκεται στον καρκινο επισης στον ενατο..Ο ενατος δειχνει δευτερο γαμο αποτι ξερω,αρα ο Κρονος εκει τι να σημαινει?..Μπερδευτηκα λιγακι..Παντως οντως τωρα που το σκεφτομαι και μια γνωστη που μουρχεται στο μυαλο που εχει ωροσκοπο Λιονταρι εχει παιδι-ψυχοπαιδι απτον πρωτο γαμο του συζυγου της..Να το ψαξουμε το θεμα,τοσο συμπτωση ναναι?..

Quote Originally Posted by DANAE58 View Post
    Παντως οντως τωρα που το σκεφτομαι και μια γνωστη που μουρχεται στο μυαλο που εχει ωροσκοπο Λιονταρι εχει παιδι-ψυχοπαιδι απτον πρωτο γαμο του συζυγου της..Να το ψαξουμε το θεμα,τοσο συμπτωση ναναι?..
    Οι γνωστοί και οι γνωστές μας αλλά και η Camilla Parker Bowles (γεννηθ.17/7/1947, 9.00am. :toung: που μπήκε στη ζωή του Καρόλου και επισήμως και η μοίρα της συναντήθηκε με τα παιδιά του Καρόλου. Η Σελήνη της όμως κυρίως, ήταν στο ζώδιο που ήταν ο 'Ηλιος της Νταίανα και στον 11ο οίκο (και ο 11ος είναι ο 5ος απ'τον 7ο). τα παιδιά του συζύγου.

Όνομα:
    Γεωργία

Εγώ επειδή έχω πατριό, και το θέμα που ανοίχθηκε μου κίνησε αρκετά το ενδιαφέρον, έχει 3 στοιχεία στον λέοντα. Ερμή, Νότιο Δεσμό και Πλούτωνα. Είναι καρκίνος με ωροσκόπο καρκίνο. Και εμένα ο πέμπτος μου οίκος ξεκινάει από τις 16,02 του καρκίνου μέχρι 11,52 του λέων. Εμπεριέχει τον ερμή του πατριού μου αν το δούμε συναστριακά που είναι στις 9,51 του λέων. Βέβαια δεν είμαι σίγουρη αλλά μήπως αυτό ήταν σημάδι;;; :weird:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    sst

καλημέρα και από εμένα, λοιπόν όντως είναι ένα δύσκολο και περίεργο θέμα, εγώ δεν έχω κάποιο κοντινό παράδειγμα στον κύκλο μου για να δώ τα στοιχεία, αλλά αυτό που ξέρω για το θέμα είναι ότι ο 5ος οίκος δείχνει τα φυσικά παιδιά ενός ατόμου και ο 11ος οίκος τα υιοθετημένα παιδιά, ακόμα κάποια σύνδεση του κυβερνήτη του 5ου οίκου με τον 11ο ή το αντίστροφο να σηματοδοτεί κάτι τέτοιο.
    Ελπίζω να βοήθησα λίγο στο ξεμπέρδεμα.:bigsmile:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)