s
Ερωτικά Τρίγωνα - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 16 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 81 to 90 of 159

Re: Ερωτικά Τρίγωνα

Συμφωνω σε ολα!!!
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

θα μου επιτρέπατε να ανακεφαλαιώσω ο,τι καταλαβα

1- το ουσιωδες είναι το του Μητσάκου: έχοντας ενας άντρας 2-3 θα πρέπει και να μπορεί και να τις φροντίζει και να τις συντηρεί ισότιμα.¶ν τα καταφέρει όλα είναι λυμένα. Μόνο που κανείς δεν έχει βρεί ακόμη το πως.

2- είναι και κανόνας: κανείς δεν φεύγει απο κεί που περνά καλα.'Οσες σειρήνες και ¨σειρήνοι" καινα του τύχουν.Αυτό λέει και η στατιστική και επαγγελματική μου εμπειρία απο τα διαζύγια.

3- επειδή μερικοί/ές είναι λάβροι κατά των τριγώνων να υπενθυμίσουμε οτι δεν ειναι αυτοσκοπός κανενός. Προκύπτουν και μαλιστα σε στιγμές ιδιαίτερης αδυναμίας με το δίλημμα πάντα περί του τί προέχει: η ασφαλεια της ηδη υπάρχουσας σχέσης ,εστω ρουτίνας ή η γοητεία και η αναζωογόνηση του νέου; κι όσοι κατακρινουν η ποτε δεν θα περιέπιπταν σε τετοια διαδικασία, έχουμε και 3ο κανόνα:Όποιος ισχυρίζεται αναφερόμενος στο μέλλον ΠΟΤΕ η ΠΑΝΤΑ εκτίθεται. σχεδόν πάντα...
    χρόνια πολλα σε όλους.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by bertsgr View Post
    θα μου επιτρέπατε να ανακεφαλαιώσω ο,τι καταλαβα

1- το ουσιωδες είναι το του Μητσάκου: έχοντας ενας άντρας 2-3 θα πρέπει και να μπορεί και να τις φροντίζει και να τις συντηρεί ισότιμα.¶ν τα καταφέρει όλα είναι λυμένα. Μόνο που κανείς δεν έχει βρεί ακόμη το πως.

2- είναι και κανόνας: κανείς δεν φεύγει απο κεί που περνά καλα.'Οσες σειρήνες και ¨σειρήνοι" καινα του τύχουν.Αυτό λέει και η στατιστική και επαγγελματική μου εμπειρία απο τα διαζύγια.

3- επειδή μερικοί/ές είναι λάβροι κατά των τριγώνων να υπενθυμίσουμε οτι δεν ειναι αυτοσκοπός κανενός. Προκύπτουν και μαλιστα σε στιγμές ιδιαίτερης αδυναμίας με το δίλημμα πάντα περί του τί προέχει: η ασφαλεια της ηδη υπάρχουσας σχέσης ,εστω ρουτίνας ή η γοητεία και η αναζωογόνηση του νέου; κι όσοι κατακρινουν η ποτε δεν θα περιέπιπταν σε τετοια διαδικασία, έχουμε και 3ο κανόνα:Όποιος ισχυρίζεται αναφερόμενος στο μέλλον ΠΟΤΕ η ΠΑΝΤΑ εκτίθεται. σχεδόν πάντα...
    χρόνια πολλα σε όλους.
    1)Ξεχάσατε να αναφέρετε την πολύ σημαντική παράμετρο της συναίνεσης των 2-3 κυριών στη μοιρασιά.:bigsmile: Αν υφίσταται αυτή η συναίνεση,τότε ναι,όλα είναι λυμένα.
    2)¶λλο να προβεί κανείς στην χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία ενός διαζυγίου κι άλλο στην διάλυση μιας σχέσης.Όσο για τις σειρήνες,κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό βαθμό αντίστασης σ αυτές είτε περνάει είτε δεν περνάει καλά,ανάλογα με την ηθική του.
    3)Δεν θα διαφωνήσω ότι συχνά απλώς προκύπτουν.Ωστόσο μην είστε τόσο βέβαιος πως ποτέ δεν αποτελούν αυτοσκοπό...

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    1)Ξεχάσατε να αναφέρετε την πολύ σημαντική παράμετρο της συναίνεσης των 2-3 κυριών στη μοιρασιά.:bigsmile: Αν υφίσταται αυτή η συναίνεση,τότε ναι,όλα είναι λυμένα.
    2)¶λλο να προβεί κανείς στην χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία ενός διαζυγίου κι άλλο στην διάλυση μιας σχέσης.Όσο για τις σειρήνες,κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό βαθμό αντίστασης σ αυτές είτε περνάει είτε δεν περνάει καλά,ανάλογα με την ηθική του.
    3)Δεν θα διαφωνήσω ότι συχνά απλώς προκύπτουν.Ωστόσο μην είστε τόσο βέβαιος πως ποτέ δεν αποτελούν αυτοσκοπό...
    1- οπου συμβαινει συνηθως προκειται για εκουσιο εξαναγκασμό της όποιας η οποιου- απ τα ολοτελα (να μην τον/την έχω) καλύτερα κι έτσι.υπάρχει και το "ευχαριστώ δεν θα πάρω" . απο όσους εμπλεκονται κανεις δεν το κανει , όσο εύκολα το λέει.

2- είναι σημαντικό σε αυτα τα θέματα κατα την γνώμη μου να μην προσφεύγουμε στην ηθική. μόνο και μόνο γιατί δεν έχουμε σύμφωνία τι ειναι ηθικό και τι όχι , όσον αφορά τον έρωτα ή το συναίσθημα.Διαφορετικά θα είχαμε και θεσμοθετημένες ποινες. Τουτέστιν θα απαγορεύονταν.

3- αν υπάρχει αυτοσκοπός με την έννοια για χούι ή αυτοεπιβεβαίωση καποιος/κάποια επιθυμεί πολλούς ερωτικούς συντροφους ταυτόχρονα και του βγαίνει, τότε βρίσκει και τα κανει και καμάρι του.

Όνομα:
    DR WHO

Δεν ξέρω βρε συνφορουμίτες.Μέχρι πρότινος ήμουν υπέρ της ελευθερίας του λόγου αλλά μ όλα αυτά που ακούω και διαβάζω,έχω αρχίσει να πιστεύω πως αν ήταν στο χέρι μου θα απαγόρευα :weird: την κυκλοφορία περιοδικών τύπου Cosmopolitan και "λογοτεχνικών"βιβλίων κλάσεως Μάγισσες της Σμύρνης.
    Σε αυτο και εγω συμφωνο

Αν και δεν φταινε αποκλειστικα τα συγκεκριμενα περιοδικα η βιβλια αμα ο αλλος\αλλη εχει το μυαλο του\της στα σκελια...(censored)

Την δουλεια τους κανουν για να βγαλουν λεφτα.

Οσο καποιοι νομοι ηθικοι παραμενουν ελαστικοι ετσι θα ειναι δυστυχως παντα τα πραγματα...

επίσης λησμόνησα μια παρατήρηση. είτε γαμος είτε σχεση δεν βλεπω την διαφορα στο κανεις δεν φευγει απο κει που περνά καλα.και είτε διαζύγιο είτε διάλυση σχέσης . ο χωρισμός ειναι πάντα ενας μικρος θάνατος, ειδικα για αυτόν που είναι το αδύναμο μέρος της σχέσης , όπως διατείνονται μελοδραματικά μερικοι ψυχολόγοι. ισως αναλυοντας την αίσθηση της απώλειας σε κάθε περίπτωση. η διαφορά είναι οτι το διαζύγιο .. κοστίζει και σε χρήμα και σε βολή.λεμε τωρα για να χαμογελαμε.

7. Re: Ερωτικά Τρίγωνα

Παρανόησις.Απλά το κράτος οφείλει να προστατεύει τους πολίτες του.Όπως αντιμετωπίζει τους ανήλικους ως ανθρώπους οι οποίοι πρέπει να προστατεύονται με ειδική νομοθεσία,λόγω της "αντικειμενικής"τους τάσης να μην μπορούν να διακρίνουν κάποιες καταστάσεις τόσο καλά όσο ένας ενήλικας,έτσι νομίζω πως πρέπει να προστατεύσει και τους ανθρώπους με εμφανώς προβληματική κατανόηση της πραγματικότητας και των άγραφων νόμων που διέπουν τις ανθρώπινες σχέσεις.Καλώς ή κακώς,δεν είναι όλοι σε θέση να διατηρήσουν "χαρακτήρα"μετά τις χυδαιότητες που διαβάζουν και τους παρουσιάζονται ως φυσιολογικές,αναγκαίες και δικαίωμά τους.Ίσως να ήταν καλό να εξαπλωνόταν αυτή η τακτική και στις εκπομπές των διαφόρων "μελλοντολόγων" που εκτός απ το ότι κοροϊδεύουν τον κοσμάκη,μας χαλάνε και την πιάτσα:toung:
    Δεν ξέρω αν είναι "ελιτισμός" ή "υπεροψία", αλλά εγώ καταλήγω στο συμπέρασμα ότι "δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίδια, αλλά όλα έχουν την δική τους αξία και ρόλο, είναι ίσα και έχουν τα ίδια δικαιώματα". Από αυτό όμως έως την απόλυτη ισοπεδοποίηση η απόσταση είναι μεγάλη. Στρεβλή είναι, για μένα πάντα, και η θεώρηση ότι "αφού εγώ είμαι καλύτερος, εσύ που δεν είσαι πρέπει να υποτάσσεσαι σε εμένα"

Όλοι μας έχουμε κάποια στιγμή διαπιστώσει ότι σε κάποιους τομείς είμαστε μακράν καλύτεροι από πολλούς άλλους. Είτε αυτό αφορά ευστροφία, είτε ευφιία, είτε ικανότητα και δεξιότητες ειδικότερα. Αν τα μάτια μας όμως είναι ανοικτά, σίγουρα θα έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχουν κάποιοι άλλοι οι οποίοι είναι κάμποσα σκαλιά πιο πάνω από εμάς.

Αν βλέπουμε όσους υστερούν σε σχέση με τις δικές μας νοητικές ικανότητες ή πρακτικές δεξιότητες σαν "τον μικρό μας αδελφό" που χρειάζεται προστασία και εκπαίδευση και πρέπει να του δείχνουμε την αγάπη μας, τότε νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο
    Σε αντίθετη περίπτωση, όταν δηλαδή σε κάθε έναν που θεωρούμε "κατώτερο" βλέπουμε ένα υποψήφιο θύμα προς εκμετάλλευση, τότε θεωρώ ότι έχουμε εκτροχιαστεί από τον καλό δρόμο, τον δρόμο που θα μας οδηγεί σε όλο και υψηλότερα επίπεδα.

Επειδή όμως βασική προϋπόθεση είναι να θέλει και ο "κατώτερος" να εξελιχθεί, στον βαθμό βέβαια που ο ίδιος θέλει, το κύριο βάρος πέφτει στους δικούς του ώμους. Υποχρέωση δική μου θεωρώ να συμβάλλω ώστε να έχει τις ίδιες δυνατότητες και να αξιοποιεί όσα από το περιβάλλον είναι προς αξιοποίηση. Αν αυτός –και παρ' όλες τις δικές μου παραινέσεις και υποδείξεις– κάνει άλλες επιλογές από αυτές που τον συμφέρουν δεν νομίζω ότι θα πρέπει να θεωρηθεί σαν κάτι παράδοξο.

Παλαιότερα είχα την εντύπωση ότι για να "βοηθήσω" θα πρέπει να κατέβω και να ανασύρω. Τώρα είμαι βέβαιος ότι για να "βοηθήσω" πρέπει να είμαι καλύτερος από αυτόν που νομίζω ότι θέλει βοήθεια.

Δεν βρίσκω τίποτα κακό στο να θεωρώ ότι είμαι ισχυρότερος/ανώτερος από πολλούς άλλους. Το ζήτημα είναι πώς διαχειρίζομαι την κατάσταση και πώς ασκώ την όποια εξουσία έχω και προς ποια κατεύθυνση.
    Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...

Όνομα:
    DR WHO

Quote Originally Posted by Δ. Μ. View Post
    Αν βλέπουμε όσους υστερούν σε σχέση με τις δικές μας νοητικές ικανότητες ή πρακτικές δεξιότητες σαν "τον μικρό μας αδελφό" που χρειάζεται προστασία και εκπαίδευση και πρέπει να του δείχνουμε την αγάπη μας, τότε νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο
    Αληθεια υπαρχει κανενας που το κανει αυτο στις μερες μας ???

Σπανια καποιος τριτος εκει εξω που θεωρει τον εαυτο του ανωτερο λογο της υψηλοβαθμης θεσουλας του στην δουλεια του να σε βλεπει ως αδερφο.

Ειναι λαθος για μενα να πιστευεις οτι εισαι πραγματικα ανωτερος απο καποιον επειδη εχεις στο τσεπακι σου την μεγαλη θεσουλα του "διευθυντη σε πολυεθνικη" ενω τον υπαλληλακο να τον θεωρεις κατωτερο ως ανθρωπο λογο της θεσης του.

Πολλες φορες τυχαινει ο απλος υπαλληλακος και πιο εξυπνος να ειναι, και πιο καλος χαρακτηρας και περισσοτερο δεξιοτεχνης να ειναι και απο τον "διευθυντη της πολυεθνικης" που θεωρει με σιγουρια τον εαυτουλη του ως το κεντρο του κοσμου και καθεται με περισσια υπεροψια στην ακριβη δερματινη καρεκλιτσα του.

Δυστυχως ομως πολλες φορες τοσο η τυχη οσο και η ζωη δεν ειναι δικαιη

Σε αντίθετη περίπτωση, όταν δηλαδή σε κάθε έναν που θεωρούμε "κατώτερο" βλέπουμε ένα υποψήφιο θύμα προς εκμετάλλευση, τότε θεωρώ ότι έχουμε εκτροχιαστεί από τον καλό δρόμο, τον δρόμο που θα μας οδηγεί σε όλο και υψηλότερα επίπεδα.
    Καλα αυτο το κανουν ηδη οι περισσοτεροι εξω στη κοινωνια...

Για αυτο χρειαζομαστε και μια ριζικη αλλαγη για να "καθαρισει" λιγακι ο τοπος (δεν εννοω κομμουνιστικου τυπου επαναστασης)

Δυστυχως μονο μεσα απο τα χειροτερα καταλαβαινει ο ανθρωπος οτι ειναι ενα τιποτα και οτι στην πραγματικοτητα δεν διαφερει και τοσο απο τους αλλους

Γιατι με γελακια, πανηγυρακια, ωραια λογακια και με τον σταυρο στο χερι δεν γινεται τιποτα...

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Alien1 View Post
    ...Γιατι με γελακια, πανηγυρακια, ωραια λογακια και με τον σταυρο στο χερι δεν γινεται τιποτα...
    Ελπίζω να μην θεωρείς vlakeς αυτούς που χαίρονται, γελάνε και λειτουργούν με το σταυρό στο χέρι, τους do the right thing, γιατί αυτοί είναι τελικά που δείχνουν a priori τον δρόμο ακόμη και στους αφαιμάκτες των αισθημάτων που χαρίσαμε, στους εφήμερα κερδισμένους, στους διάττοντες στην ψυχή μας εισβολείς.

Αλίμονο αν τα παρατήσουμε και απομονωθούμε στο καβούκι επειδή έτυχε να βρεθούμε τσακισμένοι κάποιες φορές -ίσως πολλές, αλλά όχι αρκετές.

Το τελικό χτύπημα πάντα το δίνουμε εμείς στον εαυτό μας όταν αρνούμαστε να δούμε καθαρά τα γεγονότα. Και υποχρέωση μας να το κάνουμε, να ξεστραβωθούμε.
    Στο χέρι μας είναι να ορθοποδήσουμε και πάλι να χαρούμε. Επιθυμία και αγωνία όλων ανεξαιρέτως εδώ μέσα.
    Τους βγάζω το καπέλο!

Don't Give Up - Peter Gabriel & Kate Bush
    .... διάλεξε όποιο δρόμο θέλεις, όμως μην παραιτηθείς ... - Στέρεο Νόβα

Καλή πρωτοχρονιά

Πάντα κατέκρινα τους ανθώπους που έμπλεκαν σε ερωτικά τρίγωνα. Και τις δύο πλευρές.. Και αυτόν που το έκανε στο ταίρι του αλλά και τον "τρίτο" που το έκανε εν γνώση του! Θεωρούσα απαράδεκτο να ξέρει κάποιος ότι ένας άνθρωπος έχει σχέση και μπαίνει μέσα σε αυτή τη σχέση. Πάντα έμπαινα στη θέση του τρίτου κι έλεγα : "Aν ήμουν εγώ στη θέση της;"..
    Βέβαια αν ήθελε εκείνος να κερατώσει την κοπέλα του θα το έκανε.! Αλλά όπως εκείνος έχει το δικαίωμα να επιλέξει αν θα κερατώσει ή όχι έτσι κι εγώ έχω το δικαίωμα να επιλέξω αν θα κερατώσει μαζί μου ή οχι..
    Όλα αυτά μέχρι πριν λίγο καιρό...
    Τώρα που είμαι ερωτευμένη ακόμα με τον πρώην μου,με τον οποίο χώρισα επειδή κάποια στιγμή μια τότε πρώην του μου είπε ψέμματα ότι έχει σχέση ακόμα μαζί του,έμαθα ότι αυτός έκανε ξανά σχέση μαζί της.Με πείραξε,όχι επειδή έκανε κάτι ξανά στη ζωή του,αλλά επειδή το έκανε με τη συγκεκριμένη η οποία τότε κατέστρεψε αυτό που είχαμε...
    Αν λοιπόν τώρα αυτός μου ζητούσε κάτι παράλληλα με αυτή-και μόνο αν αυτός το ζητούσε-τότε ναι,θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία αλλά μόνο για θέμα εγωισμού!!! Για να πονέσει όσο πόνεσα τότε...
    Μπορεί να ακούγεται άσχημο αυτό που λέω και να λέτε "τι κακιά που είναι αυτή.." αλλά πόνεσα πολύ τότε και πονάω ακόμα...Δεν ντρέπομαι που το λέω αλλά θέλω να της πάρω ό,τι μου πήρε τότε...

Page 9 of 16 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)