s
O...ιδανικος τσιγγουνης! - Page 15
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 15 of 21 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... LastLast
Results 141 to 150 of 203

Re: O...ιδανικος τσιγγουνης!

Εμένα πάλι μου έτυχε πολύ τσιγγούνης σκορπιός!!!6 μήνες κ ούτε ένα λουλούδι από κήπο δεν έφερε!!!Ενώ ένας τοξότης ή ένας υδροχόος είναι αρκετά ανοιχτοχέρης!

Όνομα:
    Μαρια

Τωρα η συζητηση περι τσιγγουνιας ειναι σχετικη παιδια.Εγω ειμαι ταυρος και αποτελω ντροπη για το ζωδιο και γι ατον ωροσκοπο μου (καρκινο)επισης! ειμαι το πιο ΣΠΑΤΑΛΟ ον που υπαρχει.Οχι τοσο για μενα οσο για τους αλλους,Τωρα για Παρθενους θα διαφωνησω γιατι ο μπαμπας μου που εχει και πολλους πλανητες στην Παρθενο μονο τσιγγουνης δεν ειναι.
    Συμπερασμα: "τσιγγουνης στην τσεπη, τσιγγουνης στην καρδια" και το τελευταιο ΒΛΑΠΤΕΙ!:bigsmile:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Τσιγγούνηδες γενικά θεωρώ τους Καρκίνους και τους Παρθένους, αν και από προσωπική μου εμπειρία δεν ήταν καλύτερη περίπτωση ένας Ταύρος με ωροσκόπο Λέων: μια-δυο φορές κέρασε στην αρχή και από εκεί και πέρα για κάποια χρόνια όλοι οι λογαριασμοί δια δύο!

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by nekt View Post
    Τσιγγούνηδες γενικά θεωρώ τους Καρκίνους και τους Παρθένους, αν και από προσωπική μου εμπειρία δεν ήταν καλύτερη περίπτωση ένας Ταύρος με ωροσκόπο Λέων: μια-δυο φορές κέρασε στην αρχή και από εκεί και πέρα για κάποια χρόνια όλοι οι λογαριασμοί δια δύο!
    Εεεεεεεεεεεεε τώρα μην το παρακάνουμε. Αυτό είναι και το σωστό. Εκτος κι αν εσύ δεν εργάζεσαι. Από τη στιγμή που είμαστε όλοι εργαζόμενοι τι είναι ο άλλος να μας πληρώνει τους λογαριασμούς;;; :weird: Δεν είναι σωστό.
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Όνομα:
    Μαιρη

Χα, τώρα είδα πως είσαι απο τα Χανιά. Ναι, εκεί συνήθως δεν αφήνουν τη γυναίκα να πληρώσει.
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by friary View Post
    Χα, τώρα είδα πως είσαι απο τα Χανιά. Ναι, εκεί συνήθως δεν αφήνουν τη γυναίκα να πληρώσει.
    Στα Χανια κοριτσια στα Χανια!!!!!Τωρα σοβαρα τσιγκουνια δεν ειναι απλα να μην πληρωνει ο αλλος.Ειναι γενικοτερη συμπεριφορα και τροπος ζωης.:bigsmile:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Τωρα σοβαρα τσιγκουνια δεν ειναι απλα να μην πληρωνει ο αλλος.Ειναι γενικοτερη συμπεριφορα και τροπος ζωης.:bigsmile:
    Ακριβώς αυτό...
    Εξάλλου, εδώ που τα λέμε, κανείς δεν πιστεύω ότι θα ένιωθε άνετα πληρώνοντας συνεχώς ο άλλος το λογαριασμό...

Απλά είναι ο τρόπος που κάνει τη διαφορά...
    Πίσω απ' τη γιορτή είμαι μαρτύριο και καταιγίδα...!!!

Καλό μήνα!
    Επανέρχομαι στο θέμα για τους τσιγγούνηδες.
    Φυσικά και εργάζομαι όπως και οι περισσότεροι, αν όχι όλοι από εμάς και υπολογίζω και εγώ τι ξοδεύω. Αλλά φροντίζω να προσφέρω κάτι παραπάνω στους δικούς μου ανθρώπους όταν κρίνω ότι πρέπει.
    Λέγοντας τσιγγουνιά δεν την εννοώ μόνο από την άποψη του κεράσματος, αλλά γενικότερα για τη συμπεριφορά, όπως π.χ. να αγνοεί κάποιος σημαντικές ημερομηνίες (επέτειοι, γιορτές, γενέθλια, κ.ά.) για να μην μπει στη διαδικασία να προσφέρει κάτι ως δώρο ή π.χ. να μην σκεφτεί να συνεισφέρει ποτέ σε έξοδα μετακίνησης (βενζίνη για Ι.Χ.) το οποίο χρησιμοποιούσε τακτικά, αν και αυτό ειλικρινά δεν θα το έθετα ποτέ ως θέμα.
    Για τη συγκεκριμένη περίπτωση ατόμου πάντως, που αφορούσε σχέση 6 περίπου χρόνων, ήταν έτσι και χειρότερη η όλη κατάσταση. 2-3 φορές κέρασε στα πρώτα ραντεβού και από εκεί και πέρα ήταν πλέον παραπάνω από δεδομένο ότι θα πλήρωνε ο καθένας τα δικά του. Πολύ πεζά πράγματα...

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by nekt View Post
    Καλό μήνα!
    Επανέρχομαι στο θέμα για τους τσιγγούνηδες.
    Φυσικά και εργάζομαι όπως και οι περισσότεροι, αν όχι όλοι από εμάς και υπολογίζω και εγώ τι ξοδεύω. Αλλά φροντίζω να προσφέρω κάτι παραπάνω στους δικούς μου ανθρώπους όταν κρίνω ότι πρέπει.
    Λέγοντας τσιγγουνιά δεν την εννοώ μόνο από την άποψη του κεράσματος, αλλά γενικότερα για τη συμπεριφορά, όπως π.χ. να αγνοεί κάποιος σημαντικές ημερομηνίες (επέτειοι, γιορτές, γενέθλια, κ.ά.) για να μην μπει στη διαδικασία να προσφέρει κάτι ως δώρο ή π.χ. να μην σκεφτεί να συνεισφέρει ποτέ σε έξοδα μετακίνησης (βενζίνη για Ι.Χ.) το οποίο χρησιμοποιούσε τακτικά, αν και αυτό ειλικρινά δεν θα το έθετα ποτέ ως θέμα.
    Για τη συγκεκριμένη περίπτωση ατόμου πάντως, που αφορούσε σχέση 6 περίπου χρόνων, ήταν έτσι και χειρότερη η όλη κατάσταση. 2-3 φορές κέρασε στα πρώτα ραντεβού και από εκεί και πέρα ήταν πλέον παραπάνω από δεδομένο ότι θα πλήρωνε ο καθένας τα δικά του. Πολύ πεζά πράγματα...
    Κοιτα αγαπητη nekt...το θεμα ειναι πολυ πονεμενο!Γιαυτο και παραπανω ειπα οτι η τσιγγουνια ειναι συνολικη συμπεριφορα και δεν εχει να κανει μονο με τα οικονομικα.Πιστευω ακραδαντα οτι δεν διορθωνεται.εγω ειχα σχεση την οποια προσφατα χαλασα διοτι το μισο μισο καλο στον καφε και στο φαι αλλα οταν πας να ανοιξεις σπιτι και ο αλλος σου λεει οτι θα εχουμε ενα κοινο ταμειο μονο για τα εξοδα του σπιτιου και τα υπολοιπα ο καθενας τα δικα του με προβληματισε!Γενικα παντως ο ανθρωπος δεν αλλαζει και αμα κατι δεν σου κανει καλυτερα να φευγεις γιατι οι συζητησεις περι οικονομικων ειναι δυσαρεστες και σε κανουν να αισθανεσαι και ζητιανος στο τελος!Αυτα.:bigsmile:
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Κωστής

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Κοιτα αγαπητη nekt...
    Να λες όμως που να κοιτάξει. Βόρεια; Νότια;
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Page 15 of 21 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)