- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 34
-
29-01-2007, 04:26 PM #21
Re: Συζήτηση περί τύχης και θετικής σκέψης
Εν μέρει συμφωνώ.Διαθέτουμε λογική και ξέρουμε και μέχρι που μπορούμε να ρισκάρουμε.
θα διαφωνήσω στο δευτερο κομματι όμως.Θεωρώ πως συνηθως αυτοι που ρισκάρουν ειναι αυτοί που έχουν τα πολλά.Γι'αυτό και έχουν και πολλά άλλωστε.Αντίθετα οι ικανοποιημένοι από τα λίγα δεν ρισκάρουν,φοβουμενοι οτι δεν θα τους μείνει τίποτα και
γι'αυτό αρκούνται στα λίγα.επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
29-01-2007, 04:38 PM #22
Αγαπητή roadrunner... Ποιά είναι πολλά και ποιά λίγα;
Πρόσεξέ με... Μιλάμε για ρίσκο οικονομικό εδώ, μιας και αυτό αναφέρεις.
Όταν δεν έχεις τίποτε, είναι εύκολο να ρισκάρεις. Τι θα σου πάρουν; Τίποτε.
Πάμε τώρα, σ' αυτούς που έχουν.
Κανένας πολύ πλούσιος, δεν τοποθετεί πάνω από το 2 με 3% τις περιουσίας του σε μία επένδυση. Φυσικά το 3% των $100.000.000, είναι μυθικό ποσό για μας, που μπορεί να αποφέρει πάρα πολλά κέρδη. Το ρίσκο, είναι μηδαμινό όμως γι' τον επενδυτή.
Επίσης, εγώ δεν είπα τι κάνουν οι άνθρωποι, αλλά τι θα έπρεπε να κάνουν.
Το να χάσεις το σπίτι σου είναι λίγο; Σκέψου με ποσοστά, όχι ποσοτικά.
-
29-01-2007, 04:44 PM #23
Alie, ρισκάρει κανείς έχοντας κατά το δυνατόν υπολογίσει τις πιθανότητες, αλλά πολλές φορές οι υπολογισμοί μας δεν είναι ακριβείς, δεδομένου ότι δεν έχουμε Θεϊκή ενόραση και δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε όλα. Το ρίσκο εκ του αποτελέσματος θα μας δείξει πόσες πραγματικά πιθανότητες είχαμε.
Κατά τ' άλλα θα μου επιτρέψεις να προτιμώ το ρίσκο από το βόλεμα μιά και είναι θέμα χαρακτήρα και καθαρά προσωπικών πεποιθήσεων, άρα και στάσης ζωής.
Το τελευταίο το αφήνω ασχολίαστο μια και φαίνεται ότι είναι η προσωπική σου στάση απέναντι στις προκλίσεις της ζωής και δεν μου πέφτει λόγος.:bigsmile:Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.
-
29-01-2007, 06:37 PM #24
Αρχικά Δημοσιευμένο απο Alie
Η τύχη, δεν βοηθάει τους τολμηρούς, αλλά αυτούς που ρισκάρουν με τις καλύτερες πιθανότητες.
Oλοσωστα το εθεσες alιe
Mε εκφραζεις αρκετα ως προς την αποψη σου
Πιστευω στη σωστη στρατηγικη και οχι στο απολυτο ρισκο και την επιλογη του τυχαιου
-
30-01-2007, 01:32 PM #25
Δεν θα περιορισω την εννοια της τυχης μονο στην υλιστικη της εκδοχη, ουτε σε οτι εχει να κανει με τις δικη μας παρεμβαση σε σχεση με τις πιθανοτητες.
Η τυχη ή η ατυχια οριζονται απο παραγοντες ανεξαρτητους της δικης μας πρακτικης, δυνατοτητας επεμβασης.
Στο μονο που μετεχουμε σε σχεση με αυτες ειναι ο χαρακτηρισμος των γεγονοτων που θεωρουμε ο καθενας ως ατυχα ή τυχερα!
Οι μιζεροι ανθρωποι αναγαγουν τα παντα σε ατυχια. Αυτο δεν σημαινει οτι ελκουν περισσοτερο την ατυχια απο τους αισιοδοξους. Σημαινει απλως οτι εν μερει, ειναι θεμα οπτικης, κατα το: "το ποτηρι το βλεπεις ή μισοαδειο ή μισογεματο" .
Ατυχια ειναι να στεκεσαι στην σταση του λεωφορειου και να σε σκοτωνει ενα κωλ***, που την εχει δει ραλλιστας, αναμεσα σε χιλιαδες αλλους οδηγους! Τυχη ειναι, να μην ανοιγει το αλεξιπτωτο σου, και να προσγειωνεσαι σε ενα στρωμα παγου, χωρις να σπασεις ουτε ενα κοκκαλο..... Ατυχια δεν ειναι να σπασει το νυχι σου ή να βγαλεις ενα σπυρακι, οταν το βραδυ εχεις να πας σε παρτυ! Ουτε να χασεις το λεωφορειο για την δουλεια! Θα περασει το επομενο....
Αυτος δε, ο κατακλυσμος απο θεωριες γυρω απο την θετικη σκεψη, μου δημιουργει μεγαλη αντιδραση. :nuts: :nuts:
Διοτι, μας φορτωνει με ενα επιπλεον βαρος: Ειμαι υπευθυνη/ος για την τυχη μου, πρεπει να ειμαι καπως για να ειμαι τυχερη/ος, αρα, αν δεν ακολουθω ή δεν εφαρμοζω "σωστα" το μονοπατι της θετικης σκεψης, καλα να παθω!!!!
Ελεος!!!:nuts: :nuts:
Συγγνωμη που δεν ειμαστε θεοι!!!
Στην επομενη ενσαρκωση μου θα ζητησω να ειμαι θεα -αν και παλι θα εχω πιθανοτητες να μην ειμαι τελεια!- μηπως και η θεϊκη μου αυρα με καταστησει θησαυροφυλακα της τυχης!!...... :toung: :toung: :toung:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
30-01-2007, 01:44 PM #26
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
30-01-2007, 01:54 PM #27
-
31-01-2007, 01:13 PM #28
Απο τα δικα μου συμπερασματα παντως
Μιζεροι = κακοτυχοι γκρινιαρηδες
Υπεραισιοδοξοι = φαντασμενα ψωνια (η χαρουμενα καραγκιοζακια οπως λεει και ενας γνωστος μου)
και οι μεν αλλα οι δεν εχουν τα κακα τους
Η ταση της εποχης οπου βαζουνε μερικοι παντα την αισιοδοξια ως το απολυτο καλο ειναι λαθος.
Καπου στη μεση πρεπει να ειναι το σωστο
-
31-01-2007, 01:30 PM #29
Μου εχει συμβει ουκ ολιγες φορες, να περναω μιζερη φαση και να μου συμβαινουν πραγματα, που μονο ως τυχερα μπορει να τα χαρακτηρισει κανεις! :nuts: Και το αντιθετο! Γι αυτο και μαζευομαι μπροστα στις γενικευσεις....
Ως προς τον χαρακτηρισμο του Alien 1 για τους μιζερους=γκρινιαρηδες και κακοτυχοι, συμφωνω, αλλα θα το εθετα σε διαφορετικη βαση: Επειδη ειναι γκρινιαρηδες, κανουν την τριχα, τριχια ωστε καταληγουν να νιωθουν και να φαινονται κακοτυχοι!
Στην προκειμενη κι εγω γενικευω, αλλα συγχωρηστε μου το παραστρατημα! :bigsmile: :bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
31-01-2007, 04:09 PM #30
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.