- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 25
Thread: Η μοναξιά - Πλανητικές επιρροές
-
15-04-2007, 07:10 PM #1
Η μοναξιά - Πλανητικές επιρροές
Τρεις είναι οι πλανητικές επιρροές που φέρνουν τη μοναξιά σε ένα άτομο με τον ένα η τον άλλο τρόπο και έτσι μαρτυρά η ανθρώπινη φύση. Αρχαίοι λαοί κατονόμαζαν την μοναξιά σαν τη μεγαλύτερη κατάρα μετά την τρέλα και δεν είχαν άδικο γιατί και στην τρέλα πάλι είσαι μόνος με το δικό σου ψεύτικο κόσμο. Ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας είναι οι πλανητικές επιρροές που οδηγούν σε έντονα φαινόμενα μοναχικότητας που για τον ένα ή τον άλλο λόγο καταδυναστεύουν τους ανθρώπους. Εμείς όλοι πρέπει πάσα θυσία να αποφύγουμε τις παρακάτω καταστάσεις που φυλακίζουν το πνεύμα μας και καταστρέφουν τη ζωή μας.
Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Η μοναξιά - Πλανητικές επιρροές[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
15-04-2007, 07:21 PM #2
re: Η μοναξιά - Πλανητικές επιρροές
πολύ καλό αρθρο γιατί υπάρχει πολύ μοναξιά και ο καθένας μας κάποια στιγμή την νιώθει έντονα
-
16-04-2007, 12:36 AM #3
Δηλαδη οσοι εχουν εντονο Κρονο ειναι καταδικασμενοι να ζουν μεσα στην μοναξια;;τι να πω με τοσο κρονο που εχω θα επρεπε να ειχα γινει ερημιτης!!!
-
17-04-2007, 09:12 PM #4
ΤΟ αρθρο αναφέρεται περισσότερο σε καταστάσεις που το άτομο βιώνει μέσα απο διελεύσεις και προόδους και όχι γενέθλια ωροσκόπια. Παρόλα αυτά μερικές φορές η ειρωνεία είναι η καλύτερη άμυνα να αντιμετωπίσουμε κάποια θέματα. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος κρόνιο άτομο για να βιώσει μία κρόνια μοναξιά ούτε και τα άτομα με έντονο Κρόνο βιώνουν πάντα μοναξιά.[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
18-04-2007, 08:11 PM #5
Θα ηθελα να κανω ενα σχολιο και να εκφρασω και μια απορια κε Αρχο. εγω εχω Κρονο στους διδυμους σε αντιθεση με Σεληνη στον Τοξοτη στο γενεθλιο μου ωροσκοπιο με κρονο στον 12ο.Δεν ειμαι καθολου μοναχικο ατομο (το ακρως αντιθετο θα ελεγα) αλλα τωρα που ο ουρανος ειναι στους Ιχθεις και τετραγωνισε τον Κρονο πιεστικα λιγο σε θεματα οικογενειας ομως.Η σχεση μου με την μητερα μου ειναι καλη χωρις απομακρυνση και το μονο που μου δινει αυτη η οψη ειναι μια πολυ μελαγχολικη διαθεση καποιες φορες.θεωρειται βαση των γνωσεων που εχετε, οτι μεγαλο ρολο σε τετοιες οψεις παιζει και η δομη του υπολοιπου χαρτη?οχι τιποτα αλλα αλλα ο Κρονος κυβερναει 7ο και η σεληνη 1ο...
-
19-04-2007, 04:39 PM #6
Πάντα θα πρέπει να κοιτάμε το σύνολο ενός χάρτη για να μπορέσουμε να καταλάβουμε πως θα αντιδράσει ένα άτομο σε μία όψη. Για παράδειγμα υπάρχουν πολλοί που έχουν την Αφροδίτη τους αυτή την περίοδο στον Ταύρο και τετραγωνίστηκε απο τον Κρόνο στον Λέοντα, δεν ωρίμασαν όλοι συναισθηματικά ούτε και χώρισαν όλοι, κάποιοι επίσης ούτε κάν κατάλαβαν τη διέλευση και αυτό γιατί κάθε ωροσκόπιο έχει το δικό του "χαρακτήρα" ο οποίος και θα αντιδράσει διαφορετικά σε μία δεδομένη όψη. Επίσης ποτέ δεν κοιτάμε τις διελεύσεις μία μία, γιατί είναι σαν να προσπαθούμε να δούμε πως είναι ένα δάσος απο μέσα και να μετράμε ένα ένα το κάθε δέντρο. Πρέπει να δούμε σύνολο όψεων που κάνει είτε ο παθητικός είτε ο ενεργητικό παράγοντας στο χάρτη.[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
19-04-2007, 07:13 PM #7
Κύριε ¶ρχο, οφείλω να αναφέρω πως το άρθρο σας μου άρεσε πολύ! Βέβαια ακόμα δεν έχω βιώσει κάποια επιρροή του κρόνου στην ζωή μου για νά έχω κάτι να πώ όμως έχω διαπιστώσει κάτι πολύ σημαντικό!Χωρίς να το καταλάβω έχω βιώσει πλουτώνια επιρροή όταν ακόμα ήμουν πολύ μικρή..Γιατί όταν έχασα τον πατέρα μου ο πλούτωνας ήταν σε σύνοδο με τον ερμή μου στον σκορπιό και μάλιστα όλα αυτά στον όγδοο οίκο!Και όλη αυτή την επιρροή την ολοκλήρωσε όταν πλησίασε στον ήλιο μου και άρχισα να συνειδητοποιώ την απουσία του πατέρα μου και να παίρνω τα πρώτα μαθήματα ώστε να καταφέρω να προχωρήσω στη ζωή μου χωρίς αυτόν. Δεν ήταν ότι καλύτερο αλλά με έμαθε να εκτιμάω κάποια πράγματα τα οποία παρουσιάζονται στην ζωή μας και εμείς τα προσπερνάμε θεωρώντας τα δεδομένα. Για όλα αυτά που σας έγραψα το αρθρο σας με αγγιξε πολύ και συγχαρητήρια για όλα αυτά που μας γράψατε!
-
20-04-2007, 01:14 PM #8
κε ¶ρχο,
Καταρχήν συγχαρητήρια για το άρθρο σας, είναι πραγματικά εκπληκτικό και μας δείχνει τις πραγματικές αιτίες της μοναξιάς που μπορεί να βιώσει ένα άτομο, την αιτία αλλά και τον τρόπο που συμπεριφέρεται στις περιόδους μοναξιάς. Μια απορία, ένα άτομο που δεν είναι Κρόνιο, και έχει μια δύσκολή όψη του Κρόνου από διέλευση με προσωπικό πλανήτη, θα βιώσει με χειρότερο τρόπο την μοναξιά επειδή δεν έχει μάθει να ζεί με την μοναξιά και απομόνωση του Κρόνου; Η ερώτηση αναφέρεται βέβαια και στα ανάλογα με τους υπόλοιπους πλανήτες,
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
20-04-2007, 03:28 PM #9
Πραγματικα με καλυψατε και σας ευχαριστω πολυ.Δεν ξερω γιατι αλλα παρολο που ο Κρονος θεωρειται δυσκολος πλανητης εγω μετα απο τον κρονο στον λεοντα και τον Κρονο στον Ταυρο που εχω περασει θεωρω οτι τα μαθηματα ηταν εξαιρετικακ σημαντικα αν και πονεσαν!Επισης νομιζω οτι οι Κρονιες οψεις μπορει να φερνουν μοναξια αλλα φερνουν και αντοχη.Σας ευχαριστω για το σχολιο παντως.
-
20-04-2007, 06:14 PM #10
Οπωσδήποτε το άτομο που δεν έχει έντονο Κρόνο στη ζωή του είναι και αυτό που θα βιώσει με πιο δύσκολο τρόπο μία διέλευση του Κρόνου γιατί θα πρέπει να διαχειριστεί εντελώς ξένα ζητήματα ώς προς την ίδια τη φύση του.
Βέβαια θα πρέπει να προσέξουμε αρκετά και τις λεγόμενες κρυφές βόμβες μέσα στο ωροσκόπιο μιάς και συνήθως κοιτάμε τον Κρόνο αν κάνει μία όψη με προσωπικούς σας πλανήτες, ένας Κρόνος όμως σε σύνοδο για παράδειγμα με ένα εξωκρόνιο όπως ο Πλούτωνας την περίοδο που θα περάσει η Κρόνια επιστροφή είναι πολύ πιθανό να βιώσει τεράστιες αλλαγές στη ζωή του που θα τον μεταμορφώσουν ριζικά.[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.