- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 141 to 150 of 203
Thread: O...ιδανικος τσιγγουνης!
-
20-04-2007, 05:07 PM #141
Re: O...ιδανικος τσιγγουνης!
Εμένα πάλι μου έτυχε πολύ τσιγγούνης σκορπιός!!!6 μήνες κ ούτε ένα λουλούδι από κήπο δεν έφερε!!!Ενώ ένας τοξότης ή ένας υδροχόος είναι αρκετά ανοιχτοχέρης!
-
27-04-2007, 11:56 AM #142
Τωρα η συζητηση περι τσιγγουνιας ειναι σχετικη παιδια.Εγω ειμαι ταυρος και αποτελω ντροπη για το ζωδιο και γι ατον ωροσκοπο μου (καρκινο)επισης! ειμαι το πιο ΣΠΑΤΑΛΟ ον που υπαρχει.Οχι τοσο για μενα οσο για τους αλλους,Τωρα για Παρθενους θα διαφωνησω γιατι ο μπαμπας μου που εχει και πολλους πλανητες στην Παρθενο μονο τσιγγουνης δεν ειναι.
Συμπερασμα: "τσιγγουνης στην τσεπη, τσιγγουνης στην καρδια" και το τελευταιο ΒΛΑΠΤΕΙ!:bigsmile:There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
30-04-2007, 09:40 AM #143
Τσιγγούνηδες γενικά θεωρώ τους Καρκίνους και τους Παρθένους, αν και από προσωπική μου εμπειρία δεν ήταν καλύτερη περίπτωση ένας Ταύρος με ωροσκόπο Λέων: μια-δυο φορές κέρασε στην αρχή και από εκεί και πέρα για κάποια χρόνια όλοι οι λογαριασμοί δια δύο!
-
30-04-2007, 12:17 PM #144
-
30-04-2007, 12:21 PM #145
Χα, τώρα είδα πως είσαι απο τα Χανιά. Ναι, εκεί συνήθως δεν αφήνουν τη γυναίκα να πληρώσει.
-
30-04-2007, 12:54 PM #146
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
01-05-2007, 05:05 PM #147
-
02-05-2007, 02:33 PM #148
Καλό μήνα!
Επανέρχομαι στο θέμα για τους τσιγγούνηδες.
Φυσικά και εργάζομαι όπως και οι περισσότεροι, αν όχι όλοι από εμάς και υπολογίζω και εγώ τι ξοδεύω. Αλλά φροντίζω να προσφέρω κάτι παραπάνω στους δικούς μου ανθρώπους όταν κρίνω ότι πρέπει.
Λέγοντας τσιγγουνιά δεν την εννοώ μόνο από την άποψη του κεράσματος, αλλά γενικότερα για τη συμπεριφορά, όπως π.χ. να αγνοεί κάποιος σημαντικές ημερομηνίες (επέτειοι, γιορτές, γενέθλια, κ.ά.) για να μην μπει στη διαδικασία να προσφέρει κάτι ως δώρο ή π.χ. να μην σκεφτεί να συνεισφέρει ποτέ σε έξοδα μετακίνησης (βενζίνη για Ι.Χ.) το οποίο χρησιμοποιούσε τακτικά, αν και αυτό ειλικρινά δεν θα το έθετα ποτέ ως θέμα.
Για τη συγκεκριμένη περίπτωση ατόμου πάντως, που αφορούσε σχέση 6 περίπου χρόνων, ήταν έτσι και χειρότερη η όλη κατάσταση. 2-3 φορές κέρασε στα πρώτα ραντεβού και από εκεί και πέρα ήταν πλέον παραπάνω από δεδομένο ότι θα πλήρωνε ο καθένας τα δικά του. Πολύ πεζά πράγματα...
-
02-05-2007, 02:38 PM #149
Κοιτα αγαπητη nekt...το θεμα ειναι πολυ πονεμενο!Γιαυτο και παραπανω ειπα οτι η τσιγγουνια ειναι συνολικη συμπεριφορα και δεν εχει να κανει μονο με τα οικονομικα.Πιστευω ακραδαντα οτι δεν διορθωνεται.εγω ειχα σχεση την οποια προσφατα χαλασα διοτι το μισο μισο καλο στον καφε και στο φαι αλλα οταν πας να ανοιξεις σπιτι και ο αλλος σου λεει οτι θα εχουμε ενα κοινο ταμειο μονο για τα εξοδα του σπιτιου και τα υπολοιπα ο καθενας τα δικα του με προβληματισε!Γενικα παντως ο ανθρωπος δεν αλλαζει και αμα κατι δεν σου κανει καλυτερα να φευγεις γιατι οι συζητησεις περι οικονομικων ειναι δυσαρεστες και σε κανουν να αισθανεσαι και ζητιανος στο τελος!Αυτα.:bigsmile:
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
Oscar Wilde
-
02-05-2007, 03:07 PM #150
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.