s
Συζήτηση για τον Κρόνο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 9 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 81
  1. Re: Κρόνος

Καλημέρα. Που μπορώ να μάθω αναλυτικά τι σημαίνει ο Κρόνος στα 12 ζώδια? Για παράδειγμα εμένα ο Κρόνος είναι στον Καρκίνο. Τί σημαίνει αυτό?
    Marilena

Re: Κρόνος

Quote Originally Posted by Rilena View Post
    Καλημέρα. Που μπορώ να μάθω αναλυτικά τι σημαίνει ο Κρόνος στα 12 ζώδια? Για παράδειγμα εμένα ο Κρόνος είναι στον Καρκίνο. Τί σημαίνει αυτό?
    Kρόνο στον Καρκίνο έχουν πάρα πολλοί άνθρωποι και η γνώμη μου είναι ότι αν δεν συνδέεται με άλλους προσωπικούς πλανήτες στο χάρτη, δεν λέει και πολλά πράγματα. Πάντως κατά κανόνα και πολύ γενικά, οι άνθρωποι με Κρόνο στον Καρκίνο αποφεύγουν κάποια στιγμή της ζωής τους και μετά στενές συναισθηματικές επαφές με την οικογένεια και κυρίως με την μητέρα ή αναγκάζονται να παραμείνουν στην οικογένεια περισσότερο καιρό μόνο και μόνο λόγω ευθυνών. Συνήθως δεν τους χαιδεύει η μαμά, ο μπαμπάς και γενικά η οικογένεια όπως θα συνέβαινε με ένα Δία στον Καρκίνο όπου πολύ συχνά έχουμε πριγκηπέσες και πρίγκηπες στα πούπουλα, ειδικά αν έχουν αυτόν τον Δία στον 4ο οίκο.
    Για πολιτικούς εφόσον ο Καρκίνος και ο 4ος οίκος συμβολίζει και την πατρίδα, δείχνει ότι η πατρίδα τους δεν τους ''πάει'' (βλέπε Ωροσκόπια Κένεντι και Μπους). Ο ένας δολοφονήθηκε στην ίδια του την χώρα (οι Η.Π.Α έχουν Ήλιο στον Καρκίνο), ο δεύτερος συνδέθηκε με την χειρότερη τραγωδία στην μεταπολεμική Αμερική.:bigsmile:

Όνομα:
    DR WHO

Εγω αντιθετα
    Με την εισοδο του Κρονου στο ζωδιο μου (εποχη περιπου 1998 ) περασα χαλια

Ηταν απο τις χειροτερες χρονιες στην ζωη μου

Quote Originally Posted by Alien1 View Post
    Εγω αντιθετα
    Με την εισοδο του Κρονου στο ζωδιο μου (εποχη περιπου 1998 ) περασα χαλια

Ηταν απο τις χειροτερες χρονιες στην ζωη μου
    Συμβαίνει κι αυτό, συνήθως φέρνει κόπο και περιορισμούς, δίκιο έχεις, μα στο τέλος κάτι σταθεροποιεί στη ζωή ο ''δάσκαλος''. Μόνο που θέλει μέθοδο αυτός ο ζόρικος πλανήτης. 'Οταν συγκρίνω με Ποσειδώνα, τον Κρόνο τον θεωρώ αρσακειάδα. Δύσκολα νερά αλλά πολύ καθαρά.

Συμφωνώ με Αlien1.Πραγματική φρίκη ο Κρόνος, αλλά όντως νομίζω ότι μπροστά στον Ποσειδώνα είναι πολύ καλύτερος. Γνωρίζεις με τί έχεις να κάνεις τουλάχιστον...
    Είμαι ninja!!!

6. Re: Κρόνος

Kρόνο στον Καρκίνο έχουν πάρα πολλοί άνθρωποι και η γνώμη μου είναι ότι αν δεν συνδέεται με άλλους προσωπικούς πλανήτες στο χάρτη, δεν λέει και πολλά πράγματα. Πάντως κατά κανόνα και πολύ γενικά, οι άνθρωποι με Κρόνο στον Καρκίνο αποφεύγουν κάποια στιγμή της ζωής τους και μετά στενές συναισθηματικές επαφές με την οικογένεια και κυρίως με την μητέρα ή αναγκάζονται να παραμείνουν στην οικογένεια περισσότερο καιρό μόνο και μόνο λόγω ευθυνών. Συνήθως δεν τους χαιδεύει η μαμά, ο μπαμπάς και γενικά η οικογένεια όπως θα συνέβαινε με ένα Δία στον Καρκίνο όπου πολύ συχνά έχουμε πριγκηπέσες και πρίγκηπες στα πούπουλα, ειδικά αν έχουν αυτόν τον Δία στον 4ο οίκο.
    Για πολιτικούς εφόσον ο Καρκίνος και ο 4ος οίκος συμβολίζει και την πατρίδα, δείχνει ότι η πατρίδα τους δεν τους ''πάει'' (βλέπε Ωροσκόπια Κένεντι και Μπους). Ο ένας δολοφονήθηκε στην ίδια του την χώρα (οι Η.Π.Α έχουν Ήλιο στον Καρκίνο), ο δεύτερος συνδέθηκε με την χειρότερη τραγωδία στην μεταπολεμική Αμερική.
    Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση.
    ............................
    Ναι έχεις πολύ δίκαιο...Μήπως γνωρίζεις για την διέλευση του Κρόνου τον Σεπτέμβρη στο ζώδιό μου (Παρθένος)?
    Marilena

Quote Originally Posted by Rilena View Post
    Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση.
    ............................
    Ναι έχεις πολύ δίκαιο...Μήπως γνωρίζεις για την διέλευση του Κρόνου τον Σεπτέμβρη στο ζώδιό μου (Παρθένος)?
    Eίμαστε ομοιοπαθείς. Πολλοί Παρθένοι, εκ των οποίων αρκετοί παραδόξως
    έκαναν κάποιες τρέλλες τα τελευταία χρόνια (2003/2005) που ο Ουρανός έκανε αντίθεση από τους Ιχθείς με τον 'Ηλιο τους :toung: θα ''γκριζάρουν'' και θα σοβαρέψουν λίγο προσεχώς. Από μόνο του αυτό όμως δεν μου λέει τίποτα γιατί την ίδια στιγμή λογικά θα'χεις και άλλες διελεύσεις. Σε γενικές γραμμές όμως μια προσωρινή ανάγκη εσωστρέφειας θα την περάσεις. Μεγαλώνει και γίνεται πιο σοβαρό και πιο υπεύθυνο το άτομο λόγω κάποιων έξτρα ευθυνών πιθανόν. Τίποτα φοβερό και ανησυχητικό. Κουράγιο συντρόφισα Παρθένε.

8. Re: Κρόνος

Quote Originally Posted by Jimy Pappalardo View Post
    Eίμαστε ομοιοπαθείς. Πολλοί Παρθένοι, εκ των οποίων αρκετοί παραδόξως
    έκαναν κάποιες τρέλλες τα τελευταία χρόνια (2003/2005) που ο Ουρανός έκανε αντίθεση από τους Ιχθείς με τον 'Ηλιο τους :toung: θα ''γκριζάρουν'' και θα σοβαρέψουν λίγο προσεχώς. Από μόνο του αυτό όμως δεν μου λέει τίποτα γιατί την ίδια στιγμή λογικά θα'χεις και άλλες διελεύσεις. Σε γενικές γραμμές όμως μια προσωρινή ανάγκη εσωστρέφειας θα την περάσεις. Μεγαλώνει και γίνεται πιο σοβαρό και πιο υπεύθυνο το άτομο λόγω κάποιων έξτρα ευθυνών πιθανόν. Τίποτα φοβερό και ανησυχητικό. Κουράγιο συντρόφισα Παρθένε.
    Και πάλι μέσα έπεσες:amazed: .! Αυτά που έκανα την περίοδο 03-05 ήταν οχι τρελλά, αλλά :nuts: θεότρελλα!!
    Είμαι πολύ αισιόδοξη όμως πως θα βάλουμε τα πράγματα σε ΤΑΞΗ!!
    Καλημέρα:bigsmile:
    Marilena

νομιζω ότι πιο δυσκολη είναι η διέλευση του κρόνου απο τον 12ο παρά από τον 1ο

Όνομα:
    Λίλιαν

Quote Originally Posted by sofiblue View Post
    νομιζω ότι πιο δυσκολη είναι η διέλευση του κρόνου απο τον 12ο παρά από τον 1ο
    Ασφαλώς έχετε δίκιο. Μόνο που όταν διελαύνει από τον 12ο οίκο, μπορεί να μην καταλάβουμε τι συμβαίνει και να το συνειδητοποιήσουμε όταν φθάσει στον 1ο οίκο. Είναι όμως καλός στον 12ο για άτομα που έχουν σχέση με τις ασχολίες του 12ου (πχ ένα γιατρό νοσοκομείου, ή ένα μεταφυσικό)

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Page 1 of 9 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)