s
Αποχή
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Αποχή

Αποχή

Μιλάω για συναισθηματική και..εχεμ... σεξουαλική αποχή....:toung:

Ποιες θέσεις,ζώδια,οίκοι κτλ μπορούν να υπάρχουν/σχετίζονται με καποιον που απέχει απο την αγάπη,τον έρωτα,το σεξ και την συναισθηματική επαφή???

Re: Αποχή

Marlene, εννοείς οικιοθελώς να απέχει ή να έχει πρόβλημα σ' αυτούς τους τομείς?
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Quote Originally Posted by Marlene View Post
    Μιλάω για συναισθηματική και..εχεμ... σεξουαλική αποχή....:toung:

Ποιες θέσεις,ζώδια,οίκοι κτλ μπορούν να υπάρχουν/σχετίζονται με καποιον που απέχει απο την αγάπη,τον έρωτα,το σεξ και την συναισθηματική επαφή???
    Αγαπητή φίλη
    ο άξονας Αφροδίτης-Κρόνου είναι συνήθως υπεύθυνος για την αποχή από τη σεξουαλική πράξη καθότι προκαλεί αναστολές στην ερωτική ζωή και ψυχρότητα στα αισθήματα.Επίσης ο Αρης στο Σκορπιό είναι ικανός να απέχει μεγάλα διαστήματα, αν είναι κολλημένος κάπου αλλού και δεν επιθυμεί τίποτα άλλο.Βέβαια υπάρχουν και άλλοι συνδυασμοί οι οποίοι είναι ,λιγότερο υπεύθυνοι αλλά κάνουν εξίσου ζημιά!

Βασιλική Κόντη
    Αστρολόγος

Quote Originally Posted by Βασιλική Κόντη View Post
    Αγαπητή φίλη
    ο άξονας Αφροδίτης-Κρόνου είναι συνήθως υπεύθυνος για την αποχή από τη σεξουαλική πράξη καθότι προκαλεί αναστολές στην ερωτική ζωή και ψυχρότητα στα αισθήματα.Επίσης ο Αρης στο Σκορπιό είναι ικανός να απέχει μεγάλα διαστήματα, αν είναι κολλημένος κάπου αλλού και δεν επιθυμεί τίποτα άλλο.Βέβαια υπάρχουν και άλλοι συνδυασμοί οι οποίοι είναι ,λιγότερο υπεύθυνοι αλλά κάνουν εξίσου ζημιά!

Βασιλική Κόντη
    Αστρολόγος
    Δηλώνω απλα σοκαρισμένη. "Μυγιαστηκα" για τα καλα!!

Quote Originally Posted by Βασιλική Κόντη View Post
    Βέβαια υπάρχουν και άλλοι συνδυασμοί οι οποίοι είναι ,λιγότερο υπεύθυνοι αλλά κάνουν εξίσου ζημιά!
    Βασιλική Κόντη
    Αστρολόγος
    Μπορεί η ακμή του 5ου οίκου στον Αιγόκερω να είναι ένας απ' αυτούς τους συνδυασμούς που αναφέρετε?
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Μπορεί η ακμή του 5ου οίκου στον Αιγόκερω να είναι ένας απ' αυτούς τους συνδυασμούς που αναφέρετε?
    Επειδή ακόμα είμαι πρωτάρα,θα κάνω μια σχετικά χαζή ερώτηση,τι εννοείς "η ακμή του 5ου"?:unsure:
    Επειδή εγώ γενικά έχω τον 5ο μου οίκο στον Αιγόκερω:unsure:
    Marlene, εννοείς οικιοθελώς να απέχει ή να έχει πρόβλημα σ' αυτούς τους τομείς?
    Και τα δύο

Ο Αρης στην Παρθένο τι κάνει ακριβώς,γιατί αισθάνομαι πως μια τετοια συμπεριφορά μπορεί να σχετίζεται κάπως..

Όνομα:
    Μαρία

Η ακμή του του 5ου οίκου, αλλά και οποιουδήποτε οίκου είναι η ζωδιακή μοίρα όπου ξεκινά ο κάθε οίκος.
    Π.χ. εσένα η ακμή του 5ου σου είναι στον Αιγόκερω, που σημαίνει οτι θα πρέπει να συνδυάσεις τα χαρακτηριστικά στοιχεία του ζωδίου του Αιγόκερω (οργανωτικότητα, υπευθυνότητα, αυστηρότητα ίσως, ολίγον από συντηρητισμό ίσως) με ό,τι αφορά τον 5ο οίκο, δηλαδή δημιουργικότητα, παιδιά, φλερτ. Πολύ γενικά αυτό, σαν μία πρώτη ένδειξη.

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Η ακμή του του 5ου οίκου, αλλά και οποιουδήποτε οίκου είναι το η ζωδιακή μοίρα όπου ξεκινά ο κάθε οίκος.
    Ααα ευχαριστώ:embarrest :bigsmile:

Εντέλει,και εμένα η ακμή του 5ου μου ειναι στον Αιγόκερω:suspiciou

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by Marlene View Post
    Ο Αρης στην Παρθένο τι κάνει ακριβώς,γιατί αισθάνομαι πως μια τετοια συμπεριφορά μπορεί να σχετίζεται κάπως..
    O άρης στην Παρθένο,θεωρώ πως φέρνει ίσως μια ,επανειλλημενη καποτε, ατυχία στις σχέσεις,ή στην σύναψη σχέσεων που ίσως σε καποιους προκαλέσει την επιθυμία της αποχής από συναισθηματικούς δεσμούς ή σεξουαλική επαφή η και τα δύο.Βεβαια όπως ξερουμε όψεις και θέσεις δεν εχει νόημα να εξεταζονται αποσπασματικά γιατί το αποτέλεσμα βγαίνει από το συνολο της εξετασης του χαρτη.

Σχετικά με την αναφορά περί ακμής 5ου οίκου,μην ξεχνάμε ότι πρέπει να κοιτάξουμε που βρίσκεται ο κυβερνήτης του οικου και τι όψεις σχηματίζει κτλ.

Πχ έστω ότι η ακμή 5ου είναι στον Αιγόκερο.Θα πρέπει αναφορικά με τα θεματα του 5ου να εξετάσεις τον Κρόνο που ειναι κυβερνητης του Αιγόκερου.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    O άρης στην Παρθένο,θεωρώ πως φέρνει λίγο μια επανειλλημενη καποτε ατυχία στις σχέσεις,ή στην σύναψη σχέσεων που ίσως σε καποιους προκαλέσει την επιθυμία της αποχής από συναισθηματικούς δεσμούς ή σεξουαλική επαφή η και τα δύο.

Σχετικά με την αναφορά περί ακμής 5ου οίκου,μην ξεχνάμε ότι πρέπει να κοιτάξουμε που βρίσκεται ο κυβερνήτης του οικου και τι όψεις σχηματίζει κτλ.

Πχ έστω ότι η ακμή 5ου είναι στον Αιγόκερο.Θα πρέπει αναφορικά με τα θεματα του 5ου να εξετάσεις τον Κρόνο που ειναι κυβερνητης του Αιγόκερου.:bigsmile:
    Ο Κρόνος μου ειναι στον Σκορπιο,3ο οικο,κανει:τριγωνο με Ηλιο,τετραγωνο με Ερμη,τριγωνο με Αρη,τετραγωνο με Δια

Αυττταααααα:toung:

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)