s
Γιατι επαληθευεται η Αστρολογια? - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 25
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Γιατι επαληθευεται η Αστρολογια?

Quote Originally Posted by Rilena View Post
    Emmalene, καλησπέρα.
    Ο ανθρώπινος νους μπορεί να αποδειχτεί τόσο ισχυρός όσο ανίσχυρος...Σε ένα πείραμα που έγινε στην Αμερική (τώρα με κάθε επιφύλαξη της ακεραιότητας του) δόθηκαν σε 20 ανθρώπους οι ερμηνείες του χαρακτήρα τους με την επεξήγηση της αστρολογίας. Αφού διάβασαν τις ερμηνείες ρωτήθηκαν πόσο κοντά στην αλήθεια ήταν. Οι περισσότεροι απάντησαν θετικά, πως η αστρολογική ερμηνεία ήταν σωστή. Στην συνέχεια, τους αποκάλυψαν πως οι ερμηνείες δόθηκαν ανακατεμένα.
    Θέλω να πώ πως όλα είναι θέμα πίστης
    Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω και να υποβαθμίσω την έρευνα που αναφέρεις (το έχω διαβάσει και σε άλλη πηγή αυτό άλλωστε), το γεγονός αυτό δεν μπορεί απαραίτητα να καταδείξει ότι η αστρολογία δεν έχει βάση.

Ειδικά σε κοινωνικές έρευνες στάσεων, αξιολογήσεων, απόψεων κ.λπ. (και αναφέρομαι σε επίσημες επιστημονικές έρευνες) οι ερωτώμενοι μπορούν να υποπέσουν σε παραπλανητικά μονοπάτια, χωρίς βέβαια να το συνειδητοποιούν και το δύσκολο της υπόθεσης είναι ότι και οι ίδιοι οι ερευνητές πολλές φορές δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τέτοιες πλάνες. Οι ερωτώμενοι δηλαδή απαντούν ή εκφέρουν γνώμη όχι γι' αυτό που πραγματικά τους εκφράζει (δεν προσφέρουν αληθινές, πραγματικές απαντήσεις), αλλά αυτό που θα τους εξέφραζε, αυτό που θα ήθελαν να είναι ή αυτό που περιμένει ο ερευνητής να ακούσει από αυτούς (μαντεύουν πολλές φορές την επιθυμητή, αποδεκτή ή αναμενόμενη απάντηση για να νιώσουν το συναίσθημα της ταυτισης με τους υπολοίπους).

Όντως λοιπόν σε τέτοιες έρευνες εμπεριέχεται και ο παράγοντας "πίστη", αλλά δεν παύει να μιλάμε για υποκειμενικές απόψεις ατόμων που βρίσκονται κάτω από συγκεκριμενη ψυχολογική κατάσταση, η οποία επηρεάζει ποικιλοτρόπως, αν βέβαια δεν μεριμνήσει δεόντως ο ερευνητής.

Καλησπέρα emmalene ,

Τις προβλέψεις που αναφέρεις ,οτι επαληθεύονται, τις παίρνεις απο τους αστρολόγους του site? μελετούν δηλαδή τον προσωπικό σου χάρτη ? εγω διαβάζω μονο τις προβλέψεις του ζωδίου και του ωροσκόπου μου αλλα μάλλον δεν αρκεί αυτό,σωστα??:embarrest

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Ολοι οσοι συμμετεχουν σε αυτο το site φανταζομαι οτι εχουν βρει κατι το οποιο τους εξαπτει την φαντασια και την περιεργεια πανω στο θεμα Αστρολογια.
    Οι αστρολογοι του site απαντουν σε αποριες και τα μελη προσπαθουν να ανταλλαξουν γνωσεις το ενα με το αλλο.Εγω λοιπον παρολο που ασχολουμαι και διαβαζω συνεχεια θεματα που αφορουν αστρολογια και που εχω πολλα δειγματα οτι οι προβλεψεις που γινονται βασει αστρολογικων δεδομενων επαληθευονται θελω να κανω μια ερωτηση(σαν δικηγορος του διαβολου..):
    ΠΩΣ?Γιατι ενα συστημα παραδοχων στην ουσια του, ειναι τοσο ακριβες στην περιγραφη χαρακτηρων και ακομα περισσοτερο στην προβλεψη Γεγονοτων που ΘΑ συμβουν?

Quote Originally Posted by alice7 View Post
    Καλησπέρα emmalene ,

Τις προβλέψεις που αναφέρεις ,οτι επαληθεύονται, τις παίρνεις απο τους αστρολόγους του site? μελετούν δηλαδή τον προσωπικό σου χάρτη ? εγω διαβάζω μονο τις προβλέψεις του ζωδίου και του ωροσκόπου μου αλλα μάλλον δεν αρκεί αυτό,σωστα??:embarrest
    Σαφώς και δεν αρκεί αυτό, ειδικά στον τομέα των προβλέψεων και της πρόγνωσης.
    Νομίζω όμως πως εδώ η emmalene έθεσε μία γενικότερη ερώτηση που δεν αφορά τις προβλέψεις από τους αστρολόγους του σάιτ, αλλά συνολικά το κατά πόσο επαληθεύονται και με ποιον τρόπο τελικά αυτές οι προβλέψεις...

Προσωπικά, θεωρώ πως η αστρολογία εχει μία συγκεκριμένη δομή και ένα σύστημα που θέλει μελέτη, αλλά και ανοιχτό μυαλό...
    Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
    γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)

Όνομα:
    Μαρια

Καλησπέρα emmalene ,

Δεν αναφερομαι στους αστρολογους του site αλλα γενικα σε θεματα προβλεψης.
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by altamira View Post
    Σαφώς και δεν αρκεί αυτό, ειδικά στον τομέα των προβλέψεων και της πρόγνωσης.
    Νομίζω όμως πως εδώ η emmalene έθεσε μία γενικότερη ερώτηση που δεν αφορά τις προβλέψεις από τους αστρολόγους του σάιτ, αλλά συνολικά το κατά πόσο επαληθεύονται και με ποιον τρόπο τελικά αυτές οι προβλέψεις...

Προσωπικά, θεωρώ πως η αστρολογία εχει μία συγκεκριμένη δομή και ένα σύστημα που θέλει μελέτη, αλλά και ανοιχτό μυαλό...
    Εχεις απολυτο δικιο.Και οσον αφορα τη μελετη το θεμα ειναι ανεξαντλητο!
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Kαλημέρα emmalene, Καταλαβα σε τι αναφέρεσαι
    Στο προηγούμενο μηνυμά μου εννοούσα πως θα ήθελα κάποιος αξιόπιστος ειδικός να μου δώσει κάποιες προσωπικές προβλέψεις απλα δεν ξέρω που να ανταποκριθώ και επειδη ανέφερες πως εχεις δειγματα επαλήθευσης των προβλέψεων που σου εγιναν γι αυτο σε ρωτησα , μπορείς να με κατατοπίσεις σε παρακαλω?

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Δεν αναφερομαι στους αστρολογους του site αλλα γενικα σε θεματα προβλεψης.

Όνομα:
    Φωτεινή

Στο προηγούμενο μηνυμά μου εννοούσα πως θα ήθελα κάποιος αξιόπιστος ειδικός να μου δώσει κάποιες προσωπικές προβλέψεις απλα δεν ξέρω που να ανταποκριθώ και επειδη ανέφερες πως εχεις δειγματα επαλήθευσης των προβλέψεων που σου εγιναν γι αυτο σε ρωτησα , μπορείς να με κατατοπίσεις σε παρακαλω?
    Αγαπητή alice7

Για προσωπικές αναλυτικές προβλέψεις κτλ θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία της επιλογής σας.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Μαρια

Alice μου πραγματικα δεν μπορω να σου πω καποιον ειδικο.Νομιζω ομως οτι αν διαβασεις λιγο τα θεματα εδω μεσα και σου αρεσει και το θεμα μπορεις να δεις καποια πραγματα για τον εαυτο σου.το παρελθον σου θα σου επιβεβαιωσει και οποια προσπαθεια ερμηνειας του χαρτη σου.Εγω ασχολουμαι μονη μου γιαυτο κανω και αυτη τη συζητηση.
    και οι αστρολογοι του site βεβαια μπορουν να σε βοηθησουν σε γενικες ερωτησεις.
    Oscar Wilde

.......και τι κάνουμε παιδιά αν μια πρόβλεψη μας ταράξει ή μας στεναχωρήσει ???
    αν μας προειδοποιήσει για κάτι άσχημο ή τραγικό που προβλέπεται να συμβεί σε εμάς ή σε κάποιον δικό μας άνθρωπο ?
    Λέμε απλώς "ανοησίες" και την προσπερνάμε χωρίς να δώσουμε σημασία ή μας βασανίζει η σκέψη αυτής της άσχημης είδησης και προσπαθούμε να αποτρέψουμε να επαληθευτεί ? και αν προβλέπει κάτι που δεν μπορούμε να αποτρέψουμε ........ ?:worried:

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Αγαπητή alice7

Για προσωπικές αναλυτικές προβλέψεις κτλ θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία της επιλογής σας.
    Τό θέμα είναι να βρεθεί ο επαγγελματίας που πολυ σωστα αναφέρεις αγαπητέ roadrunner :bigsmile:

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)