s
Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου (συζήτηση) - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 16 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 81 to 90 of 154

Re: Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου (συζήτηση)

Quote Originally Posted by laziali View Post
    Τι ακριβώς εννοείς;:weird:
    Αν ειναι αυτο που νομιζω, μπορεί να εχεις Ποσειδωνα στον Τοξοτη
    αυτό που εννοώ είναι ότι συνέχεια πιάνω τον εαυτό μου να ονειροβατεί..να σκέφτομαι διάφορα πράγματα που είναι σημαντικά μεν αλλά εγώ τα σκέφτομαι μέσα από το πρίσμα του ονείρου...ο ποσειδώνας τι ακριβώς κάνει?!?(και μην απαντήσει κανείς καλά είναι με χαιρετάει):bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
    mpiskoto sokolatas

Όνομα:
    Κορίνα

Ποσειδωνας ο οραματιστης....έχει σχέση με την φαντασια, την παραισθηση, το όνειρο, την ψευδαισθηση
    Και ναι καλά είναι και σίγουρα σε χαιρετα :toung:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by mpiskoto View Post
    να σκέφτομαι διάφορα πράγματα που είναι σημαντικά μεν αλλά εγώ τα σκέφτομαι μέσα από το πρίσμα του ονείρου...ο ποσειδώνας τι ακριβώς κάνει?!?
    κατά την αδερφή μου ζημιά...:toung: :bigsmile:
    κατ'εμέ πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες!'Ολοι λίγο πολύ γοητεύονται απ το όνειρο,τη φαντασία και τα υψηλά ιδανικά :embarrest

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by kia View Post
    Α όχι, όχι... τουλάχιστον όσοι έχουν ωροσκόπο Ταύρο ή Ζυγό, που η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης τους, θα ξεχωρίζουν για την ομορφιά τους!!!!:toung: :toung:
    Μπορεί να ξεχωρίζουν όμως για άλλα πράγματα και κυριως εξαιτίας του γλυκού χαρακτήρα τους. Η ομορφιά μπορεί να είναι εσωτερική δηλαδή.:bigsmile: ΄
    Δε νομίζω ότι ακόμα και από τον ωροσκόπο και μόνο μπορούμε να βγαλουμε συμπεράσματα με ακρίβεια για την εξωτερική εμφάνιση.Ισως ως ένα βαθμό μπορουμε να δούμε τον σωματότυπο αλλά κι αυτό δεν είναι απολυτο.Νομίζω καλύτερα να κοιτάζουμε την θέση του κυβερνήτη του ωροσκοπίου ίσως έτσι ακόμα και λίγα συμπεράσματα που μπορούμε να βγάλουμε να είναι πιό ακριβή.

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    κατ'εμέ πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες!'Ολοι λίγο πολύ γοητεύονται απ το όνειρο,τη φαντασία και τα υψηλά ιδανικά :embarrest
    Συμφωνώ με την αδελφή σου για τον Ποσειδώνα!
    Ωραία τα όνειρα αλλά ...όταν μοιραία προσγειωθείς; :worried:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by laziali View Post
    Ποσειδωνας ο οραματιστης....έχει σχέση με την φαντασια, την παραισθηση, το όνειρο, την ψευδαισθηση
    Και ναι καλά είναι και σίγουρα σε χαιρετα :toung:
    οκ κατάλαβα τι κάνει ο Ποσειδώνας...

χμμ..ναι ώρες ώρες μια φαντασία μου βγαίνει μαζί με κάτι από υψηλό ιδανικό..σίγουρα τα πάντα έχουν 2 πλευρές..Από την μία μπορεί να είναι ζημιά από την άλλη κάτι ενδιαφέρον...

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Συμφωνώ με την αδελφή σου για τον Ποσειδώνα!
    Ωραία τα όνειρα αλλά ...όταν μοιραία προσγειωθείς; :worried:
    Λόγω Ταύρου ως κύριο ζώδιο είμαι μονίμως προσγειωμένη..το όνειρο και η φαντασία είναι ώρες ώρες ευτυχώς...:bigsmile: :bigsmile:
    mpiskoto sokolatas

Όνομα:
    Μαρία

Γιατί βρε roadrunner μου...φανταστείτε πόσο διαφορετικός μπορεί να ήταν ο κόσμος μας αν όλοι κρύβανε έναν καλά ελεγχόμενο ποσειδώνα γεμάτο έμπνευση...
    (ΟΚ,το 'χασα,το ξέρω:toung: fftopic: )
    Για τον ωροσκόπο πάντως επιμένω στις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο εκφράζει τον χαρακτήρα του ατόμου.

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Φωτεινή

Γιατί βρε roadrunner μου...φανταστείτε πόσο διαφορετικός μπορεί να ήταν ο κόσμος μας αν όλοι κρύβανε έναν καλά ελεγχόμενο ποσειδώνα γεμάτο έμπνευση...
    (ΟΚ,το 'χασα,το ξέρω:toung: fftopic: )
    Για τον ωροσκόπο πάντως επιμένω στις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο εκφράζει τον χαρακτήρα του ατόμου.
    Καλή μου Λευκή ,με Ποσειδώνα στον 7ο και μαλιστα αναδρομο φαντάζομαι( τις 20 ωρες της μέρας )!
    Αλλά το θέμα με τον συγκεκριμένο πλανήτη είναι οτι ΔΕΝ ειναι ελεγχόμενος, όπως και η έμπνευση:unsure: (μαζι το χασαμε, ντροπή μου , μου δίνω κοκκινη κάρτα:embarrest )

Ποιά είναι η άποψη σου για τον ωροσκόπο όμως;:idea: Πιστευεις ότι τελικά εκφράζει την εξωτερική εμφανιση , τον χαρακτήρα, ή...;:bigsmile:
    επικοινωνία:

Όνομα:
    Μαρία

Αν δέχεται καλές όψεις και συνοδεύεται κι από έναν καλό κρόνο μια χαρά ελεγχόμενος είναι σε όποιον οίκο κ αν είναι τοποθετημένος... το πρόβλημα βρίσκεται στις άσχημες όψεις,όπου τα υψηλά ιδανικά παραμένουν αλλά ο δρόμος πραγματοποίησής τους είναι πολύ νεφελώδης.Ζωντανό παράδειγμα η γράφουσα:embarrest

Στο θέμα μας τώρα!:bigsmile: Γενικά είναι της άποψης πως ο ωροσκόπος είναι σίγουρα ο σωματότυπος και γενικότερα το "φαίνεσθαι".Πχ ένας άνθρωπος με ωροσκόπο αιγόκερω θα έχει οστεώδη φυσική κατασκευή(σαν έκφραση δε είναι πολύ σωστή αλλά νομίζω κατάλαβες τι εννοώ),χωρίς αυτό να αποκλείει το γεγονός ότι μπορεί πχ να έχει ένα τετράγωνο αφροδίτης -δία που να τον ωθεί σε καταχρήσεις με αποτέλεσμα να παίρνει κιλάκια Ξέρω κοπέλα που έχει ωροσκόπο αιγόκερω και τα έχει τα κιλάκια της στα πόδια αλλά τα χέρια της είναι ...ξερακιανά.Έχω την αίσθηση πως αν είχε ωροσκόπο καρκίνο θα είχε παντού τα κιλάκια της :nuts:Από χαρακτήρα όμως,ουδεμία σχέση με αιγόκερω!
    Ισχύει όμως και η κίνηση ,πχ ένας άνθρωπος με ωροσκόπο δίδυμο μπορεί να μην είναι απαραίτητα αδύνατος αλλά σίγουρα έχει μια νευρικότητα στην κίνηση,ένα αδιάκοπο σβιν σντινγκ σντογκ από δω κι απο κεί που σε κουράζει και σε εκνευρίζει:blink:Η πρώτη σκέψη μπορεί να είναι ααα αυτός είναι δίδυμος,αλλά αυτό να εκφράζεται μόνο εξωτερικά και κατά τά άλλα να μην έχει καμία σχέση με δίδυμο στον τρόπο σκέψης του.
    Αυτά για δύο ωροσκόπους που γενικά θεωρώ αρκετά χαρακτηριστικούς.
    Σε μπέρδεψα,ε?:embarrest

Όνομα:
    Φωτεινή

Αν δέχεται καλές όψεις και συνοδεύεται κι από έναν καλό κρόνο μια χαρά ελεγχόμενος είναι σε όποιον οίκο κ αν είναι τοποθετημένος... το πρόβλημα βρίσκεται στις άσχημες όψεις,όπου τα υψηλά ιδανικά παραμένουν αλλά ο δρόμος πραγματοποίησής τους είναι πολύ νεφελώδης.Ζωντανό παράδειγμα η γράφουσα:embarrest

Στο θέμα μας τώρα!:bigsmile: Γενικά είναι της άποψης πως ο ωροσκόπος είναι σίγουρα ο σωματότυπος και γενικότερα το "φαίνεσθαι".Πχ ένας άνθρωπος με ωροσκόπο αιγόκερω θα έχει οστεώδη φυσική κατασκευή(σαν έκφραση δε είναι πολύ σωστή αλλά νομίζω κατάλαβες τι εννοώ),χωρίς αυτό να αποκλείει το γεγονός ότι μπορεί πχ να έχει ένα τετράγωνο αφροδίτης -δία που να τον ωθεί σε καταχρήσεις με αποτέλεσμα να παίρνει κιλάκια Ξέρω κοπέλα που έχει ωροσκόπο αιγόκερω και τα έχει τα κιλάκια της στα πόδια αλλά τα χέρια της είναι ...ξερακιανά.Έχω την αίσθηση πως αν είχε ωροσκόπο καρκίνο θα είχε παντού τα κιλάκια της :nuts:Από χαρακτήρα όμως,ουδεμία σχέση με αιγόκερω!
    Ισχύει όμως και η κίνηση ,πχ ένας άνθρωπος με ωροσκόπο δίδυμο μπορεί να μην είναι απαραίτητα αδύνατος αλλά σίγουρα έχει μια νευρικότητα στην κίνηση,ένα αδιάκοπο σβιν σντινγκ σντογκ από δω κι απο κεί που σε κουράζει και σε εκνευρίζει:blink:Η πρώτη σκέψη μπορεί να είναι ααα αυτός είναι δίδυμος,αλλά αυτό να εκφράζεται μόνο εξωτερικά και κατά τά άλλα να μην έχει καμία σχέση με δίδυμο στον τρόπο σκέψης του.
    Αυτά για δύο ωροσκόπους που γενικά θεωρώ αρκετά χαρακτηριστικούς.
    Σε μπέρδεψα,ε?:embarrest
    Όχι δε με μπέρδεψες καθόλου.:bigsmile:

Η οπτική σου με βρίσκει σύμφωνη !

:idea: Θεωρώ επίσης όμως-κρίνοντας από τον χάρτη μου αλλά και από λίγους ακόμη που έχω δεί για εξάσκηση-παίζει σημαντικό ρόλο όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στην προσωπικότητα, η θέση του κυβερνήτη του ωροσκόπου (ζώδιο) και οι όψεις που σχηματίζει.
    Παραδειγμα:embarrest .Ωροσκόπος ταύρος , με τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη στο Λιοντάρι στον 4ο οικο.Μικρή σχέση έχω με τον Ταυρο εξωτερικά(μαλλον κληρονόμησα την τεμπελιά και το πείσμα μόνο:toung: ).
    Επίσης νομίζω η υπαρξη πλανητων στον ωροσκόπο η στον 1ο οικο αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό τα στοιχεία του ωροσκόπου.

Αποφευγω λοιπόν κι εγώ να καταλήγω σε κρίσεις βάσει ωροσκόπου και μόνο, ακόμα κι όταν πρόκειται για κατι "ανώδυνο" και υποκειμενικό οπως η εξωτερική εμφανιση:bigsmile:

Υγ.Το νεφελώδης είναι πολύ επιεικής χαρακτηρισμός Τετράγωνο με τον ¶ρη που με καταλήγει ΈΤΣΙ
    επικοινωνία:

Όνομα:
    Μαρία

συμφωνούμε!άλλωστε όλα είναι αλληλένδετα και κάθε άνθρωπος είναι εντελώς ξεχωριστός :bigsmile:

Page 9 of 16 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)