s
Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων! - Page 15
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 15 of 28 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 25 ... LastLast
Results 141 to 150 of 277

Re: Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!

Πες τα Μαίρη μου!
    Ειδικά τις τελευταίες μέρες έχω στερέψει το δύστυχο από την γενναιδωρία μου!!!!

Επίσης έχω και καλή μνήμη ακι γι' άυτο προσοχή σε ό,τι λέτε (Κρόνος στον σκορπιό)!!!:toung: :toung: :toung: :toung: :toung:

Quote Originally Posted by giorgosb71 View Post
    Κουκλίτσες μου στον άντρα οι μόνοι μυς που πρέπει να είναι αναπτυγμένοι είναι οι "τσεπιαίοι".Επίσης "πέτρα" πρέπει να είναι η περιοχή κάτω των κοιλιακών................................ ....................................τώρα αν τα έχει αυτά και το Δία σε πτώση να έχει θα κυκλοφορεί με κουκλάρα
    Γιώργο δεν μας τα λες καλά!!!:nuts: Τσεπιαίους μυς έχουν και οι γυναίκες σήμερα
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Εάν δεν έχει τους απίστευτους κοιλιακούς αλλά έχει το απίστευτο:
    1. Πρόσωπο
    2. Μάτια
    3. Χαμόγελο
    4. Sex appeal

Μπορώ να κάνω μια παραχώρηση
    Γιατί είμαι και καλός άνθρωπος :toung:

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Γιώργο δεν μας τα λες καλά!!!:nuts: Τσεπιαίους μυς έχουν και οι γυναίκες σήμερα
    Μαρίνα μου εννοείς οτι τον έχεις τον τρόπο σου?
    Να δώσω τηλ ή θα να πούμε prive:bigsmile:

Όνομα:
    Φωτεινή

Οπως αναφέρθηκε από τους περισσότερους η εμφάνιση ειναι υποκειμενική .Γενικά πάντως οι Ταυροι αναζητάμε την συμμετρία στα χαρακτηριστικά και όχι απαραίτητα τον κλασσικό διμετρο ή διμετρη.
    Προσωπικά ίσως λόγω επιρροης του Ουρανού ,με τραβάνε οι ολίγον τί τρελοί (εως τελειως τρελοί με χαρτί και βούλα)και με ασυνήθιστη εμφάνιση ή ενασχόληση!:nuts:

Απληστοι είμαστε λίγο,αλλά σίγουρα δεν είμαστε τόσο της επιφάνειας όσο του να βρούμε αυτό που καλύπτει τις αναγκες μας

Και επίσης δίνω ιδιαιτερη βαση στο 2 δλδ στα μάτια!
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Ο γυμναστής εκτός από Ζυγός, έχει και άλλα "κουσούρια".....:toung: Με τους ευγενικούς παχουλούλιδες δεν μου είπες όμως, τί κάνουμε? Τους βάζουμε στην κατηγορία "φύγε εσύ"? ή ρωτάμε πρώτα το ζώδιο?
    Αν δεν μας κάνουν σε κανέναν τομέα, και αναφέρομαι σε πνευματικό, κοινωνικό και όχι σε έπιπλα του σπιτιού:banana , τότε μάλλον τους κάνουμε και μια διάλεξη για το πόσο κακό κάνει η παχυσαρκία (αυτό ήταν κακία)!!! Αλλά σκέψου ο έχω-κοιλιακούς-φέτες να μην έχει τίποτα στο κεφλι του επειδη το μόνο που τον νοιάζει είναι να γίνει σφιχτερμαν! Θα ήθελες να σε ξυπνά αχάραγα για να τρέξετε 5 χιλιόμετρα καθημερινα, να πηγαινετε σε μπαρ υγιεινής διατροφής και να τρώς σαν τα κουνέλια μόνο καρότα?:weird:
    Από την πείρα μου ακόμα και 10 παραπάνω κιλά να εχει, ο άντρας και έναν μόνο ενιαίο κοιλιακό(οι άλλοι ντρέπονται και κρύφτηκαν) χαίρεσαι και απολαμβάνεις μαζί του την ζωή!!!

Quote Originally Posted by gwrgina25 View Post
    Εάν δεν έχει τους απίστευτους κοιλιακούς αλλά έχει το απίστευτο:
    1. Πρόσωπο
    2. Μάτια
    3. Χαμόγελο
    4. Sex appeal

Μπορώ να κάνω μια παραχώρηση
    Γιατί είμαι και καλός άνθρωπος :toung:
    Το 4 παίζει καθοριστικό ρόλο, επίσης και το 3
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Οπως αναφέρθηκε από τους περισσότερους η εμφάνιση ειναι υποκειμενική .Γενικά πάντως οι Ταυροι αναζητάμε την συμμετρία στα χαρακτηριστικά και όχι απαραίτητα τον κλασσικό διμετρο ή διμετρη.
    Προσωπικά ίσως λόγω επιρροης του Ουρανού ,με τραβάνε οι ολίγον τί τρελοί (εως τελειως τρελοί με χαρτί και βούλα)και με ασυνήθιστη εμφάνιση ή ενασχόληση!:nuts:

Απληστοι είμαστε λίγο,αλλά σίγουρα δεν είμαστε τόσο της επιφάνειας όσο του να βρούμε αυτό που καλύπτει τις αναγκες μας
    Αλήθεια λέει.:toung:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Αν δεν μας κάνουν σε κανέναν τομέα, και αναφέρομαι σε πνευματικό, κοινωνικό και όχι σε έπιπλα του σπιτιού:banana , τότε μάλλον τους κάνουμε και μια διάλεξη για το πόσο κακό κάνει η παχυσαρκία (αυτό ήταν κακία)!!! Αλλά σκέψου ο έχω-κοιλιακούς-φέτες να μην έχει τίποτα στο κεφλι του επειδη το μόνο που τον νοιάζει είναι να γίνει σφιχτερμαν! Θα ήθελες να σε ξυπνά αχάραγα για να τρέξετε 5 χιλιόμετρα καθημερινα, να πηγαινετε σε μπαρ υγιεινής διατροφής και να τρώς σαν τα κουνέλια μόνο καρότα?:weird:
    Από την πείρα μου ακόμα και 10 παραπάνω κιλά να εχει, ο άντρας και έναν μόνο ενιαίο κοιλιακό(οι άλλοι ντρέπονται και κρύφτηκαν) χαίρεσαι και απολαμβάνεις μαζί του την ζωή!!!
    Kiarra, έχεις βάλει κρυφή κάμερα στο σπίτι μου?:nuts: Πάντως με βοήθησες να καταλάβω γιατί δεν τα πάω καλά με τους παχουλούληδες, ασχέτως ζωδίου...Φταίνε μάλλον αυτά τα 5 χιλιόμετρα καθημερινά στο διάδρομο που τους βάζω να κάνουν και τα καρότα που τους ταϊζω

Και να θέσω και το εξής ερώτημα:
    Τι γίνεται αν τον γνωρίσεις με τους άψογους κοιλιακούς αλλά επειδή ξέρεις και μαγειρεύεις καταλήξει με έναν κοιλιακό? :toung:

Page 15 of 28 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 25 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)