- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 81
Thread: Συζήτηση για τον Κρόνο
-
17-03-2007, 01:03 PM #1
Re: Κρόνος
Καλημέρα. Που μπορώ να μάθω αναλυτικά τι σημαίνει ο Κρόνος στα 12 ζώδια? Για παράδειγμα εμένα ο Κρόνος είναι στον Καρκίνο. Τί σημαίνει αυτό?
Marilena
-
18-03-2007, 01:17 PM #2
Kρόνο στον Καρκίνο έχουν πάρα πολλοί άνθρωποι και η γνώμη μου είναι ότι αν δεν συνδέεται με άλλους προσωπικούς πλανήτες στο χάρτη, δεν λέει και πολλά πράγματα. Πάντως κατά κανόνα και πολύ γενικά, οι άνθρωποι με Κρόνο στον Καρκίνο αποφεύγουν κάποια στιγμή της ζωής τους και μετά στενές συναισθηματικές επαφές με την οικογένεια και κυρίως με την μητέρα ή αναγκάζονται να παραμείνουν στην οικογένεια περισσότερο καιρό μόνο και μόνο λόγω ευθυνών. Συνήθως δεν τους χαιδεύει η μαμά, ο μπαμπάς και γενικά η οικογένεια όπως θα συνέβαινε με ένα Δία στον Καρκίνο όπου πολύ συχνά έχουμε πριγκηπέσες και πρίγκηπες στα πούπουλα, ειδικά αν έχουν αυτόν τον Δία στον 4ο οίκο.
Για πολιτικούς εφόσον ο Καρκίνος και ο 4ος οίκος συμβολίζει και την πατρίδα, δείχνει ότι η πατρίδα τους δεν τους ''πάει'' (βλέπε Ωροσκόπια Κένεντι και Μπους). Ο ένας δολοφονήθηκε στην ίδια του την χώρα (οι Η.Π.Α έχουν Ήλιο στον Καρκίνο), ο δεύτερος συνδέθηκε με την χειρότερη τραγωδία στην μεταπολεμική Αμερική.:bigsmile:
-
18-03-2007, 05:12 PM #3
Εγω αντιθετα
Με την εισοδο του Κρονου στο ζωδιο μου (εποχη περιπου 1998 ) περασα χαλια
Ηταν απο τις χειροτερες χρονιες στην ζωη μου
-
18-03-2007, 05:21 PM #4
-
18-03-2007, 10:11 PM #5
Συμφωνώ με Αlien1.Πραγματική φρίκη ο Κρόνος, αλλά όντως νομίζω ότι μπροστά στον Ποσειδώνα είναι πολύ καλύτερος. Γνωρίζεις με τί έχεις να κάνεις τουλάχιστον...
Είμαι ninja!!!
-
18-03-2007, 10:52 PM #6
Kρόνο στον Καρκίνο έχουν πάρα πολλοί άνθρωποι και η γνώμη μου είναι ότι αν δεν συνδέεται με άλλους προσωπικούς πλανήτες στο χάρτη, δεν λέει και πολλά πράγματα. Πάντως κατά κανόνα και πολύ γενικά, οι άνθρωποι με Κρόνο στον Καρκίνο αποφεύγουν κάποια στιγμή της ζωής τους και μετά στενές συναισθηματικές επαφές με την οικογένεια και κυρίως με την μητέρα ή αναγκάζονται να παραμείνουν στην οικογένεια περισσότερο καιρό μόνο και μόνο λόγω ευθυνών. Συνήθως δεν τους χαιδεύει η μαμά, ο μπαμπάς και γενικά η οικογένεια όπως θα συνέβαινε με ένα Δία στον Καρκίνο όπου πολύ συχνά έχουμε πριγκηπέσες και πρίγκηπες στα πούπουλα, ειδικά αν έχουν αυτόν τον Δία στον 4ο οίκο.
Για πολιτικούς εφόσον ο Καρκίνος και ο 4ος οίκος συμβολίζει και την πατρίδα, δείχνει ότι η πατρίδα τους δεν τους ''πάει'' (βλέπε Ωροσκόπια Κένεντι και Μπους). Ο ένας δολοφονήθηκε στην ίδια του την χώρα (οι Η.Π.Α έχουν Ήλιο στον Καρκίνο), ο δεύτερος συνδέθηκε με την χειρότερη τραγωδία στην μεταπολεμική Αμερική.
............................
Ναι έχεις πολύ δίκαιο...Μήπως γνωρίζεις για την διέλευση του Κρόνου τον Σεπτέμβρη στο ζώδιό μου (Παρθένος)?Marilena
-
19-03-2007, 02:14 AM #7
Eίμαστε ομοιοπαθείς. Πολλοί Παρθένοι, εκ των οποίων αρκετοί παραδόξως
έκαναν κάποιες τρέλλες τα τελευταία χρόνια (2003/2005) που ο Ουρανός έκανε αντίθεση από τους Ιχθείς με τον 'Ηλιο τους :toung: θα ''γκριζάρουν'' και θα σοβαρέψουν λίγο προσεχώς. Από μόνο του αυτό όμως δεν μου λέει τίποτα γιατί την ίδια στιγμή λογικά θα'χεις και άλλες διελεύσεις. Σε γενικές γραμμές όμως μια προσωρινή ανάγκη εσωστρέφειας θα την περάσεις. Μεγαλώνει και γίνεται πιο σοβαρό και πιο υπεύθυνο το άτομο λόγω κάποιων έξτρα ευθυνών πιθανόν. Τίποτα φοβερό και ανησυχητικό. Κουράγιο συντρόφισα Παρθένε.
-
20-03-2007, 09:07 AM #8
-
22-03-2007, 03:05 AM #9
νομιζω ότι πιο δυσκολη είναι η διέλευση του κρόνου απο τον 12ο παρά από τον 1ο
-
22-03-2007, 01:41 PM #10
Ασφαλώς έχετε δίκιο. Μόνο που όταν διελαύνει από τον 12ο οίκο, μπορεί να μην καταλάβουμε τι συμβαίνει και να το συνειδητοποιήσουμε όταν φθάσει στον 1ο οίκο. Είναι όμως καλός στον 12ο για άτομα που έχουν σχέση με τις ασχολίες του 12ου (πχ ένα γιατρό νοσοκομείου, ή ένα μεταφυσικό)
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.