s
Θέλω να κάνω μια ανακοίνωση - Page 11
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 11 of 13 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 LastLast
Results 101 to 110 of 127

Re: Θέλω να κάνω μια ανακοίνωση

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Μήπως εννοείς περιέργεια?????:weird: :weird: :weird: :weird:

Ε εντάξει, είπε το παιδί τον πόνο του και ησύχασε!:bigsmile:
    Όπως και να το κάνουμε έπαιξε μεγάλο ρόλο η περιέργεια Είναι άξιο απορίας, για μένα τουλάχιστον, πώς μπορεί κάποιος να ερωτευθεί κάποια που δεν την γνωρίζει καθόλου:weird: :suspiciou Περισσότερο αυτό περίμενα να μάθω απ'το ΠΑΙΔΙ, παρά ποιά είναι η εκλεκτή του
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Όνομα:
    Κυριακή

Ε εντάξει, είπε το παιδί τον πόνο του και ησύχασε!:bigsmile:
    Ενταξει!! Εδω μπορει επισης να αντιτεινει κανεις οτι ολα αυτα ηταν ενα τεχνασμα για καποιους ανεξιχνιαστους λογους, η οτι ηταν κατι, οτοδηποτε εκτος απ αυτο που δηλωνε!
    Κινδυνευοντας να θεωρηθω εως και αφελης, προτιμω να πιστεψω οτι ηταν αυτο που δηλωθηκε εξ αρχης. Θα προτιμουσα επισης να μην το ειχαμε ξεχειλωσει. Πραγμα που συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες, αρα συγχωρητεο!! :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Και μετά σου λέει γυναικεία αλληλεγγύη :blink:
    Και η περιέργεια ένα είδος ενδιαφέροντος είναι! Στην περίπτωσή μας είναι αυτό που λέμε "ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟΣ".... άσχετα αν η υποψήφια δεν το ξέρει ή το ξέρει πλέον! (αν το ήξερε όμως θας μας το ελεγε το ΠΑΙΔΙ όπως ακριβώς εκανε και την ανακοίνωσή του!)

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Όπως και να το κάνουμε έπαιξε μεγάλο ρόλο η περιέργεια Είναι άξιο απορίας, για μένα τουλάχιστον, πώς μπορεί κάποιος να ερωτευθεί κάποια που δεν την γνωρίζει καθόλου:weird: :suspiciou Περισσότερο αυτό περίμενα να μάθω απ'το ΠΑΙΔΙ, παρά ποιά είναι η εκλεκτή του
    Γιατί το λες αυτό;;; Κάποιοι άνθρωποι γοητεύονται απλά και μόνο από τον λόγο του άλλου...... καθόλου απίθανο δεν μου φαίνεται! Πώς είναι που χου τα άτομα που ερωτεύονται κάποιον ακόμη και αν εχουν ακούσει μόνο την φωνή τους;;;; Ε κάπως έτσι! Απλά εδώ έχουμε έντυπο λόγο.

Όνομα:
    Κωστής

Είναι άξιο απορίας, για μένα τουλάχιστον, πώς μπορεί κάποιος να ερωτευθεί κάποια που δεν την γνωρίζει καθόλου:weird: :suspiciou
    μμμμμμμ έχουμε δει και τα αποτελέσματα των καρμικών σχέσεων :toung: Οπότε στα σίγουρα να έχει και μια καλή δικαιολογία για τον χωρισμό ( Μ είσαι κι εσύ ε; )
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Κάτι σε Σιρανό δηλαδή. Υπάρχει όμως και το άλλα μου λεν τα λόγια σου....ποιητική αδεία...μη βαράτε:toung:
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

να στε καλά παιδιά!
    Μαρίνα με Μ κεφαλαίο.... πρόσεχε..... μήπως χτυπά για σένα η καμπάνα;;;; :toung:

Quote Originally Posted by kia View Post
    να στε καλά παιδιά!
    Μαρίνα με Μ κεφαλαίο.... πρόσεχε..... μήπως χτυπά για σένα η καμπάνα;;;; :toung:
    Γκλουπ......:amazed: :nuts:
    Απέκλεισε το Κ, και άρχισε το δούλεμα για το Μ?

Μην πας γυρεύοντας και μαζευτούμε όοοοοοοοοολα τα Κ !

kia μου μην λες για γυναικεία αλληλεγγύη γιατί δεν υφίσταται , αλλά και εγώ αναρωτιόμουν από περιέργεια=κοινωνικό ενδιαφέρον!

Και σιγά και με τις καρμικές σχέσεις, συμφωνώ με τον Κωστή. Καλύτερα να μείνουν μακρια από εμένα

Γκλουπ......:amazed: :nuts:
    Απέκλεισε το Κ, και άρχισε το δούλεμα για το Μ?
    Το είπε ο ίδιος...........
    Το νου σου Μαρίνα

Quote Originally Posted by ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ Τ' ΑΣΤΡΑ View Post
    Για να δώσω ένας τέλος στην περιέργεια πάντως, το γράμμα που ψάχνετε είναι το Μ.

Μην πας γυρεύοντας και μαζευτούμε όοοοοοοοοολα τα Κ !

kia μου μην λες για γυναικεία αλληλεγγύη γιατί δεν υφίσταται , αλλά και εγώ αναρωτιόμουν από περιέργεια=κοινωνικό ενδιαφέρον!

Και σιγά και με τις καρμικές σχέσεις, συμφωνώ με τον Κωστή. Καλύτερα να μείνουν μακρια από εμένα
    Εντελώς fftopic: , αλλά θα το πω. Υπάρχει γυναικεία αλληλεγγύη, όταν πολλές γυναίκες μαζί θέλουν να εξολοθρεύσουν μια άλλη:toung:

Page 11 of 13 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)