s
Συζήτηση για τον Κρόνο - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 81
    Όνομα:
    Γεωργία

Re: Κρόνος

ετσι οπως τα ακουω βρε παιδια νιωθω οτι απο τον σεπτεμβρη θα αρχισω να γερναω. εχω αγχωθει απο τωρα. και εχω και ωροσκοπο στον αιγοκερο.

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή ΖΟΡΖΕΤΑ

Θα ήταν αστείο να μας πανικοβάλει η παρουσία του Κρόνου. Ειδικά για σας, αφού σας κυβερνά από πλευράς Ωροσκόπου, είναι ένα οικείο σώμα. Επίσης, θα κάνει όψη τριγώνου προς τον Ωροσκόπο σας. Να περιμένετε ωρίμανση και σοφή κρίση, όχι δυσκολίες. Απλά, ο Κρόνος μας περιορίζει για να γίνουμε πιο σωστοί και να γνωρίσουμε εμπειρικά τη ζωή. Συχνά, αυτό ενοχλεί, καθώς δεν αγαπάμε να μπαίνουμε σε όρια.
    Για όσους δουλεύουν σωστά στη πορεία της καθημερινότητας, ο Κρόνος φέρνει την ανταμοιβή τους.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Εχω συνολικα αν δεν με απατα η μνημη μου περιπου 6-7 πλανητες στον πλανητη Κρονο αυτο που εχω να πω εχοντας στενη σχεση με τον λεγαμενο ειναι οτι στην αρχη με εκανε να δω τον Χριστο φανταρο!!!(σορρυ με το συμπαθειο!)αλλα επειτα καταλαβα τα μηνυματα που ηθελε να μου δωσει.Το προβλημα με τον Κρονο εγκειται στο οτι συνεχεια επαναλαμβανονται καταστασεισ και γεγονοτα μεχρι να παρουμε το μαθημα μας.Πραγματικα κανεις δεν εχει να φοβαται τιποτα "ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι.''
    Υ.Σ δεν καταλαβαινω τον λογο που εστιαζουμε στα αρνητικα.ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ να κατανοησουμε τον εαυτο μας,τα λαθη μας . . .Τι αλλο μπορει να ζητησει κανεις!!??

Όνομα:
    Μαργαρίτα

***Εννουσα 6-7 πλανητες στο ζωδιο του Αιγοκαιρου

Ειλικρινά, και με κάθε επίγνωση του τι λέω, δεν μου έχει συμβεί τίποτα καλύτερο στη ζωή μου από την είσοδο του λεγάμενου απο τους διδύμους. Με την αξιοθαύμαστη ανωριμότητά μου τα έκανα όσο πιο θάλασσα μπορούσε να τα κάνει άνθρωπος ποτέ, έδιωξα όλους τους ανθρώπους που με αγαπούσαν, απάτησα, κορόιδεψα, παραιτήθηκα απο την τέλεια θέση για να σπουδάσω αρτσι μπουρτσι και λουλά.....και τελικά μετά από όλα αυτά έμεινα παντελώς μόνή μου. Αλλά μετά είναι το ωραίό...ΝΑΙ!!! βρήκα τη δύναμη και τα διόρθωσα όλα, ζήτησα συγνώμη, κάποιοι την δέχθηκαν κάποιοι όχι, και τελικά το μάθημά μου ήταν να εκτιμώ ότι έχω και να μην θέτω σε κίνδυνο τίποτα που δεν θέλω να χάσω. Ήταν πραγματικά ότι καλύτερο μου έχει συμβεί ποτέ στη ζωή μου. Με ωρίμασε απίστευτα και καλά να πάθω αφού ήμουν τόσο ανώριμη πριν.

6. Re: Κρόνος

Quote Originally Posted by MELINE View Post
    Ειλικρινά, και με κάθε επίγνωση του τι λέω, δεν μου έχει συμβεί τίποτα καλύτερο στη ζωή μου από την είσοδο του λεγάμενου απο τους διδύμους. Με την αξιοθαύμαστη ανωριμότητά μου τα έκανα όσο πιο θάλασσα μπορούσε να τα κάνει άνθρωπος ποτέ, έδιωξα όλους τους ανθρώπους που με αγαπούσαν, απάτησα, κορόιδεψα, παραιτήθηκα απο την τέλεια θέση για να σπουδάσω αρτσι μπουρτσι και λουλά.....και τελικά μετά από όλα αυτά έμεινα παντελώς μόνή μου. Αλλά μετά είναι το ωραίό...ΝΑΙ!!! βρήκα τη δύναμη και τα διόρθωσα όλα, ζήτησα συγνώμη, κάποιοι την δέχθηκαν κάποιοι όχι, και τελικά το μάθημά μου ήταν να εκτιμώ ότι έχω και να μην θέτω σε κίνδυνο τίποτα που δεν θέλω να χάσω. Ήταν πραγματικά ότι καλύτερο μου έχει συμβεί ποτέ στη ζωή μου. Με ωρίμασε απίστευτα και καλά να πάθω αφού ήμουν τόσο ανώριμη πριν.
    Meline! Μπράβω για την ειλικρίνεια σου!
    Είμαι Παρθένος (τον Σεπτέμβρη ο Κρόνος μπαίνει στο Παρθένο) Χαίρομαι που ο πλανήτης αυτός βάζει τα πράγματα στην Θέση τους
    Marilena

Όνομα:
    Μαρια

Φιλη Rilena
    ο Κρονος απο μονος του οταν κανει συνοδο με τον Ηλιο σου που απο οτι καταλαβα ειναι στην Παρθενο μπορει να σημαινει παρα πολλα πραγματα.Επειδη εισαι Παρθενος θα φερει καποιου τυπου περιορισμο στην ζωη σου που μπορει να τον επιβαλλεις εσυ στον εαυτο σου η μια κατασταση στο περιβαλλον σου.Εξαρταται απο τον ωροσκοπο σου για να δουμε σε ποιον οικο ειναι ο ηλιος σου αρα τι ακριβως θα περιορισει, και απο τις γωνιες που κανει ο Ηλιος σου με αλλους πλανητες στο προσωπικο σου ωροσκοπιο.Επισης και η ηλικια παιζει ρολο για να αντιληφθεις ακριβως τι θα φερει.Παντως συμφωνω οτι την ωρα που εχεις Κρονο συνοδο δεν ειναι ευκολο αλλα μετα την διέλευση οι αλλαγες ειναι για καλο!Αυτα ελπιζω να σε φωτισα λιγο...

8. Re: Κρόνος

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Φιλη Rilena
    ο Κρονος απο μονος του οταν κανει συνοδο με τον Ηλιο σου που απο οτι καταλαβα ειναι στην Παρθενο μπορει να σημαινει παρα πολλα πραγματα.Επειδη εισαι Παρθενος θα φερει καποιου τυπου περιορισμο στην ζωη σου που μπορει να τον επιβαλλεις εσυ στον εαυτο σου η μια κατασταση στο περιβαλλον σου.Εξαρταται απο τον ωροσκοπο σου για να δουμε σε ποιον οικο ειναι ο ηλιος σου αρα τι ακριβως θα περιορισει, και απο τις γωνιες που κανει ο Ηλιος σου με αλλους πλανητες στο προσωπικο σου ωροσκοπιο.Επισης και η ηλικια παιζει ρολο για να αντιληφθεις ακριβως τι θα φερει.Παντως συμφωνω οτι την ωρα που εχεις Κρονο συνοδο δεν ειναι ευκολο αλλα μετα την διέλευση οι αλλαγες ειναι για καλο!Αυτα ελπιζω να σε φωτισα λιγο...
    Aγαπητή Emmalene,
    Φαίνεται να κατέχεις αστρολογία. Ο Ήλιος μου είναι στον 1ο οίκο. Ο ωροσκόπος μου είναι Σκορπιός. Γεννήθηκα 10 Σεπ 75 Αθήνα, ώρα 11κ30 το πρωί.
    Σε ευχαριστώ πολύ αν μπορείς να μου πείς κατι παραπάνω από τον χάρτη μου θα ήταν τέλεια...Και πάλι ευχαριστώ
    Καλό Βράδυ
    Marilena

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Rilena View Post
    Aγαπητή Emmalene,
    Φαίνεται να κατέχεις αστρολογία. Ο Ήλιος μου είναι στον 1ο οίκο. Ο ωροσκόπος μου είναι Σκορπιός. Γεννήθηκα 10 Σεπ 75 Αθήνα, ώρα 11κ30 το πρωί.
    Σε ευχαριστώ πολύ αν μπορείς να μου πείς κατι παραπάνω από τον χάρτη μου θα ήταν τέλεια...Και πάλι ευχαριστώ
    Καλό Βράδυ
    Μήπως εννοείς 10ο οίκο; Γιατί για να έχεις ωροσκόπο στον Σκορπιό είναι δύσκολο ο Ήλιος σου να είναι στον 1ο.

Re: Συζήτηση για τον Κρόνο

Rilena μην φοβάσαι τίποτα! όλα στο χέρι μας είναι. Είσαι υποψιασμένη τώρα και όλα καλά θα πάνε. Όρμα που λένε!!!!! ο Mr.Κρόνος έχει κακώς κατηγορηθεί ως "κακεργέτης". Εσύ να είσαι ψύχραιμη και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Απλά θα σε "τιμωρήσει"αν κάνεις εσύ η ίδια λάθη. Εδώ είμαστε, και θα μας πεις τελικά τι έγινε! μακάρι να είχα αστρολογικές γνώσεις για να σου λύσω την απορία που θέτεις στην Emmalene.....Γειά σου.

Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)