s
Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα μου γεννήθηκε η εξής πολύ όμορφη απορία πάντα μέσα στο πνεύμα των ημερών(αγάπη για τον πλησίον σου κλπ):toung:

Βρίσκεστε τυχαία μπροστα σε μια απότομη σκάλα,που θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε στο γραφείο στο σπίτι στο σινεμά.....η σκάλα του Μιλάνο ίσως :nuts:
    Ολοι σας είστε αξιόλογα παιδιά με καταπληκτικά ωροσκόπια πολλές αρετές και σίγουρα το 2007 έρχεται σε σας να σας φέρει πολλά δώρα(:nuts: )και να σας χαρίσει όμορφες προωπικές στιγμές γεμάτες γαλήνη χαρά και ευτυχία:blink:

Ομως ένα τετραγωνάκι μια αντιθεσούλα κάτι καρμικό άντε και μια έκλειψη και τελικά το ανθρωπάκι που βρίσκεται ακριβώς μπροστα σας μετράει σκαλοπάτια:nuts:

Σίγουρα ήταν τυχαίο το γεγονός αλλά ρε παιδί μου και αυτός/αυτή ατυχία ήταν ζυγός με ωροσκόπο ψάρι.......(το απλώσα το κουλο μου:embarrest )

Θέλω την αποψη σας γλυκά μου αγγελούδια,Τι θα μπορούσε να έχει στο ωροσκόπιο του ο μπροστινός/ή και να φάει μια σούπα .......τυχαία πάντα

Re: Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!

Χτυπήσαμε λογοτεχνική φλέβαααα... αυτό έχω να πω! :toung:

Πάντως αν η απορία σου έχει να κάνει με ατυχήματα, πεσίματα κλπ, κάτι έχουν να μας πουν οι διελεύσεις φαντάζομαι και γενικώς τα προγνωστικά συστήματα σε ό,τι αφορά τον/την παθόντα/ παθούσα. Αλλά και αυτός που σμπρώχνει;;;;; Εκεί είναι το θέμα πιστεύω!
    Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
    γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)

Re: Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!

Quote Originally Posted by giorgosb71 View Post
    Σίγουρα ήταν τυχαίο το γεγονός αλλά ρε παιδί μου και αυτός/αυτή ατυχία ήταν ζυγός με ωροσκόπο ψάρι.......(το απλώσα το κουλο μου:embarrest )

Θέλω την αποψη σας γλυκά μου αγγελούδια,Τι θα μπορούσε να έχει στο ωροσκόπιο του ο μπροστινός/ή και να φάει μια σούπα .......τυχαία πάντα
    Στο ωροσκόπιο δεν ξέρω τί έχει ο μπροστινός. Το μόνο που ξέρω, (αν κατάλαβα καλά), είναι ότι μπροστά του έχει το "χάος" και πίσω του έναν Ταύρο μενόμενο που τον σπρώχνει στο χάος:nuts: . Τί να πεις, ανθρώπινα είναι αυτά...:toung:
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)